- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Въпрос за една безжична мишка?
Става въпрос за тази мишка. Та значи да попитам...
Към дъното се свързва някакво USB устройство(включено към пакета предлаган от Get.bg предполагам?) И трябва ли между това устройство и пада или мишката да има директна видимост?
Какво ви е мнението за подобни продукти и според мен цената за това което предлага/без батерии :P / ми се вижда никак не голяма![]()
Goste ne moga da ti pomogna,no za6to pyk bezji4na?Na men ne mi haresvat
kakvo vi kefi tolko
"Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"
Ми имам си оптична мишка, но си е готино да си купи човек една безжична и да си стой в леглото и да си сменя песничките в Amp-а и да си пуска филмчета а и не само за това...принципно може да се постигне и чрез дистанционно за самия winamp и чрез настройка примерно като свърши CD1 на даден филм после да почва автоматично CD2, но такива са ми исканията![]()
1. Дай линк на въпросния плъх.
2. Повече от година съм с IntelliMouse Explorer 2.0 и направо се родих. Нямам мазол на китката, адски удобна, лови на 2-3 метра от рисийвъра, дуракоустойчива(след случайни полети от бюрото) и т.н. С алкални Duracell издържа около 2 месеца и малко нон-стоп ползване. Иначе си карам със зарядни. Определено си заслужава 50-те гущера.
Ползва търсачката.
Аз имам безжична.Свързва се с компа с USB устройство.Добре е да има връска между USB то и мишката но и без да е точно до нея мишката пак си бачка нормално.Мишката хващта до около 3 метра от USB но е по добре да е по близко.Лошото при тези мишки е че батерийте много бързо се изтощават и тряя купуваш нови през 2 седмици![]()