.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: v1pros4e

cry-baby-cry
    Guest

v1pros4e

znaite li ko 4etah mn v toz sait za sex za swirki za lizane 4ikii i nai razli4ki dr idiotshtini kat keksowe otwari i tempodobni gluposti ama ima li nqkoi tuk det se interesuwa naistina ot istoriqta na nqkoi ili prosto pi6ite tuka da tropate horata???

Повече от фен
    Ако зададеш конкретен въпрос е много вероятно да получиш един-два адекватни отговора /ако разбира се имаш търпението да изчетеш първо един куп глупости, които неминуемо ще бъдат изписани в темата ти/ Ако искаш просто да споделиш нещо- все някой ще го прочете и ще даде някакъв коментар/вероятно негативен/ Обаче все пак "се интересуваме от историята на някого" в определени граници, разбираш ли, "Лична драма" не е любимо четиво на всеки, теб какво точно ти тежи и с какво можем евентуално да помогнем?

cry-baby-cry
    Guest
    em ne ne s1m izjivql nqkfa frapirashta li4na drama prosto s1m se 4udq kak moji momi4etata da sa tolkoz bez4ustweni i nerazbirashti [ne si4ki est]

Повече от фен
    emi ne bih kazala, 4e momi4etata sa bez4uvstveni
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    momi4etaa ne sa bez4uvstveni/nqkoi/!i ne vijdam ni6to lo6o v tova nqkoi da potarsi otgovotr na svoi problem ot nqkoi po-opiten i evetualno po-golqm!ta 4e nqkoi se ebavat tuka si e tqxna rabota!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shalis
    emi ne bih kazala, 4e momi4etata sa bez4uvstveni
    e, ne vseki moje da si priznae istinata.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си