.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 144
    Фен
    Град
    София
    Ако е това за което си мисля - НЕ НЕ НЕ (мисля си за тъпоу имоу)
    иначе кат тръгна да харесвам някой не го харесвам заради кецовете/кубинките/чехлите(...) му ,а заради самия него...не мога да разбера ква е тая 'кец мания' дето ходи по хората в днешно време

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Шишарка
    Ако е това за което си мисля - НЕ НЕ НЕ (мисля си за тъпоу имоу)
    иначе кат тръгна да харесвам някой не го харесвам заради кецовете/кубинките/чехлите(...) му ,а заради самия него...не мога да разбера ква е тая 'кец мания' дето ходи по хората в днешно време
    Хмм имам цивилизовано обяснение ама нз как да го изкажа...Еми начи ако някой носи кецове заради собствения си стил на обличане,който е провокиран от начина му на живот и култура...еми туй значи,че може да се разберем..ю ноу по дрехите посрещат...отделен въпрос е че сега сульо и пульо носят кецове например....

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska

Хмм имам цивилизовано обяснение ама нз как да го изкажа...Еми начи ако някой носи кецове заради собствения си стил на обличане,който е провокиран от начина му на живот и култура...еми туй значи,че може да се разберем..ю ноу по дрехите посрещат...отделен въпрос е че сега сульо и пульо носят кецове например....
    Тва го разбирам.И аз нося кецове,ама не щото видиш ли некой си бил мноу куул щото носи кецове и аз искам да съм куул също.Просто ми е странно кат сички почнат да ти гледат 'кецките',марката,глупостит е
    Верно си е,че са сичко що може да носи обувки носи кецове,щот както казах е много куул

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    еми яки сме...
    какво да се прави, ама пък и излизаме само с яки мацки, така че...

хайде поздрав за всички с: Bound For Glory & Brutal Attack - Who We Are

People ask who are we...

PP. не сте я чували тази песен, а е яка => ебати пича съм
    Абе важнуто е да имаш кецки и дъска бе чуувеекк. МнОО ЯкООу Ъ?
    2т. системно

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    бегай бе.. наркоман... друго си е звука на двигателя на Зед класата да ти изправи мозъчните гънки..

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Guest
    skate_warrior geeEeEeeeEeEeEEiiiCheeEeE

Супер фен
    Братоо по цел ден съм на джонки и масурии. Якооооооо.
    2т. системно

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    skate_warrior geeEeEeeeEeEeEEiiiCheeEeE
    хахах и к'во.. пишеш ми като Гост, за да не разбера кой си ? смешник

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен Аватара на machoka
    Ей, тука да не е искрено и лично?!
    След моят пост да няма други НЕ по темата.

Фен
    Град
    Shitland
    "Типични класически кецове, шапки, качулка, риза и повечко косичка и слушат разни групи, дето никой не ги знае какви са и си личи, че са от доста време в тази материя=Р Според мене тези момчета изглеждат някак... любопитно."

Точно пък тоя вид момчета според мен са най-готините \/ имат страхотен,освободен характер и са големи пичове.Ако тука има такива - евалата За мене "любопитни" са фешънчетата...но това е друга тема

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]

Re: Момчета с кецове и т.н.?

Цитирай Първоначално написано от meow
    Какво мислите за тези пичове=) в смисъл не някакви смешковци/скейтърчета, а "нормалните", което си се обличат "интелигентно" по този начин? Типични класически кецове, шапки, качулка, риза и повечко косичка и слушат разни групи, дето никой не ги знае какви са и си личи, че са от доста време в тази материя=Р Според мене тези момчета изглеждат някак... любопитно. Винаги съм ги заглеждала, щом някъде изкочат=)))
    Странно се чувствам, защото май само такива ме привличат, а не съм кой знае колко от този тип момичета=|
    Еми така де,така...И ходя с кецове и слушам групи,"дето никой не ги знае",но нещо така не ме 'аресват момичетата.

Еххх,защо не се родих "жик-так" !?

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

странно... разбрах горе-долу за какво става въпрос ама по начина по който авторът на темата е описал въпросните момчета си представям 85% от момчетата в моя град... само дето слушат комерс и чалга
    абе тука всички почнаха да носят кецове и мнооого се дразня щото явно в моя град гъзарите превръщат вс некомерсиално в комерсиално
    добре, че все още не харесват гривни със шипове
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Guest
    spox i tqh 6a po4nat da haresvat ama parvo trqq da vidat ot nqkoi 4e togava i t eda si kupqt

Голям фен
    Град
    на луната
    Аз пък не съм им голяма фенка. САмо че е важен характера на човека, а не това кви са му кецовете, въпреки че имам приятели скейтъри и са много стабилни, само че външния им вид не ме привлича много!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Мм не схванах много написаното....има няк'во противоречие във всичко
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

fake
    Guest
    aааабе мноу сте зле

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    RedChil ето кво било положението бе! Къде се редим ние като само слушаме разни групички и разхождаме кецове.. Ми ние не сме нито тру, нито ъндърграунд, да не говорим за тру ъндърграунд.

Иначе аз се разнасям с кецове заради мацките ама нещо не ми се лепят на мръсните намачкани Емерики.. И по партита тамън викам ей са пускам малко хардкор да се изгазъря щото никой не ги е чувал тия групи и изведнъж кво стаа.. Само аз съм си в стаята.
    Демек как може да си с кецове заради мацките.. Виж тая мода дето я имаше преди 2-3 години сяко момиче искаше да ходи с скейтър, вече отмина..
    (Абе както казваше един приятел китарист - "момичета, ходете с музиканти" ХаАХа :>>)
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Момчета с кецове и т.н.?

Точно по такива момчета си падам ...или по такива с кубинки
    Приятелят ми се облича така...кецове,леко широи дънки... ризи...
    Аз също ходя с кецове...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    ХАХАХАХАХАХА тези ги пребивам, където и когато ги видя
    Забравяш да им меташ кецовете по дърветата.
    2т. системно

BornFromPain , както се казва , ако искаш да изгониш някой чалгар(примерно) пусни му метъл, пънк или някоя "никому не известна" група...

еххх колко е тежък живота... и аз нося кецове, и аз слушам такива групи ама не се получава... момчетата не ми се лепят хахахахахаха
    иначе от страна на момичета не се оплаквам ххахахаха
    може би ако започна да нося ризи... или токчета ох моля ви се помогнете ми в избора хахах
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Фен
    Град
    Grenland
    Ами,момчетата изглеждат най-добре с кецове,в краен случай с маратонки...Просто момче с нормални или официални обувки изглежда все едно с копита....

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    има ли кур става за ебане

.

аз също си падам по момчета с кецове,и по такъв стил...Всимисъл широки дънки и т.н

Guest

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    има ли "мъжки полов орган" става за ебане

.
    Абе то за ебане става...а някъде може и да не става..ама друго е за гледане...
    а пък има такива дет се обличат така,че ме е гнус да ги събличам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си