- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Skype 0.3 -unikalna zaribqvka!
ole hora probvahte li noqviq skype.. ? http://skype.com/intl/bg/products/skype/windows/
mn se zaribih ima nqkvi igri 6ah ,tabla.. novi emo kartinki..nqkvo da se podslu6vat razgovori... abe biva go (kato isklu4im dizaina)
drapnete go i si kajete mnenieto kvo? 6to? \/ \
/
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Да лудница голяма е ;]
Кажи как ти е скайпа да та чуя на шах ;щ
auuuuuuu hora mn e qko koito go nqma dasigo iztegli zaribena rabota ot sqkade \/ :P
Ааа това е якооо![]()
Това със екстрите е много забавно-освен игри има и много други забавни работи.Кефя се и на другите допълнения-като излъчването, картинка на чата, новите емотиконки
Абе кефи ме много![]()
П.П. Ако някой се интересува никът ми в skype е
the_shadow_walker![]()
хъхъ..
Изтегляне на Skype
Изберете Skype за вашата операционна система:
Windows
2000 или XP
Mac OS X
Поне. 10.3
Linux
Linux
Pocket PC
Windows Pocket PC 2003
Koe ot tezi ne6ta trqbva da natisna?
pls kajete mi![]()
a koi sa novite emotikonki osven (bow)
ами нз за кой скайп говорите аз имам някав с където можеш да си сменяш тапета има игри и една нова емотиконка обаче сега има един още по-нов и мн емотиконки и аз го имам ама не мога да го инсталнааа![]()
![]()
Първоначално написано от ~^~SuPeRSlaDkA~^~
Ами например (punch) , (emo) , (whew) и (rofl)
Последното е много забавно![]()
хъхъ..
а можете ли по някакъв начин да ги пуснете тука тези емотиконки? плссссссс [-o<
Първоначално написано от Shadow_Walker
нови емотиконки има- знамената на всичките държави в света(поне доколкото видях са всичките пък де да знам)
....Don't bother!Be happy!....
da ama na men ne mi gi dava...q daite link da si go updeitna skype s nai-poslednoto..az imam predposlednoto...Първоначално написано от Shadow_Walker
Ами ако има6 достъп до линкос може6 да си го изтегли6.Пробвала съм версията и със сигурност е най-новата и работи перфектноПървоначално написано от ~^~SuPeRSlaDkA~^~
....Don't bother!Be happy!....
Mmm dam mnoo e gotino tfa (rofl) e mnoo ludnica :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Как се подслушват къде да дам в менютоПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Страхотен е!Мн голяма зарибявка наистина, ама тва с подслушването на разговори как става наистина??
Е нали в това излъчване има публични разговори-където всички могат да се включат, но не е нужно да говориш-може само да слушашАз поне така го разбирам.
хъхъ..
Скайп си остава едно лайно за мен... с квито и искат екстри да го натъпчат.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
^Вие с Буут образувате скайп хейт крю.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
заради наглите турци е![]()
оф, ебаси гадната програма... избива на агресия.
някъв супер непрактичен е.
мани че още ми е болно заради концерта на Vader,гадни турчаци.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
моя грешка
не е за първи път да ни преебат, мамицата им турска... примерно за To/Die/For някъв от организаторите избягал с хонорара и не им платили на групатаПървоначално написано от magesnik
и тва точно преди концерта тук и музикантите казали, че няма да изнасят концерт у нас, докато не си получат парите... е нямаше концерт
![]()
Първо най-новия Skype не е 0.3 ,а 3.0.190 . Второ за много от вас може да е зарибявка за мен т'ва е ламя за RAM .
Включен е напълно излишния Extensions Manager който забележете неможе да откажете ви бъде инсталиран на система при самата инсталация.
Погледнете си TASK MANAGERA мили деца и вижте как Skype.exe и SkypePM.exe са ви глътнали едно 65МB RAM ,а представятели си когато говорите с някой 90-100MB ви са в кърпа вързани.
Затова си останах с Skype 2.5.0.151 който при разговор ми взима най много 35МВ, иначе 25МВ което е напълно задоволително за мен.
С една дума т'ва е най смотаната версия на скайп.
В бъдещите версий очаквам системните изисквания да са :
free space 1GB
RAM 512 Recommended 1GB
CPU 3 Ghz