.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: куки

катя89
    Guest

куки

айде да си изкажете мненията за куките.

Супер фен
    боцкат

Супер фен
    УШЕВ П........Т
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Безразлични са ми!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    мдаа, хубаво ви е да ги ругаете, но представете си какво би било без тях.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Абре куките....мани ги. Незнам някой да им има доверие. На 100 куки да се срещат 2-3 свестни, които се опитват да си вършат работата, като трябва и се държат с хората нормално, а не като с някви по-низши същества.
    Много често злоупотребяват с положението си, което супер много ме дразни, но какво да се прави...не им обръщам особено внимание и това е.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз ги ползвам за риболов

Супер фен
    Град
    VCHC
    Всеки плюе, а си залагам главата, че повечето не са си говорили, а камоли разправяли с полицаи. Чул от някой къде чул от друг.. Дрън дрън. Много ми е чудно ако ги нямаше к'во щяхте да правите бе пинкозаври???
    Досега няма едно ченге, с което съм приказвал да се е отнасял кофти. Друг е случая когато съм сгазил лука. Тогава си понасям последствията.
    Хлапетията се разхожда след еди колко си часа вечерта спира го патрул и следват процедурите.
    Прибират го мама и тати и бучат не на хлапето ами на полицаите що го били прибрали... Хлапето го утрепат некаде след еди колко си време и рев къде ни в полицията... Еми д*ба ви и простата логика и разбиране. Ако ги нямаше катаджийте нямаше да има 900, ами 9000 затрити по пътищата ни.
    Плюйте си, след година кандидатствам за Симеоново!

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    DetE-Idi0t qvno ti ili mnogo malko puti si imala kontakti s kuki ili i ti govorish na izust..Pribiram si se az edna vecher (oshte bqh na 16) vurvq si krotko i me spira patrulka..ok.Iskat mi lichna karta-nqmam..Aide kum raionnoto.Obqsnqvam mu az nai krotko na "umnichkiq" policai che jiveq v bloka do koito me sprq patrulkata a raionoto e na 1 min put i shte mi svalq lichnata karta da ne me razkarva do tam ama neeeee...chichko policai ima pravoo..Ok kachvam si se v patrulkata az kato dobro dete..otivame v raionoto i slizam..1vo trugva muj da me pretursva dali imam orujie v men (tfa poprincip e zabraneno) kazah mu da izvika jena ok...posle edin simpatichen policai idva i zapochva da mi obqsnqva kolko s ami golemi cicite za 16 godishna,kvi neshta mojem d apravim v susednata staq,kolko qko shte e ako ostana da spq v raionoto i tn...Pri koeto az pak nishto ne kazvam smao call na tati da dodie si me vzeme..Doide tati i umnite policaii mluknaha..podpisa tam nekfi gluposti i si trugnah..Sledkato mu kazha na tati kfo e stanalo ediniq go uvolniha,obache aide poneje ti gi zashtitavash mi kaji sledkato oazqt reda zahstoto podqvolite se durjat taka....???
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    не знам за ушевите, но палката боли.
    алелуя.

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    DetE-Idi0t qvno ti ili mnogo malko puti si imaL kontakti s kuki ili i ti govorish na izust..Pribiram si se az edna vecher (oshte bqh na 16) vurvq si krotko i me spira patrulka..ok.Iskat mi lichna karta-nqmam..Aide kum raionnoto.Obqsnqvam mu az nai krotko na "umnichkiq" policai che jiveq v bloka do koito me sprq patrulkata a raionoto e na 1 min put i shte mi svalq lichnata karta da ne me razkarva do tam ama neeeee...chichko policai ima pravoo..Ok kachvam si se v patrulkata az kato dobro dete..otivame v raionoto i slizam..1vo trugva muj da me pretursva dali imam orujie v men (tfa poprincip e zabraneno) kazah mu da izvika jena ok...posle edin simpatichen policai idva i zapochva da mi obqsnqva kolko s ami golemi cicite za 16 godishna,kvi neshta mojem d apravim v susednata staq,kolko qko shte e ako ostana da spq v raionoto i tn...Pri koeto az pak nishto ne kazvam smao call na tati da dodie si me vzeme..Doide tati i umnite policaii mluknaha..podpisa tam nekfi gluposti i si trugnah..Sledkato mu kazha na tati kfo e stanalo ediniq go uvolniha,obache aide poneje ti gi zashtitavash mi kaji sledkato oazqt reda zahstoto podqvolite se durjat taka....???
    Във всяко стадо има мърша нали знаеш. В случая тоя е бил неква измет и правилно си е понесъл последствията. А това за личната карта... Прави са. Имаш си определен вечер час. Това, че си на 1 минута от входа не ти дава никакво право. Те не са адресен указател. Все пак личната карта се носи винаги у съдържателя и. Затова и се казва "лична". Има някои кухи лейки с огромно чувство за величие, които и мен много са ме дразнили, но са малка част. Това за онзи посерко къде ти е правил "комплименти" е супер глупаво за един полицай и заслужава не само уволнение!
    Не е причина обаче заради едно тъпо копеленце да се слага под общ знаменател цялата полиция.

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Колкото повече полиция ( ) толкова по-добре. И трябва да се казва милиция, това американското "полиция" не ми се нрави
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    добре, полицаите са измет, тъпи, надути, селяни, простаци, женкари. всички до един са такива. нека де ги избием всичките, държавата ни би била по-добре без полиция.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Всяка държава има нужда от полиция. Друг е въпросът, че много полицаи злоупотребяват с правомощията си. Просто трябва да има по- голям контрол над тях ... Не че знам как ще стане това, де...
    Аз съм се сблъсквала и с противни(като ме прибраха от една дискотека преди 4 години) , и с доста услужливи полицаи(като ни обраха апартамента)- предполагам си зависи и от човека, и от ситуацията...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

/wan`a`doo/
    Guest
    DetE-Idi0t ot 4asti si prav. Az li4no v nqkolko situacii sum si pomislqla "Eto za kakvo sa kukite, dobre 4e gi ima". Da, ina4e ne gi obi4am osobeno kogato zaklu4vat priqteli no to tova ne idva ot tqh, tva idva ot zakona za MBP. Otdelno oba4e kolko hora sa utrepvali ot boi za ni6to. Ama tva puk za katadjiite deto go kaza... xaxa te te spirat i ti razpravqt "gladni sme be, bate" i tva e masovo...pove4eto te spirat za da im dade6 pari. A su6to venduj trqbva6e da hodq da davam pokazaniq li kvo mu se vika v raionnoto i im razpravqm az kvo e stanalo i to vsi4ko kakto si be6e istina i nekva zlobna jena prez cqloto vreme "ti luje6, sigurno ti se e prividqlo, ma da ne si izmislq6, ma sigurna li si" i nekvi takiva s nqkolko dumi mi nanese ebati psihi4nite udari xaxa. Tq togava me izkara vse edno az sum vinovna i imah 4uvstvoto 4e vseki moment 6te mi nabie 6amaritee. Sledva6tiq put kato me viknaha ne posmqh da otida xaxaxa smqtai kolko be6e gadno a togava az ne bqh obvinena v ni6to xaxa predstavqm si ako az bqh napravila ne6to kvo 6te6e da mi se slu4i...Am i za o6te edna slu4ka se setih... kuka dilur v u4ili6ten dvor strelq s pistolet bez pri4ina... a i koga si vidql kato djobqt nqkoi da pi6at protokol, koeto e zaduljitelno... abe kolkoto ne6ta ne spazvat horata, tolkova i kukite ne spazvat...

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от /wan`a`doo/
    ... abe kolkoto ne6ta ne spazvat horata, tolkova i kukite ne spazvat...
    Следователно това не дава право да се съдят.

Катаджийте не са полицай... те са просяци с много права (не абсулютно всички). В крайна сметка и такива да са те пак пазят. Пазят, за да не се убиеш макар да си просят синята банкнота.

Тези, които са пребивани от полицай най-често са бити по мачове. Некъв пикльо тръгнал се прави на мъж и да налита на полицай. Ми и аз да съм и аз ще го пребия като мастия. Няма право да посяга на полицай и точка.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Аз не съм имал проблеми с куките. Проверявали са ми документи..носих си ги и нямаше проблем...питаха ме за оръжие, наркотици, казах че нямам и това беше..вършат си работата!
    Има тъпаци..доста..но има и адски пичове..на един проятел там му бяха заели телефон..портмоне с пари от къщата..викнали полиция..дошли двама пича нали разпитали ги..тръгнали си и след 15 мин се върнали с телефона и портмонето с парите и ги върнали..т.е. са си свършили работата..

Колкото до катаджиите айде айде...подкупа е двустранен процес..един дава..друг зима..докато има тъпаци дето да предлагат ше има тъпаци които да зимат )
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен Аватара на Ziezi
    Абе има си полицаи и полицаи...Гадното е,че отгоре много ги стискат за едни и пускат-за други..Аз лично много проблеми с полицаи не съм имал,няколко пъти са ми записвали данните заради определени прояви,но тва си е тяхна работа.Но пък познавам доста хора,които са яли доста бой от тях...
    А и много се дразня,когато ме спрат на улицата за проверка(а тва става почти винаги,когато ме видят)..
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    в малките градове полицайте а задници => факт
    напоследък имам малко гаден опит тук в Лове4
    прибират пълнолетни приятели в 6 4аса следобед, защото пият бира на скейт-зоната
    група познати (метъли), на видимо пове4е от 18 стоят пред някъв блок, те им казват да се махат, 4е при вси4ки ску4ай ще ги приберат за нещо
    спират ме преди 10 4аса (нямам 1, казват ни да си излеем бирата и да се прибираме, да вървим пред тях

но въпреки тва бях приятно изненадана от полицията в Търново
    с още 2 приятелки се прибираме към апартамента на едната и виждаме някви 2-ма да бият 1 мом4е около 2 4аса през ноща, бия4ите 4уват патрулката и ти4ат зад блоковете, откъдето минаваме ние, двете ми приятелки изпадат в паника и тръгват да бягат, слизат 2-те куки, едната тръгва да гони бия4ите, другата идва при мен, аз нося двулитровка наполвина изпита, 4аса е около 2 и съм на 16, пи4ът ме пита направили ли са ми нещо, къде живея, и иска документи, само щом си бръкнах в джоба да търся, той ме остави и не ме провери
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на quench
    по тоя повод ви поздравявам с песентъ на Кокоша Глава - Всички Ченгета Са Копелета!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    DetE-Idi0t qvno ti ili mnogo malko puti si imaL kontakti s kuki ili i ti govorish na izust..Pribiram si se az edna vecher (oshte bqh na 16) vurvq si krotko i me spira patrulka..ok.Iskat mi lichna karta-nqmam..Aide kum raionnoto.Obqsnqvam mu az nai krotko na "umnichkiq" policai che jiveq v bloka do koito me sprq patrulkata a raionoto e na 1 min put i shte mi svalq lichnata karta da ne me razkarva do tam ama neeeee...chichko policai ima pravoo..Ok kachvam si se v patrulkata az kato dobro dete..otivame v raionoto i slizam..1vo trugva muj da me pretursva dali imam orujie v men (tfa poprincip e zabraneno) kazah mu da izvika jena ok...posle edin simpatichen policai idva i zapochva da mi obqsnqva kolko s ami golemi cicite za 16 godishna,kvi neshta mojem d apravim v susednata staq,kolko qko shte e ako ostana da spq v raionoto i tn...Pri koeto az pak nishto ne kazvam smao call na tati da dodie si me vzeme..Doide tati i umnite policaii mluknaha..podpisa tam nekfi gluposti i si trugnah..Sledkato mu kazha na tati kfo e stanalo ediniq go uvolniha,obache aide poneje ti gi zashtitavash mi kaji sledkato oazqt reda zahstoto podqvolite se durjat taka....???
    Във всяко стадо има мърша нали знаеш. В случая тоя е бил неква измет и правилно си е понесъл последствията. А това за личната карта... Прави са. Имаш си определен вечер час. Това, че си на 1 минута от входа не ти дава никакво право. Те не са адресен указател. Все пак личната карта се носи винаги у съдържателя и. Затова и се казва "лична". Има някои кухи лейки с огромно чувство за величие, които и мен много са ме дразнили, но са малка част. Това за онзи посерко къде ти е правил "комплименти" е супер глупаво за един полицай и заслужава не само уволнение!
    Не е причина обаче заради едно тъпо копеленце да се слага под общ знаменател цялата полиция.
    DetE-Idi0t, не само е един такъв в България. Почти всички са такива. Знам за случей, в който полицай е изнасилил момиче. И казах вече това не е нито първия нито последния. За това и всички ги слагаме под общ знаменател.

Forslor
    Guest
    Aз мразя куките ...защото ...куките ме дебнат ъ-ъ-ъ
    На - на На лоши,лоши куки

Мега фен Аватара на machoka
    Колкото пъти съм имал контакт с полицаи, толкова пъти съм оставал с добро впечатление.

Няколко пъти са ме спирали с автомобила - любезни и учтиви са, не ми правят проблем. Един път дори бях в нарушение, тръгнаха да ми пишат акт. Обясних им, че са прави - че съм нарушил правилника, но това абсолютно по никакъв начин не застрашава или пречи на никой /идвам от НДК по Раковска, на Славейков свивам вляво по Графа по трамвайните линии в 2 сутринта, защото отивах към Ел Корасон, а тя е затворена за МПС-та/, а просто исках да стигна по-бързо, вместо да заобикалям.. полицаите казват 'знаем, че няма проблем, ама такъв е закона - вярно е малко недомислица, ама карай да върви - тръгвай си, следващият път мини както си трябва'.... нито съм им давал пари, нито нищо... разбрани хора.

Така че ето - някои са имали неприятни случки с полицаи и заклеймяват 'полицията съкс' 'куките на разстрел' и т.н... доооста повърхностно и заблудено разсъждават.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    поздрав с оригинала
    the 4 skins - ACAB
    all cops are bastards

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    поздрав с оригинала
    the 4 skins - ACAB
    all cops are bastards
    T.N.T. - ACAB е по-добре (според мен)

Цитирай Първоначално написано от quench
    по тоя повод ви поздравявам с песентъ на Кокоша Глава - Всички Ченгета Са Копелета!
    Текста е обър с малки изключение. Може пиенето на джин да остане

Цитирай Първоначално написано от Communist
    Колкото повече полиция ( ) толкова по-добре. И трябва да се казва милиция, това американското "полиция" не ми се нрави
    ...полиция, милиция виквам в тишината, парцала в устата, разтваряй си краката ма...

Така и не ми стана ясно защо само в песни се обръща тази тема. Иска се лично мнение и обосновка, а не само някой цитат от някъде си или коментарите на по-големите батковци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си