Оф мен пък тия как ме дразнят...Като оставим на страна,че тая "обувка" кец не прилича на нищо,не мога да разбера какъв им е х*я да ходят с колкото се може по-неудобни дрехи.Визирам главно гащите до глезените и ризките шест номера по-големи от техния!Мислят се за много готини ли,де да знам...А пък нещото,от което наистина ме избива на агресия е,когато почнат да ми говорят на някъв полунегърски език.Един път се бях забил не знам поради каква причина на нещо подобно на купон в Младост и там имаше няколко подобни типа.Единия явно нещо се беше объркал,че бих говорил с такъв,като него и седна до мене и почна да ми разправя нещо от сорта на "тва парти е мноо куул",тогава как не му забих бирата в главата не знам и аз се учудих от себе си..Като цяло изключително много мразя да ми се говори с някви новопостъпили чуждици при положение,че си има много хубави български думи на тяхно място!
А пък за тия с растите няма какво да говорим.Само болен човек може да остави косата му да фане мухъл за да бъде "красив"!