.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 144 от общо 144
    Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Са ше сравняваме кой стил има по развратни курви ли? Се пак не забравяй с кой говориш.
    Е аз за тва написах заеби ги.. Попринцип не са ми любими точно тия :>
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    И да питам за другото нещо дето винаги ми е било интересно - как се разбира дали един скейтър е тру или не? Разбрах че ако си на НДК това те прави яко ънтру и смотан, т'ва ако може някой да ми го изясни.. Нещо общо с слънцестоенето там ли има или има няква много по-ъндърграунд причина?
    Xexe, mi bi trqbvalo da se razbira po tva kak kara6... sledovatelno vseki novoizlupil se skeitur izliza pozior Su6to moga da ti kaja 4e horata koito karat na NDK predi karaha na parka, sledovatelno ako teq na NDK sa poziori i teq deto bqha na parka sa poziori, sledovatelno vsi4ki skeituri koito ne se kriqt po kvartalite da karat sa poziori... xaxa sq nqma da izrejdam imena koito karat na NDK i karaha na parka, za koito e prosto sme6no da se kaje 4e sa poziori, no qvno verno ima nekva mnogo underground pri4ina, koqto e tolkova underground 4e ne q znam i sledovatelno ne moga da ti q obqsnq, no 6tom nqkoi e kazal 4e skeiturite na NDK-a sa poziori... to neka da sa poziori xaxaxaxa
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo
    И да питам за другото нещо дето винаги ми е било интересно - как се разбира дали един скейтър е тру или не? Разбрах че ако си на НДК това те прави яко ънтру и смотан, т'ва ако може някой да ми го изясни.. Нещо общо с слънцестоенето там ли има или има няква много по-ъндърграунд причина?
    Xexe, mi bi trqbvalo da se razbira po tva kak kara6... sledovatelno vseki novoizlupil se skeitur izliza pozior Su6to moga da ti kaja 4e horata koito karat na NDK predi karaha na parka, sledovatelno ako teq na NDK sa poziori i teq deto bqha na parka sa poziori, sledovatelno vsi4ki skeituri koito ne se kriqt po kvartalite da karat sa poziori... xaxa sq nqma da izrejdam imena koito karat na NDK i karaha na parka, za koito e prosto sme6no da se kaje 4e sa poziori, no qvno verno ima nekva mnogo underground pri4ina, koqto e tolkova underground 4e ne q znam i sledovatelno ne moga da ti q obqsnq, no 6tom nqkoi e kazal 4e skeiturite na NDK-a sa poziori... to neka da sa poziori xaxaxaxa

хааххаха няма скейтъри позьори...или мойш да караш скейт или немойш....... е верно е че има и такиа дет са фукат с тфа...ама както казваше една реклама ".....изтребва ги до крак"
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Цитирай Първоначално написано от peps_from_mars
    Цитирай Първоначално написано от wan`a`doo

хааххаха няма скейтъри позьори...или мойш да караш скейт или немойш....... е верно е че има и такиа дет са фукат с тфа...ама както казваше една реклама ".....изтребва ги до крак"
    pomisli si pak.

Голям фен
    Град
    мис мис
    Admin-Coki:
    / широчина/.

nespolu4liv opit.

Голям фен
    Град
    try again
    Admin-Coki:
    / широчина/.

sme6no , nali ?

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от qwertyu
    sme6no , nali ?
    tup si nali??

sq samo iska6 da trupa6 mneniq i pi6i6 po edna duma v post.....
    Admin-Coki:
    / широчина/.

ama kak znae6 samo kvo iskam

"na edno durvo visqli tupaci s blestq6ti umove"

Guest
    Момченца и момиченца, понеже имам скромен опит в тази сфера... да кажем, че през 89-90-та стъпих на първия си скейтборд.Тогавашните скейтъри се брояхме на пръсти. Абе въобще някой като чуеше скейтър и си представяше, че му казват някакво име на животно, застрашено от изчезване. Тогава нямаше значение с какви марки кецове караш както сега.Карахме с някакви гуменки и разни скъсани стари обувки. Нямаше я тая злоба и всичките тия истории, познати ни днес.. Стига сте се драпали кой кара наистина и кой позира. Е то в крайна сметка всеки е свободен да прави каквото иска Не завиждайте и не злобейте срещу останалите, а гледайте себе си. Модерно стана и да си скейтър.. очаквах това нещо да се случи Радвам се, защото става все по-популярно, а вие се опитайте да го съхраните и с още по-голяма сила да го прехвърлите в бъдещето. Един ден кой знае... може би ще има летящи скейтове
    Желая ви всичко най-хубаво и весело изкарване на празниците

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    Абе сички сме израсли у еднЪ шибана държаа,където дрехите правят човека...За да си "готин пич" тряа се водиш по модата на столицата!!!Баси тъпото....

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    обожавам ги , както и кецките \/

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    обожавам ги , както и кецките \/

аз карам скейт и съм с кецки ше хоим ли да се ебем ся !?
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

Град
    гр.софия
    Да и мен ме привли4ат такива типове...имат някъв магнетизъм..абе готини са
    OnE DaY ThE MoOn sAiD 2 Me: If uR LoVeR MaKeS u cRy WhY DoN`t U LeAVe HiM? I LoOkEd At HeR `n` RePLiEd : WouLd U EvEr LeAvE uR SkY??

Фен
    Град
    София
    Хъъъ то кат скейтовете станат летящи вече ще са скАйтове

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    аз съм се кецове бе даже ризи и дънки нося аре да прайме тройка или една по една или само свирка или някоя шпакла тва онова аре бе пич съм
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

Супер фен
    ne sym se i nadqvala 4e 6te ima tolkova otgovori v taa tema

wondering
    Guest
    abe ne az taka i ne razbrah kato si4ki ste true kvo vi interesuva dali dr sa...nali si znaete za vas i praite tva koeto na vas nai mn vi haresva.i mackata det e napisala tva tapoto sa6to prai tva..a ako ti slu6a6 dr muzika i se obli4a6 po razli4no trqbva li da mrazi6 si4ki dr?ne e li malko hatersko a uj nikoi ne e hater!uspokoite se malko \ / pone ima6e nekvi int ne6ta v temata po 4esto takiva tapi temi da ima kvo da se 4ete! =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си