.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Ximiq

BaBiE
    Guest

Ximiq

pomogni mi \/ po ximiq
    criqda az 6te KLASNA
    az sam 7 klas,vie imate li nqkakav saita za valenost,xim.reaksiq .....ne6to za XIMIQ za 7 klas

Фен
    Град
    zoo....
    А не е ли по-лесно просто да си ги про4ете6 от у4ебника където ще са обяснени на ниво 7 клас?!
    Валентност
    Валентност се нарича свойсвото на атомите на даден елемент да се съединяват химически с точно определен брой атоми от други елементи. Валентостта е цяло число, което показва с колко водородни атома може да се съедини или би могъл да се съедини атомът на даден елемет. Максималната стойност на това число е 8.

Атомите на инертните газове са от нулева валентност, докато повечето елементи имат променлива валентност. Тя зависи от способността на атомите да отделят, приемат или поделят електрони.

Валентността е общо свойство на елементите, което се проявява, когато атомите им се съединяват чрез химични сили на взаимодействие.

Химична реакция
    Химична реакция e процес, при който атомите на едно или повече вещества се прегрупират до нови, при което се поглъща или излъчва енергия. При химична реакция не се образуват нови химични елементи.
    ....Don't bother!Be happy!....

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete

Re: Ximiq

Цитирай Първоначално написано от BaBiE
    pomogni mi \/ po ximiq
    criqda az 6te KLASNA
    az sam 7 klas,vie imate li nqkakav saita za valenost,xim.reaksiq .....ne6to za XIMIQ za 7 klas
    Klasna po himia Ako ima naistina moje da vi e sme6no,ama az z aparvi pat 4uvam

LEle tva himiqta e nai-zlobniq predmet(pone za mene)
    ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
    ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
    Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
    Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...

Guest
    LEle tva himiqta e nai-zlobniq predmet(pone za mene) Mr. Green

мене пък най-много тя ме кефи

а по темата то туй са най-елементарните неща...и сичко го пише в учебника-земи почетиииии

Голям фен
    Град
    Бургас
    кажи какво точно искаш да знаеш и ще ти кажа
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си