- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момчета с кецове и т.н.?
Ако е това за което си мисля - НЕ НЕ НЕ (мисля си за тъпоу имоу)
иначе кат тръгна да харесвам някой не го харесвам заради кецовете/кубинките/чехлите(...) му ,а заради самия него...не мога да разбера ква е тая 'кец мания' дето ходи по хората в днешно време![]()
Хмм имам цивилизовано обяснение ама нз как да го изкажа...Еми начи ако някой носи кецове заради собствения си стил на обличане,който е провокиран от начина му на живот и култура...еми туй значи,че може да се разберем..ю ноу по дрехите посрещат...отделен въпрос е че сега сульо и пульо носят кецове например....Първоначално написано от Шишарка
Тва го разбирам.И аз нося кецове,ама не щото видиш ли некой си бил мноу куул щото носи кецове и аз искам да съм куул също.Просто ми е странно кат сички почнат да ти гледат 'кецките',марката,глупостит еПървоначално написано от Jamalska
![]()
Верно си е,че са сичко що може да носи обувки носи кецове,щот както казах е много куул
Абе важнуто е да имаш кецки и дъска бе чуувеекк. МнОО ЯкООу Ъ?Първоначално написано от exploitedteen
2т. системно
бегай бе.. наркоман... друго си е звука на двигателя на Зед класата да ти изправи мозъчните гънки..![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
skate_warrior geeEeEeeeEeEeEEiiiCheeEeE
Братоо по цел ден съм на джонки и масурии. Якооооооо.
2т. системно
хахах и к'во.. пишеш ми като Гост, за да не разбера кой си ? смешникПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ей, тука да не е искрено и лично?!
След моят пост да няма други НЕ по темата.
"Типични класически кецове, шапки, качулка, риза и повечко косичка и слушат разни групи, дето никой не ги знае какви са и си личи, че са от доста време в тази материя=Р Според мене тези момчета изглеждат някак... любопитно."
Точно пък тоя вид момчета според мен са най-готините \/ имат страхотен,освободен характер и са големи пичове.Ако тука има такива - евалата
За мене "любопитни" са фешънчетата...но това е друга тема
![]()
Еми така де,така...И ходя с кецове и слушам групи,"дето никой не ги знае",но нещо така не ме 'аресват момичетата.Първоначално написано от meow
![]()
![]()
Еххх,защо не се родих "жик-так" !?
![]()
странно... разбрах горе-долу за какво става въпрос ама по начина по който авторът на темата е описал въпросните момчета си представям 85% от момчетата в моя град... само дето слушат комерс и чалга![]()
абе тука всички почнаха да носят кецове и мнооого се дразня щото явно в моя град гъзарите превръщат вс некомерсиално в комерсиално
добре, че все още не харесват гривни със шипове![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
spox i tqh 6a po4nat da haresvat ama parvo trqq da vidat ot nqkoi 4e togava i t eda si kupqt
Аз пък не съм им голяма фенка. САмо че е важен характера на човека, а не това кви са му кецовете, въпреки че имам приятели скейтъри и са много стабилни, само че външния им вид не ме привлича много!![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Мм не схванах много написаното....има няк'во противоречие във всичко![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
aааабе мноу сте зле![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RedChil ето кво било положението бе! Къде се редим ние като само слушаме разни групички и разхождаме кецове.. Ми ние не сме нито тру, нито ъндърграунд, да не говорим за тру ъндърграунд.![]()
Иначе аз се разнасям с кецове заради мацките ама нещо не ми се лепят на мръсните намачкани Емерики.. И по партита тамън викам ей са пускам малко хардкор да се изгазъря щото никой не ги е чувал тия групи и изведнъж кво стаа.. Само аз съм си в стаята.
Демек как може да си с кецове заради мацките.. Виж тая мода дето я имаше преди 2-3 години сяко момиче искаше да ходи с скейтър, вече отмина..
(Абе както казваше един приятел китарист - "момичета, ходете с музиканти" ХаАХа :>>)
Точно по такива момчета си падам ...или по такива с кубинки![]()
Приятелят ми се облича така...кецове,леко широи дънки... ризи...![]()
Аз също ходя с кецове...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Забравяш да им меташ кецовете по дърветата.Първоначално написано от _Becko_
![]()
2т. системно
BornFromPain , както се казва , ако искаш да изгониш някой чалгар(примерно) пусни му метъл, пънк или някоя "никому не известна" група...
еххх колко е тежък живота... и аз нося кецове, и аз слушам такива групи ама не се получава... момчетата не ми се лепят хахахахахаха
иначе от страна на момичета не се оплаквам ххахахаха![]()
може би ако започна да нося ризи... или токчетаох моля ви се помогнете ми в избора хахах
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Ами,момчетата изглеждат най-добре с кецове,в краен случай с маратонки...Просто момче с нормални или официални обувки изглежда все едно с копита....![]()
има ли кур става за ебане
.
аз също си падам по момчета с кецове,и по такъв стил...Всимисъл широки дънки и т.н![]()
Абе то за ебане става...а някъде може и да не става..ама друго е за гледане...Първоначално написано от forrzi
![]()
а пък има такива дет се обличат така,че ме е гнус да ги събличам