- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момчета с кецове и т.н.?
Какво мислите за тези пичове=) в смисъл не някакви смешковци/скейтърчета, а "нормалните", което си се обличат "интелигентно" по този начин? Типични класически кецове, шапки, качулка, риза и повечко косичка и слушат разни групи, дето никой не ги знае какви са и си личи, че са от доста време в тази материя=Р Според мене тези момчета изглеждат някак... любопитно. Винаги съм ги заглеждала, щом някъде изкочат=)))
Странно се чувствам, защото май само такива ме привличат, а не съм кой знае колко от този тип момичета=|
?! ftw
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
нещо против скейтърите ли имаш бе разглезен ку*воляк такъв?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
И аз много не разбрах ..Първоначално написано от machoka
Ne tolkoz grubo we baby..to momicheto tolkoz tupo che nemoje se izkaje kato horata ne e vinovna... :P Temata mislq che e za kluch!...Mnoo si zle milichka...Първоначално написано от skate_warrior
Неподходящ размер на снимка в подпис!
май си противоречиш![]()
Абе аз разбрах какво иска да каже...ама те тез хора не ходят със скатерски кецове...аз им викам арт пийпъл.И ме кефят иначе ама не и изложени по този начин,по който афтора го направи:/
обожавам такива момчетааааааааа))
Където плюя, там не лижа
скейтъри,байкъри,блейдъри.. .............ямиии....![]()
![]()
![]()
многоо бичкааммм
))...нз този фитьок дет е пускал темата кво е искал да каже ама....
![]()
![]()
![]()
бтв вида ли че е стакизи широки кецки..първо харесвам кецките слад тва самото момче
![]()
не че тва е мн от значение ся....
![]()
ко ти пука...:Д
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Я си прочети поста.Първоначално написано от meow
![]()
Май само аз и Jam схванахме за какво иде реч... с малко мъки де.Първоначално написано от Jamalska
Момчетата с кубинки вече са демоде,сега вече ГОЛЕМИ са "момчетата с кецки".![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
а аз се 4удя що са се появили някви мом4енца дет в4ера са носели фешънските блузки, а ся да един са скейтъри - те били мн вървежни бе
пък вс истински яки ве4е са си хванали по някоя овца на ток4ета![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
e аз мисля,че тя говори за момчета тип Сед от ОC
http://search.tvnz.co.nz/photogaller...st_outside.jpg <най-дясно
и кецове се има предвид convers-ки и други марки де,но не става въпрос за скейт кецове
и да,харесвам такъв тип момчета, повечето са едни такива отнесени от вихъра и е приятно да общуваш с тях,но ест не със всички,не ги слагам под общ знаменател.![]()
ako e tova za koeto si mislq... ima nqkoi deto sa mn`sladki![]()
za kvo si misli6 ?Първоначално написано от [B
![]()
горкатаПървоначално написано от peps_from_mars
![]()
Вече всеки втори е с кецове и за това не обръщам внимание.А за скейтърите-защо да не са нормални?Леко си ограничена,бих казала.
A be ti ne6to si protivore4i6 mai.Otna4alo sme6kovci pyk posle si pada6 po tqh.Posledno haresva6 li gi ili ne?![]()
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
верно е написала темата доооста объркано,но не става дума за кецове смисъл dc,globe,lakai,adio,circa и тн и тн...
^това също се нарича кец по принцип
^ не батка, то4но тва се нари4а кец, което показа, типи4ната олд-скуулка, тва другото ДС, ДВС са скейтърските кецки![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
абе ти знаеш ли колко ми пука на мене за момчетата с кецове аааа ???????????????? Еми пичаги са ся к'во да се праи![]()