- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хора помогнете , спешно е !!! :(((((((((
Имам една приятелка, която (уж) ми е най-добрата... Много хора казват че с нея си приличаме и дори понякога ни мислят за сестри, въпреки че разликата м/у нас от земята до небето и обратно....Но нека мина по същество...наскоро си харесах едно момче..тя ми каза че е мн грозен , лигав и нз там още к'фо.. само че на мен той много ми харесваше и колкото повече тя ми говореше гадни неща за него, аз все повече го харесвах....един път си отидох на село и когато се върнах тя доиде до нас с братовчедката на това момче и ми казаха че са ходили на кафе...ок, аз нищо не казах...С "приятелката ми" останахме в нас и си поговорихме и аз и казах че ако някое др. момиче ходи с тфа момче няма да ми е гадно, но ако тя тръгне с него ще умра... и тя ми каза че съм голям егоист и след тфа ме гушна и каза че не иска да се караме заради момчета... на следвашия ден трябваше да ходим на едно купонче... по пътя се спряхме да изпущим по 1 цигара и тя ми каза че си харесва това момче и че ако нямам нищо против ще тръгне с негои най-лошото е че тфа става за трети път .... Хора кажете ми ко да правя моля ви......... меvдодругото сега си чатя с тфа момче и тои само ми праща някви целувки и т.н. SOS pLsS
Е как какво?!?! Приятелката ти е адската лицемерка и няма нужда да си потискаш чувствата заради една долна гаднярка... ако го харесваш, отговори му по същия начин, защото явно е взаимно!! Не го "преотстъпвай", защото си имаш пълното право да го харесваш и да го имаш, а освен това си го харесала първа, което ти дава морална преднинаПървоначално написано от even_in_death
![]()
![]()
Успех!
![]()
I can't see your star
The mechanical lights of Lisbon frightened it away
And I'm alone now
Me and all I stood for
We're wandering now
All in parts in pieces, swim lonely
Find your own way out...
~EvAnEsCeNcE~
Бе мани я тая бе ... само за себе си мисли ... Изпревари я![]()
\
/
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
щом тва се случва за трети път...що и казваш приятелка...ако ти беше фр щеше да помисли първо за тебе преди да прави каквото и да било...и аз бях в същата ситуация-"уж" моята най добра приятелка ми взе цели три гаджета които много харесвах...и ми вика съжалявам неискам да се караме заради момчета...хах сега сме само на здрасти и от време на време малко си чатим като тя предимно се хвали с колко ходи едновременно...ебаси к*****а...така че мила гледай да и свиеш перките че иначе....и ще се карате много
![]()
![]()
boi we neq samo boi 6a q opravi. Pri udobna vuzmojnost q vyrji za nqkoi stol obrasni i glavata i boi boi
Това не е приятелка !!!Говорила ти е лоши неща за момчето само и само тя да бъде с него и ти да се откажеш.Абе,еби и майката и действай с момчетоУСПЕХ !!!
Spored men gre6i6 , kato q nari4a6 priqtelka.. Tova ne e priqtelka.. Kakto obi4am da kazvam az Priqtelka -> PredatelkaPo - dobre i bii duspata opitai se da vpe4atli6 mom4eto i ako mojesh si go hvani i , ako tq ti e istinska priqtelka 6te se radva za teb a nqma da zloradstva
![]()
Uspeh
![]()
И наричаш тази к..... приятелка?!Казваш че това го прави за 3 път..заеби я..оправи си нещата с момчето и я изпревари както писаха по-нагоре!Успех
![]()
Абе ти си луда ! Ако това е приятелка аз да съм кон!Това за мен е курвичка.Абсолтна използвачка зарежи и момчето и курвата не ти трябват такива хора
Имаш право - тая не се занимавай с нея!Първоначално написано от MoHuTo
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
of boje dano moita pr nikoga ne go naprai tva 6toto az na neq ne bih da ima6e eidn moment v koito si bqhme haresali edin i sa6t.. kotiyo v posledstvie mi kz a4e me haresva oba4e az re6ih da si zema i neq na kafeto s nego i za moi kazmet tq kaza 4e ne q kefi i az spokoino si tragnah s nego (z akrako be6e de ama kakto i da e) vaprosa e 4e i az sam haresvala neini mom4eta no nikoga ne bih i gi vzela!! nikoga! po hubavo na nikoi otkolkoto se skarame za mom4e![]()
v tvoq slu4ai ti predlagam.. ili ti da se otkaje6 ot nego i da i go ostavi6 (puk az i pojelavam si blaska glavata posle 4e ne ti go e ostavila na teb) ili i nameri nqkoi drug
![]()
no 6tom ti si kazla predvaritelno 4e si go haresala i si i razparvqla za nego i tq sq iska ti go zeme i nai naglo te pita.. ne ti e priqtelka tva da znai6! ti si precenei ot tuk na tatak dali si struva![]()
Loving is not how u forget but how u forgive, not how u listen but how u understand, not what u see but how u feel, and not how u let go but how u hold on.....
Такъв човек не може да ти е приятелка.Правила го е три пъти и явно не й пука за теб,за да го направи пак.Ок,един път бих простила,ама повече....не мога.Просто аз на твое място бих прекъснала отношенията си с нея.Бих й простила,ако не знае,че го харесвам,но да знае и да тръгне с него...Прави си изводите.
Първоначално написано от even_in_death
emi kato si tolkova zle kvo o4akva6 ?
не се предавай,
ти пъпва си си го харесала и имаш пълното право
да се бориш за него .. а колкото до нея
според мен тя не ти е истинска приятелка..
знае че го харесваш и ти казва че иска да ходи с него
а преди тва ти казва че е грозен и тъп и лигав ... заеби я
и бъди с него на пук на всичко .. и само едно да знаеш от мен
такова нещо като приятел няма !! всеки рано или късно ще ти забие
нож в гърба и то без да очакваш!!!
''priqtelkata ti '' e predatelka spored men i az imah to4no takuv slu4ei,no ne za 3 ,a za 50 put eazbrah,4e samo inrigi vurti i prosto skusah vsqkvi otno6eniq s neq, a sme zaedno ot bebeta
AKO NE VQRVA6 V LUBOVTA OT PRUV POGLED POGLEDNI ME DVA PUTI!!!
И продалжаваш да я наричаш най-добра приятелка ?? Ехоооо ,момиче осъзнай се ,днес те изиграва с момчета,а утре ще е нещо по сериозно ! Никой не ти казва да не и говориш и да не я погледнеш повече,защото е тъпа причина да се карате за момче,но просто имай едно на ум .Не й споделяй ,когато харесваш някое момче просто изчакай да ти станат работите с него и тогава и разказвай.Според мен трябва да поканиш момчето на кафе,да го зарибяваш.Може да звучи малко подло ,но ако ти го спречелиш,тя ще разбере че неможе да се мери с теб.Не трябва да и позволяваш да прави каквото си поиска ,все пак имаш достойнство нали,защото тя един вид ти казва ,,Ето аз мога да имам всеки,който ти харесваш значи съм по-добра''
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
abe napravete si edna troika i gotovo,mom4eto edva li shte ima protiv,apuk i vie ste si nai dobri frendki haha vie ste tolkova tupi lapeta 4e nqma na kade ,tegli im po edna maina i na dvamata,hvani si nqkoi po qk pi4 i kato ve vidqt da umrat ot qd a vie da ste si super
poprincip n v drugite forumi ne s1m s1glasen s toq mladej ama v slu4aq s1m nap1lno s1glasen premahni qПървоначално написано от Triple-H
Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be
abe tva ne e nikakva priqtelka...zareji q bez da i dava6 obqsnenie..I USPEH s mom4eto![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.