- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов ли е...
Не е задължително! Може да е просто привързаност![]()
Хлътване или силна привързаност ...
Любов се поражда с времето,трябва да знаеш кътните зъби на този човек и не трябва да си с него само заради външният вид а заради самия характер тогава осъзнаваш дали е любов или не.Времето ти укрепва чувствата ...
Ако след месец ходене,със всеки ден все повече ти отъпява дори по малко не е нищо.Ако ти е еднакво също не е нищо но знай че любовта със всеки изминал ден става по-силна!
От опит ще кажа, че времето винаги показва.Първоначално написано от ton1
![]()
Възможно и да не е.Както казаха другите привързаност,но само това да показва една любов-не.
Spox i az s1m t1k![]()
Не е задължително! Може да е просто привързаност![]()
TaKa Si E![]()
![]()
![]()
![]()
da i az sam saglasna 4e moje da e samo privarzanost!a tazi privarzanost mn 4esto se barka s liubovta i obi4ta,no te idvat v moment v koito i dvamata partniori sa po-sazreli...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
И аз съм на мнение че е просто привързаност!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
може да е толкова любов, колкото привързаност! така че не прибързвай със заключенията и оценките, а изчакай времето само да покаже чувствата ти и да ти помогне сама да си ги изясниш на себе си![]()
moji i da e lubov no moje i prosto da si privyrzana kym tozi 4ovek do takava stepen 4e da ne mojesh da jiveesh besz nego no mislq 4e po skoro tova se nari4a luboff![]()
=D>Първоначално написано от anito.sl
единственно времето може да покаже дали е любов или привързаност![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Мисля,че да !Поне за мене любовта тва значи:да не можеш без някого,да искаш да си нон стоп с него и да споделяш всичко с него и да можеш да разчиташ на съответния човек![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Виж не сам експерт в тази област,но моето мнение е че любовта съществува и от разтояние.Не е нужно да се целужате жсеки ден и т.н., а е важно да го хересжаш и той да те харесва!