.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

За пушенето

Абе искам да ви попитам, какво мислите за хората, които пушат? А поушачите ще ги попитам: Защо пропушихте и какво намирате в пушенето?
    Черен Принц

Супер фен
    1.сбъркал си раздела
    2.има такива теми
    3.по темата : нямам точно определено мнение за пушачите че са наркомани примерно......... като им се пуши да си пушат то си е за тях

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Mmm propushih ot guzraiqta ama loshoto e che nemoga da gi otkaja i pusha kato kominche..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    "ЦИГАРИТЕ и останалите неща"

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    пушачите не се различават от непушачите....и да пуша и да не пуша пак си оставам същият човек само дето се трова
    защо пуша....еми вече не мога да спра.... опитвам се...

Мда прегледах раздела, не съм му обърнал внимание, но там нещо ми се струва, че сте много нападателни, а аз искам просто мнения, по възможност тихи и кротки, без спорове.
    Черен Принц

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    аз пропуших на 13 заради изключително глупавите ми детски разсъждения тогава. по това време (7 клас в основното училище) имаше йерархично разделение точно както в американските филми. "гъзарите" се събираха да пушат в една детска градина наблизо, а всички останали се водеха "обитаци". аз исках да се наредя сред гъзарите и да напусна редиците на обитаците. звучи доста жалко, нали? аз го осъзнах още след 1 година, но вече беше късно. зависимостта остана и се боря с нея и в момента. имал съм стотици опити да ги спра с променлив успех. миналата година изкарах 3,5 месеца без дръпка и 1 година и 1 месец без да съм редовен пушач, но пак пропуших. последния ми опит бе на 2.10.2006 в 23:00 и до този момент е напълно успешен - 2 месеца и половина без дръпка. все пак знам че във всеки един момент съм застрашен от завръщане към цигарите: отсега до края на живота ми. ако някой си прави труда да чете поста ми, бих го посъветвал да не прави моята грешка (стига да не е късно разбира се), защото заради една глупост цигарите могат да ви вземат и здравето и живота. никоя причина не е оправдана да си причинявате това.

за пушачите мисля че СМЕ едни социално приети наркомани. зависимостта към цигарите се смята за по-силна дори и от хероиновата.

Фен
    Град
    Смолян
    Не пушете!

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Sensual
    Не пушете!
    Dam...adskiq suvet dava6.Postavi se oba4e na mqstoto na pu6a4... (da kajem ot 6-7 godini...kato men) ..Ela mi kaji "Ne pu6i"! Samo stoi i gledai kak 6te ti se hilq! Ti pu6e6 1 cigara na godina....katos e napie6! Trugnal da suvetva! Aide molq ti se kot!!!
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Обичам да пуша.Естесвено пропуших от тъпотия - да впечатля някой си.Но после взе, че ми хареса и така от 2 години абсолютно всяка цигара, която съм запалила, съм я запалила с Кеф много яко се чувствам
    Където плюя, там не лижа

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Mi az pu6a propu6ih ot guzariq za da se napravq na interesna pred edno mom4e koeto su6to pu6e6ebqh mnogo tupa priznavam i sega pu6a ot 4 godini imam namalen dihatelen obem mnogo mi vredqt no ne moga da gi spra opitvala sum se i ne stava ... za tova hora sus slabi drobove ne biva da pu6a dori i ot guzariq...

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

като видя пушещ човек изпитвам нещо средно между погнуса и отвращение към навика му. едно от нещата, които най-мразя е да се пуши около мен... имам чувството, че тая смрад се вкопчва и ме преследва навсякъде, дразни ми очите и ме заболява главата.
    иначе на 13-14 и аз пуших, но не повече от 2 месеца, пък и не гълтах дима... гъзария да има.

отвратително е.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    бе толкова ли е трудно отказването на цигарите Смятам да пропуша и да ги спра, за да докажа че е елементарно \/
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Communist
    бе толкова ли е трудно отказването на цигарите Смятам да пропуша и да ги спра, за да докажа че е елементарно \/
    i az taka si misleh, 4e moga da gi spra po vsqko vreme

Цитирай Първоначално написано от Communist
    Не я прави тази глупост, защото после няма да можеш да ги спреш. Ако беше толкова елементарно мислиш ли, че толкова хора щяха да се опитват безуспешно да ги откажат. Иска се найстина силна воля каквато най-вероятно нямаш.

Имам един познат, който не пуши от 20 години, но преди това се е опитвал да ги откаже цели 5-6 години преди да успее, а той има найстина силна воля.
    Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.

http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    хаха,само едно ще ви кажа.. приказки от сорта 'не мога да ги спра' са ми много смешни..
    окей,веднага пример:
    майка ми,на 38,пуши ооот..22 годишна. и познайте кво? не пуши от три години или повече. без никви табекси и глупости.. има воля просто. всеки би имал,стига да иска!
    аз не пуша и не смятам да пропушвам,било то заради някой човек или заради компанията ми.. супер глупаво е.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Да пропуша беше най- голямата грешка в живота ми.
    Интересното е, че когато пропуших, никой от компанията ми не пушеше... Все още се опитвам да разбера защо стана така...
    Пуша вече седма годин, и се чувствам ужасно заради това, но както вече установих, не мога да ги откажа...

-DeliciouS- , изчакай още 2-3-4 години, и когато започнеш да се задъхваш от качване на 3 етажа по стълбите- без да бързаш, ще те питам пак с кеф ли пушиш...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Unknow
    Цитирай Първоначално написано от Sensual
    Не пушете!
    Dam...adskiq suvet dava6.Postavi se oba4e na mqstoto na pu6a4... (da kajem ot 6-7 godini...kato men) ..Ela mi kaji "Ne pu6i"! Samo stoi i gledai kak 6te ti se hilq! Ti pu6e6 1 cigara na godina....katos e napie6! Trugnal da suvetva! Aide molq ti se kot!!!
    Гаджето ми пушеше от 7 години и ги спря заради мен. Аз не съм го карала, дори не съм му споменавала! Просто той явно знае, че не е приятно, при положение, че аз не съм палила през живота си. Така, че въпрос на желание и мотивация

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: За пушенето

Цитирай Първоначално написано от dream_dragon
    Абе искам да ви попитам, какво мислите за хората, които пушат? А поушачите ще ги попитам: Защо пропушихте и какво намирате в пушенето?
    Нищо против тях нямам,като им харесва нека го правят...
    аз не пуша,просто не правя неща в които не виждам смисъл.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Адски много се дразня, когато почнат да ми мрънкат за кафе и цигара или когато слушам пушачи взаимно да си мрънкат за цигари...просто излизам извън нерви...Имам мнение за пушачите и то въобще не е хубаво...ок пушете си но не натоварвайте и не ангажираите с това другите..аз не съм виновен когато няя цигари..не е нужно нито да си го изкарват на мен нито да ми мрънкат...АЗ НЕ ПУША не знам какво ви е...дано ви напраат цигарите 6 кинта
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Адски много се дразня, когато почнат да ми мрънкат за кафе и цигара или когато слушам пушачи взаимно да си мрънкат за цигари...просто излизам извън нерви...Имам мнение за пушачите и то въобще не е хубаво...ок пушете си но не натоварвайте и не ангажираите с това другите..аз не съм виновен когато няя цигари..не е нужно нито да си го изкарват на мен нито да ми мрънкат...АЗ НЕ ПУША не знам какво ви е...дано ви напраат цигарите 6 кинта
    Ти не си уред, бате. Не ги храни така, бе.
    Черен Принц

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Едва ли е от начина на живот... Моя начин на живот е по- активен отколкото когато не пушех.
    Но определено усещам разликата... Преди можех да стоя страшно много време под водата като се гмуркам, а сега не толкова... И това не е заради начина на живот, а именно заради цигарите...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Не пуша.Хора,които пушат само заради гъзария или за да се внедрят в обществото на големите,пушещи батковци и какички са ми смешни.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Тази тема не е за тук !!!!!!!!!!!!! Има си специално форум за нея

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    но не е както ти го описа, че ако пушиш и вече си инвалид..
    Въпрос на време...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си