- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момчета с кецове и т.н.?
Родени сме един за друг хахаххахаххахаххахаПървоначално написано от forrzi
Jamalska взимам те за преводачкаПървоначално написано от DetE-Idi0t
Иначе и аз схванах горе-долу...ми лично на мен ми харесва небрежното смесване на различни елементиИ според мен е готино съчетаването на кецове (със сако...и не толкова широки дрехи) Хубаво е, на мен ми харесва. Но важното е човекът да се чутва добре така, а не да се облича така заради мацките
Незнам, обаче май ще се съглася с горното определение.(Не това на авторката)
край! днес ме видяха с такава гривна! е тук скоро и такава мода ще има... дали ако ме видят гола посред зима и те така ще тръгнат?! грешка! те вече ходят такаПървоначално написано от Анонимко
сетих се! ще си облека най-дебелия пуловер...
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Епа,че да,кефат ме...Понеже и аз се обличам така,се заглеждам по някой от моята раса!Нема се забия с чалгар или метъл,просто като се смесят стиловете на обличане изглежда адски тъпо!Или поне тека мислим азе!
![]()
сладка_но_психо,РУЛИРАШ!!!![]()
BraInLesS_f, много си права за тва със стиловете че такива комбинации съм виждала... не е истина просто![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
мда и аз ми е странно и смешно кат видя такоз...Или кат съм с някой такъв..ходила съм с метъл с костюм дет до края на връзката вече ходеше смъкнат...ама някак си беше стряскащооо ии вече не ми се рискува...въпреки,че сегащния мъж не ходи с мноу широки панталони пак се връзваме малко повече...поне е с кецкиПървоначално написано от cute_but_psycho
![]()
А няма ли скейт?Първоначално написано от Jamalska
![]()
2т. системно
Първоначално написано от Jamalska
какоо налазваш форумите кадето и да ида се си ти![]()
п.с ( аз съм растата от 359![]()
бтв толко съм съгласен с поста ти че няма до къде
а темата е адски тъпа и мн се дразня от хора носещи кецове
дет незнаят защо са им на краката
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
moje bi prosto sa im udobni az ne kritikuvam nikogo da si nosqt kakvoto iskat :P az nosq kecove ot 4 godini i sa mi udobni i6e si produlja da si gi nosqПървоначално написано от skate-more
НАчиза да носиш кецове, скейт и раста - първо трябва да те одобри централния комитет на наркоманчетата - да се убедят дали знаеш суб-културата, незнам си кво, и дали го чувстваш некакси така отвътре брато заседават секи ден в борисовата. Иначе е забранено щото после избиват агресия в форумите.
2т. системно
еи тъпак даже не съм от софия и престани да наричаш хората с дума която не съществува бе еи просто нема кво да те коментирам и ако не забелязал секи 2-ри тъпак носи кецове и даже незнае що щот така е модерно , модерно е за тупаните а стиа са закачал![]()
![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
Ее що не каза че не си от София.
2т. системно
хоуплес
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
Така и не разбрах коя е тая дума дето не съществува?![]()
2т. системно
и азПървоначално написано от Amayo
![]()
наркоман!!
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
И думата наркоман за него НЕ СЪЩЕСТВУВА! - тва е много важно! Нещо като да отречеш себе си - Фройд.Първоначално написано от exploitedteen
2т. системно
А на улицата - "зарибен". Ама тряя да си от суб-културата иначе не става.![]()
2т. системно
нарко патриот бе еи зле-та![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
Еййго вааааа- скейт мора се снимал-http://www.vbox7.com/play:5d95241a
Момичета ааа - мнооооооооллл як пич - с кецовеее![]()
2т. системно
Нях нях ти па си рус...аватара ти е изрусен
Оф мен пък тия как ме дразнят...Като оставим на страна,че тая "обувка" кец не прилича на нищо,не мога да разбера какъв им е х*я да ходят с колкото се може по-неудобни дрехи.Визирам главно гащите до глезените и ризките шест номера по-големи от техния!Мислят се за много готини ли,де да знам...А пък нещото,от което наистина ме избива на агресия е,когато почнат да ми говорят на някъв полунегърски език.Един път се бях забил не знам поради каква причина на нещо подобно на купон в Младост и там имаше няколко подобни типа.Единия явно нещо се беше объркал,че бих говорил с такъв,като него и седна до мене и почна да ми разправя нещо от сорта на "тва парти е мноо куул",тогава как не му забих бирата в главата не знам и аз се учудих от себе си..Като цяло изключително много мразя да ми се говори с някви новопостъпили чуждици при положение,че си има много хубави български думи на тяхно място!
А пък за тия с растите няма какво да говорим.Само болен човек може да остави косата му да фане мухъл за да бъде "красив"!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
и кво излиза - ти по кецовете си ги харесваш? не е важно как изглежда и какъв характер е и дали има акъл,а дали е с кецове.... хитро![]()
п.п. Гръмни се![]()
ха подкрепям зиези
само дет с растата не съм съгласен !
и също адски се дразня някой кат каже
алииии от каде си си зел гащите
колко пари са алии ше си купя кът твойте
напрао се побърквам![]()
![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters