- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момчета с кецове и т.н.?
хоули шит тоя се е изложил пред цял свет бе =D>
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
експлойтед...аз сигурно няма да мога хаха...
а аз туй филмче не мога да го изгледам
не бъди расист
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ДЖА!)))
хаха може и да си прав...нз аз се чувствам като дърво ако не правя нещо с ръцете си докато говоря...Обичам да разказвам цветно
Не е вярно.. признак са за съпричастност на говорещия към обсъждания предмет. (Дееееееба и културния тип съмПървоначално написано от exploitedteen
)
аз расист не съм , подкрепям сякакви народности без циганите дет ни откраднаха виража...![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
алиии а стига бе незнаех по горното написано добре че си ти иначе да ми отваряш очите иначе щях да съм измет![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ми тъп си
т.е. имаш адски изкривени представи и си адски ограничен
много мраза да говоря с некомпетентни хора
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
вместо да се караш с мене ( ти започна)
можеше да постнеш тва одавна ,
и личи че не ти допада регето защото не намираш ценностите в него и неможеш да разбереш за кво се пее!
всеки с вкуса си \\//
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ми донякъде не напълно
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
a това впрочем е p4elata_brumzeПървоначално написано от RedChil
![]()
Ами убеден съм доколкото съм чел в книгите по психология. Знам, че със сигурност го твърдеше един поляк, на който името ми се изплъзва, но книгата се казваше "Как да говорим правилно"...убеден ли си, защото в протокола, както и в доста други официални материали като примерно Правилника на Оксфордското дружество за дебати, прекалената артикулация се счита за проява на ниска езикова култура и т.н.
А иначе мисля, че няма смисъл да обясняваш за Ска, Рокстеди и тн и тн... В интернет има материали, който се интересува може да прочете.
А тва за хомофобството - и аз съм чувал подобно нещо... в една песен на Leftover crack - Gay Rude Boys United...
Пееше се.. " U may be anti-rascist, but then u'r anti-gay,
U may be ignorant from lack of education, but if this is simphaty u seek,
u better turn to another statioooooooooon!!"
Яка песничка, поздрав....
Вие сте Анормални!![]()
![]()
![]()
ммммм.......така...така.....Първоначално написано от NaDuFcHe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
Хяхяхя, аз лично бих ти благодарил за комплимента (;Първоначално написано от BraInLesS_f
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
момчета с кецове.... аре да напраим тема момичета с кецове !?
и да се изразяваме неграмотно
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
..а ти си?Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
*драйф* хахахахаПървоначално написано от skate-more
емчи ко...ама от тия с тесните гащи ли?
аа не знам.къде е туй?
то е нещо като чалгарка с кецове о извинявам се то има цифра такива...:/
Скейтърите ме дразнят..."Вафладжии" беше казал един приятел. Защо всички момичета говорят за скейтъри да му се не види?! С какво са го заслужили? Като имам предвид пикльовците дето се мотаят по НДК-позьорчетатаа не истинските скейтъри.Смисъл...всяка втора приятелка ми разправя за "невероятния скейтър който мернала онзи ден". Не бива да им се отделя толкова внимание.Някак си толкова се уеднаквяваме като залитаме по тези момчета. А това че се обличат яко нищо не означава.Относно авторката, разбрах какво иска да каже. Кецовете ме кефят, но те въобще не правят човека( казвам го с връзка казаното по-горе от някой дето твърдеше, че първо гледал кецовете и ги харесвал, а после обръщал внимание на притежателя им). Освен това много скейтъри се носят като имо.та. Откъде накъде?! Имо-то започва да става мода. Убедена съм, че и половината от тях въобще не слушат имо пънк. И някои като се правят на пънкари, що не станат и Стрейт Едж? Уф....позата ще ги убие тея хора..тц тц тц
![]()
![]()
You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...