.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

има ли риск при ..

когато се прави секс със партниор в случея партниорка която не се познава почти обаче пуши трева и може би взема екстази има ли вероятност от някакви болести и някакви рискове при секс?

Повече от фен
    Град
    царството на сенките
    не само в лучай че вместо кръв имаш спирт
    хуя избирач не е ебач!
    за корав уй лайнян гъз няма!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073

Голям фен
    Град
    Бургас
    ами това че пуши трева и взима екстази не те бърка в секса.. смисъл ако се боцка може да има спин напр.. абее прави си го с презерватив щом не се познавате , защото не можеш да знаеш с кой е спала преди това , а и има риск от бременност !
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    ами това че пуши трева и взима екстази не те бърка в секса.. смисъл ако се боцка може да има спин напр.. абее прави си го с презерватив щом не се познавате , защото не можеш да знаеш с кой е спала преди това , а и има риск от бременност !
    Абсолютно точно. Въобще с наркоманки (и скейтърки ) не ти е работа да се занимаваш, при тях често важат много свободни правила на размножаване и СПИНът е наистина реална опасност.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Както каза момичето преди мен...най-много СПИН-че да ти лепне

Опасно е ако се боцка и е хванала болест от някой неин приятел, тревата и хапчетата не са опасни за теб .
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Абсолютно точно. Въобще с наркоманки (и скейтърки ) не ти е работа да се занимаваш, при тях често важат много свободни правила на размножаване и СПИНът е наистина реална опасност.
    =D>

Guest

Re: има ли риск при ..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    когато се прави секс със партниор в случея партниорка която не се познава почти обаче пуши трева и може би взема екстази има ли вероятност от някакви болести и някакви рискове при секс?
    ne e opasno tova 4e pu6i treva i vzima ekstazi, opasnoto e s kogo e pravila sex sled kato gi e vzimala teq. Tai 4e v nikakuv slu4ai bez prezervativ!

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    подкрепям мнението

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    ааааа за скейтърките несъм съгласна
    иначе няма по-голям риск както каза panterata

Супер фен
    хах тфа няма нищо общо с болести и т.н., само дето ще и е по яко като се чукате защото увеличава чувствителността

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Голям фен
    аз разлиак между сейтър и наркоман не виждам.....ест. че има и малки изключения -> Buttk0 ..... но всички отиват към 1 група......

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от c0ca1na
    аз разлиак между сейтър и наркоман не виждам.....ест. че има и малки изключения -> Buttk0 ..... но всички отиват към 1 група......
    ее пич не е така има много свясни скейтъри и скейтърки който не са наркомани според мен това че си наркоман независи от това къкв ще си чалгар,рапър,скейтър,метъл или там каквото щеш
    защото по последни проучвания се доказали че почитателите на класическа музика са по-склонни към депресия и взимане на наркотични вещества

Голям фен
    Аве незнам но за макс агресия скейтърите са н1.........знам като ходя на НДК кво правят......само се заяждат и такива тъпотий , защото те явно се приемат като малцинство и се чудят с кой да се заядът и кой да пребият... според мен по-голямата част от тях са кухи лейки.....то само кат го видиш раздърпан с коса до к*ра навързани на плитки , некъпан от 2 седмици ......как да не му счупиш скейта от кофата. Но за стила няма какво да кажеш просто прекаляват незнам какво толкова им харесва да ходят кат клошове , но са ми неприятни !

Голям фен
    Град
    trqvna
    Аве незнам но за макс агресия скейтърите са н1.........знам като ходя на НДК кво правят......само се заяждат и такива тъпотий , защото те явно се приемат като малцинство и се чудят с кой да се заядът и кой да пребият... според мен по-голямата част от тях са кухи лейки.....то само кат го видиш раздърпан с коса до к*ра навързани на плитки , некъпан от 2 седмици ......как да не му счупиш скейта от кофата. Но за стила няма какво да кажеш просто прекаляват незнам какво толкова им харесва да ходят кат клошове , но са ми неприятни !
    е за агресията може и да се поспори кои са на първо място скейтърите или скинарите ама тове вече си е друга тема
    наистина понякога се прекалява с демонстрирането на привилегии понежа са се разположили из целия център но и това си е друга тема
    иначе не е нужно да не са се къпали две седмици може да са 3 пък може и съвсем редовно да се чипкат
    а и не е нужно всеки да харесва стилът им на държание и стилът им на обличане та нали всеки си има свой собствен вкус и всеки сам си определя какъв ще бъде

Голям фен
    за 1 от 4 съм съгласен с теб........но за първите 3 каза :"друга тема" ти самата неможеш да се обедиш че не се държат като малцинство , но си тръгнала мен да обеждаваш.......имам 1 дет е тръгнат натам в класа си знам кво прай и къв е

Голям фен
    Град
    trqvna
    за 1 от 4 съм съгласен с теб........но за първите 3 каза :"друга тема" ти самата неможеш да се обедиш че не се държат като малцинство , но си тръгнала мен да обеждаваш.......имам 1 дет е тръгнат натам в класа си знам кво прай и къв е
    ми казвам че е друга тема защото ненамирам връзката със секса но като сме тръгнали
    за демострирането като малцинство съм съгласна
    а за агресията ставаше на въпрос че колкото скейтърите са агресивни толкова и скинарите но защото има повече скейтъри (или поне аз така смятам) и агресията при тях е по-често срещана но ако имаше повече скинари немислишли че щеше да е същото
    а за къпането нз какво не си ме разбрал

Голям фен
    Около чина на Beavis от моя клас смърди.......той ша става скейтар
    Но си права .....зависи си от човека
    ОК. 2:2 равни - реми завършихме спора

Голям фен
    Град
    trqvna
    Около чина на Beavis от моя клас смърди.......той ша става скейтар
    Но си права .....зависи си от човека
    ОК. 2:2 равни - реми завършихме спора
    равни

pishkata
    Guest

_!_

awe ima vsqkakyf risk we ama kato ti se pusni ebi ako shte da te hvahsta i pishkobol na huq si mi razcepi i putkata pyk sled tova kwoto stane.Nqma da se pritesnqvash zimash sekacha i ok.Eto as naprimer taka napravih malko boli no shte go prejiveesh.Ako znaesh kwo e qko bez hui xahxhaxh!

NQMA KAKVO DA SI GOVORITE WE CHUKAITE SEEE

Guest

Re: има ли риск при ..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Все едно задаваш въпроса, дали някой човек би тръгнал да опъва овчиците в задния двор. Котките и кучетата по улиците имат по чисти полови органи от това същество което си описал по-горе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си