- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс с отсрещния пол ?
аз лично не съм но ми е интересно,какво е да си имал интимни отшения с отсрещния пол![]()
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...
Бълг.тълк.речник:
отсрещен - този,който се намира от другата страна
Бълг.синонимен речник:
отсрещен - насрещен, противоположен, срещуположен, срещен; ост. противен
капиш?
Тая май е леззз![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
капиш?!?! какво е това?Първоначално написано от quench
Италианско - български речник
capisco-1л ед. число. (чете се Каписко)
въпросително изречение Hai capito? (чете се Ай капито?)
на кое по-точноПървоначално написано от cherinka
![]()
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
Смисъла - за жените - правили ли сте секс с мъже? За мъжете - правили ли сте секс със жени? Какво толкова сложно има? Да, правил съм секс със срещуположния пол!![]()
Левски шампион але але!
какво се ума в предвид отсрещен ?
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Въпросът на темата е грешно зададен.
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh
Kak se kazvash devoiko?????????????????/Първоначално написано от Fallen_angel```
Не би ли трябвало да бъде с 4овек от същия пол?![]()
![]()
Робинята на Quench
Изглежда авторката се съмнява,че са останали хетеро на тоя свят....![]()
Може..Първоначално написано от quench
![]()
И все пак - тъпа тема
![]()
Робинята на Quench
Български правописен речникПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
италиански, италианска, италианско
Ne batka az praa sex samo s rakata si shot winagi mi puska !
един от смисала на въпроса ми е дали са много хората които правят секс със същия пол,а и исках дакажа че аз никога не съм правила секс - изобщо а![]()
съм на 17г.....
NEEEE IZWRATENQCI!!!! KAK MOJE DA GO PRAWITE S HORA OT OTSRESHTNIQ POL!?!?!?!111!!one!!!eleven!!11!
ei sq mi hrumna che wednyj synuwah che sym jena i me chukashe nai-dobriq mi priqtel... qko!
Ami az ako ne sum pravil sex sus sre6tupolojbiq pol,zna4i izob6to ne bi trqbvalo da sum pravil sex,osven ako ne sum pedal,kakuvto ne sym!Nali se se6ta6,4e vs hora tuk,ako ne sa devstveni sa pravili sex imenno sus sre6tupolojniq pol,za6toto homosexualistite v BG za 6tastie sa dosta po-malko v sravnenie sus zapadnite strani,kudeto broq osobeno na pedalite e zastra6itelno golqm!
Da si 4uvala za ironiq?4ovekut ironizira6e avtorkata za tupata tema!Първоначално написано от fire_spark