- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момчета с кецове и т.н.?
CLICKПървоначално написано от Jamalska
Е за тоя екземпляр говоря.Един от малкото наистина свестни скейтъри.
Първоначално написано от p4elata_brumze
XAAXAXAXAXAXAX
tva verno si ti
http://www.vbox7.com/play:24f4a424
talant talant![]()
е тфа е мъжко.и пънкарско ми се струва...в тоя стил да...ама аз друго си представяхПървоначално написано от RedChil
иначе това е вървежно.
ccc skoro i pri nas shte momchetata shte pochnat da nosqt dunki tip cigara....Първоначално написано от Jamalska
аз не пушаПървоначално написано от Анонимко
ще продължавам да зяпам по смъкнежите
![]()
Mnou zle taq tema be...xaxaxa logi4no e kogato nqkoi se obli4a po daden na4in- v slu4aq t.nar. smuknato xaxa da haresva podobni individi... Malko ili mnogo smuknatite hora imat ednakvi interesi, kefqt se da hodqt po ednakvi mesta, slu6at ednakva muzika. Ne suvsem ednakvo e vs4iko no gore dolu...abe da koito znae 6te me razbere xaxa. A tva 4e verno sega vseki e oble4en taka- emi da, tva stana moda. No ili si takuv v du6ata ili ne si. Tva e. I tva zaribqvaneto po sk8-ta be6e to4no predi okolo 2godini- togava be6e golqmata guzariq, togava masovo momi4etata naramiha sk8tovete i se topqha po batkovci v kecove. Ama se taq- tva nqma kvo da se obsujda![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
а ти щот си " риил " за тва позата ще ги убие тъи ли !?Първоначално написано от Dead inside
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Абе а вие правите ли нещо различно от това да мислите кой е тру и дали заслужава да носи кецове, дали е скейтър или скейтър позьор, кой имо(естествено отново позьор или не) и т.н.???
Кецовете и леко широките дрехи просто са прекалено удобни за да не се носят толкова масово. Къв ви е проблема на вас с тва? Ако толкова си държите на любимата (псевдо) уникалност захапете нещо друго, а не дрехите.
И да питам за другото нещо дето винаги ми е било интересно - как се разбира дали един скейтър е тру или не? Разбрах че ако си на НДК това те прави яко ънтру и смотан, т'ва ако може някой да ми го изясни.. Нещо общо с слънцестоенето там ли има или има няква много по-ъндърграунд причина?
братле даже не съм от софия и да ти кажа не ме боли кой е на ндк и незнам кво значи скейтър да е позиор !? да не кара дъската ли !?Първоначално написано от BornFromPain
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Остави ги ти тях ми кажи некоя нова конспирация.Първоначално написано от BornFromPain
![]()
2т. системно
ХХАх днеска цял ден ще съм у нас(и утре евентуално) и ще има да ти наливам конспирации.. Само стой :>Първоначално написано от Amayo
Като за начало не ти ли се струва че има прекалено малко варианти за това какъв да си - в смисъл boot boy, техно фен, скейтъро-пънко-кебик-от-паметника, рапър и още там 2-3 вида.. И всички се карат помежду си и в това им отива цялата енергия. А ако беше позволено от правителството да има много повече групички, демек ако не ни се налагаха някакви начини на мислене това може би нямаше да го има и всички щяхме да се занимаваме с по-смислени неща от т'ва да се хейтваме.
ХХахах к'во ще кажеш за тва? Нее за да съм истински човек от своето поколение трябва да изглежда така:
К'во ще кажеш за тва бе гаден скапан чалгар с оскубани вежди!?![]()
![]()
![]()
Аз съм хаусар. И хейтвам сичко дето не е фяшан. Модерно е тва в което има или пари или жени. Например как става известна една кръчма - да земем син сити - идват мутрите правят си кръчма, докарват курвите и ламборджинитата и селяците като видят и веднага са там щото явно за да има такива курви и коли значи е мноо модерно.
Са има разни не чак толкова готини жени че да ги забележат баровските синчета и те се депресират изтрещяват и на пук на сичко стават метълки - и около тях почват да кръжат разни шушумиги и ето ти метъл движение. Същото е с скейто наркоманите. Най ме е яд че в софия и мина модата на Аренби която все още си е силна по варна. Там се още има милионерчета дето ходят като негримафаакасс. Тука в софия секи с кинти става мазен фешан като мене.
![]()
2т. системно
i az sum natfa menenie....Първоначално написано от wan`a`doo
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
hey hora gleite neska kvo mi napisa edna vuv edin sait za zapoznanstva..(nema da kai i tui tui tui) samo vijte
а бе, дупе (тва не е обида!!), да те питам теб, щото имам две съученички от твойта порода, ама не мога да вляза в съприкосновение с тях, щото могат да вземат да ми се обидят, пък аз не обичам да си развалям отношенията с хората.. така де.. по същество... защо си мислите, че слушате най-хубавата музика ?!? защо изобщо трябва вие да отсъждате коя е най-хубавата.. а замисляли ли сте се дали има такова нещо като `най-хубав стил музика` ?! за теб и за мен може да има, но не и глобално за всички.. въпрос на вкус.. на мен ми е обидно да видя някой да се нарече метъл или пънкар, защото се е облякъл като такъв.. Лорчето от моя клас голяма фенка на `емо` ама ако го чуе по радиото няма да може каже, че е емо, щото няма да може да види ква е прическата на изпълнителя - за нея тва е `красотата` на тоя стил, тя по друго не може да го отличи.. пфф... на тва му викам аз позьорщина!! научете се на малко толеранс, аз ли трябва да ви уча на тва?! слушайте музиката заради самата музика, изпълнението, красотата на хармонията, гениалността и виртуозността на изпълнителите и творците... във всеки стил се намира по нещо стойностно, тва че не ви допада е едно на ръка, проблемът е там, че вие не умеете да го различите.. ама щом не можете, не се правете на големите разбирачи и спрете да подписвате присъдите на тоз и на оня!!! не сте по-цъфнали и вързали от чалгарите и оная паплач, house-поклонниците, които слушат тази музика, само щото е модерно.. само се вижте големите пънкарчета колко смешно и тъпо пишете... да бъде глупав всеки умее, тва няма да те отличи от другите.. боже, написах цяло есе!! та мисълта ми е - на мен личи ли ми, че слушам Led ZeppeLin, MetaLLicA, MOTORHEAD, Pantera, AC/DC, Jimi Hendrix.......... ?!? не!! защото не ги слушам заради другите, а заради себе си!!! .... аз ли съм крива, или вие сте неосъзнати ?!?!?
i da vi kaja 4esno ve4e da si punkar ili nekuf takuf isipnqk mai 6e staa moda......ili prosto 6e se kopira vsi4ko ot vsi4ki...az kat poporasna malko pove4e 6e imam dva garderoba - edin s punkarski drehi i edin s po fa6en dre6ki"-tfa da sumite na edna ve4e poznata..... i nai tupoto be6e 4e se prai6e na punkarka(ama ne i li4e6e osobenno,samo tq si znai6e) ....i samo za sravnenie ..prestavete si 4algarka s kecki ama ot 6irokite
![]()
Admin-Coki:
/ широчина/.
Ми и аз тва казвам.
2т. системно
pfff grumni se be , avtorke na temata !!!
imam dve poznati, koito si izbirat gadjetata po kecovete ...
nqma dumi![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
mi nqmai siПървоначално написано от psycho_girl
![]()
![]()
![]()
btw moga da usluja s pistolet
![]()
![]()
Admin-Coki:
/ широчина/.
kvo iska6 da mi kaje6, 4e si izbira6 priqtelite po kecovete li " qqq na toq sa mu edi kvi si, puk na onq ot bitaka => nqma dami e fr ii q se begai selqndur"Първоначално написано от peps_from_mars
nqkviii smotani maratonki za sk8 i hek, za6toto tova za koeto govorite ne sa kecove v istinskiq smisul na dumata
ne be 4ovek...vij mi pak menenieto...4e purvo beh go napisala malko oburkano....poopravih go.....sq moje bi 6e fane6 ideqta![]()
![]()
Admin-Coki:
/ широчина/.
Хахах еми сигурно си прав.. Ама аз винаги ще си предпочитам по-широчките дрехи, нищо че някои от тях ги е носил половината квартал преди мен ахха :> То пък те са ми любимите. И без тва са ми супер антипатични всичките пачаври дето като си взех нови кецове и някви дрехи с парите тва лято от бачкането почнаха да ме заговарят навсякъде.. За тва БЕЛИНАТА владее.. Няма шанс някви смотли да те заговарят само защото изглеждаш изтупан с нови дрешкиПървоначално написано от Amayo
![]()
Ама за жените съвсем не си прав! Има мноо готини метълки.. Абе даже готини хардкор гърли са се завъдили бе! А за скинхед гърлите няма да ти обяснявам кви има, че ще ме посетят urban justice хората, че им говоря за жените![]()
![]()
Айде заеби готините хардкор гърли.. ХАхах оная дето един приятел я питал "Ама ти слушаш хардкор?" и тя му казала "Абе аз съм изчукала половината сцена ти ме питаш дали слушам хардкор"![]()
![]()
![]()
Са ше сравняваме кой стил има по развратни курви ли? Се пак не забравяй с кой говориш.![]()
2т. системно
peps_from_mars, prosteno ti e 4ado![]()
Първоначално написано от psycho_girl
yeehhoyyyyyyyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
/ широчина/.