Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
DetE-Idi0t qvno ti ili mnogo malko puti si imaL kontakti s kuki ili i ti govorish na izust..Pribiram si se az edna vecher (oshte bqh na 16) vurvq si krotko i me spira patrulka..ok.Iskat mi lichna karta-nqmam..Aide kum raionnoto.Obqsnqvam mu az nai krotko na "umnichkiq" policai che jiveq v bloka do koito me sprq patrulkata a raionoto e na 1 min put i shte mi svalq lichnata karta da ne me razkarva do tam ama neeeee...chichko policai ima pravoo..Ok kachvam si se v patrulkata az kato dobro dete..otivame v raionoto i slizam..1vo trugva muj da me pretursva dali imam orujie v men (tfa poprincip e zabraneno) kazah mu da izvika jena ok...posle edin simpatichen policai idva i zapochva da mi obqsnqva kolko s ami golemi cicite za 16 godishna,kvi neshta mojem d apravim v susednata staq,kolko qko shte e ako ostana da spq v raionoto i tn...Pri koeto az pak nishto ne kazvam smao call na tati da dodie si me vzeme..Doide tati i umnite policaii mluknaha..podpisa tam nekfi gluposti i si trugnah..Sledkato mu kazha na tati kfo e stanalo ediniq go uvolniha,obache aide poneje ti gi zashtitavash mi kaji sledkato oazqt reda zahstoto podqvolite se durjat taka....???
Във всяко стадо има мърша нали знаеш. В случая тоя е бил неква измет и правилно си е понесъл последствията. А това за личната карта... Прави са. Имаш си определен вечер час. Това, че си на 1 минута от входа не ти дава никакво право. Те не са адресен указател. Все пак личната карта се носи винаги у съдържателя и. Затова и се казва "лична". Има някои кухи лейки с огромно чувство за величие, които и мен много са ме дразнили, но са малка част. Това за онзи посерко къде ти е правил "комплименти" е супер глупаво за един полицай и заслужава не само уволнение!
Не е причина обаче заради едно тъпо копеленце да се слага под общ знаменател цялата полиция.