.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

въпрос за акнето?

днес отделих малко време да се разровя из форума и видях че доста хора препоръчват "Зинерит".днес си купих този продукт и се намазах(тънак слой почти незабележим-или трябва да мажа повечко).не мога да кажа дали има ефект още което видях е че препоръчвате Далацин за премахване на "петната" ще мога ли да го включа и него или да остана само на зинерит.и за последно 2-3 пъти седмично маска с хума?
    благодаря предварително ако греша някъде поправете ме!

Re: въпрос за акнето?

Цитирай Първоначално написано от cv3tom1la__
    днес отделих малко време да се разровя из форума и видях че доста хора препоръчват "Зинерит"
    Зинеритът наистина е доста добър продукт. От два месеца го ползвам
    и като цяло съм доволна. Интересното при него е ,че много бързо изгаря пъпките.. \/

не мога да кажа дали има ефект
    Във всички случаи не може да има ефект от ено намазване, дори първата седмица може да имаш чуството, че става много по-зле от преди...Преди бях много зле , но сега като цяло кожата ми прилича на нормална ...Наистина трябва да имаш търпение, защото не всичко може да стане за една нощ..

видях че препоръчвате Далацин за премахване на "петната" ще мога ли да го включа и него или да остана само на зинерит.и за последно 2-3 пъти седмично маска с хума?
    Хумата е полезна, а също и Далацина , но най-добре отиди при дерматолог, защото може да не ти помогнат или да се влоши..
    Вярвам в нещо
    Сляпо се надявам
    Чувствам сякаш падам, полудявам
    от сенки и от светлина
    изплува този образ непознат
    Сякаш някой движи моята ръкa
    ..

Фен
    Град
    под масата ;)
    аз използвам зинерит от 3 седмици и ми действа много добре.. мисля че ми премахва и петната от пъпките лека полека.. общо взето съм много доволна а за хумата- аз си правя маска горе долу всеки ден и ми действа чудесно на кожата- изчиства се от всякакви мръсотии и става гладичка
    хайде успех и не забравяй че трябва постоянство във всичко

Guest
    Четох някъде,че ако се мажете 2 пъти дневно с фъшкии ще изчезне акнето за винаги.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ааа за този Зинерит и аз четох мн мнения и добри отзиви!Та май и аз ще си го купя че да го пробвам, само дето авторката да каже ква му е цената ???

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ааа за този Зинерит и аз четох мн мнения и добри отзиви!Та май и аз ще си го купя че да го пробвам, само дето авторката да каже ква му е цената ???
    еми аз моя го купих за 15.60 от аптеката

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    еми аз моя го купих за 15.60 от аптеката
    Много 10x за инфото

Guest
    Аз пък се мажа с Imex

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз пък се мажа с Imex
    Каква е цената за Имекс-а?

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от No\/\/allZ
    Четох някъде,че ако се мажете 2 пъти дневно с фъшкии ще изчезне акнето за винаги.
    Bez da razvalqm temata shte kaja che fashkiite nemogat da se "namajat" shtot bukvalno kjazano sa izsahnali laina..dea

da,naistina zinerita e mn dobyr,polzvam go pove4e ot godina i ima efekt.izgarq byrzo pypkite no pri men pone ne gi predotvratqva((

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си