Имам една приятелка, която (уж) ми е най-добрата... Много хора казват че с нея си приличаме и дори понякога ни мислят за сестри, въпреки че разликата м/у нас от земята до небето и обратно....Но нека мина по същество...наскоро си харесах едно момче..тя ми каза че е мн грозен , лигав и нз там още к'фо.. само че на мен той много ми харесваше и колкото повече тя ми говореше гадни неща за него, аз все повече го харесвах....един път си отидох на село и когато се върнах тя доиде до нас с братовчедката на това момче и ми казаха че са ходили на кафе...ок, аз нищо не казах...С "приятелката ми" останахме в нас и си поговорихме и аз и казах че ако някое др. момиче ходи с тфа момче няма да ми е гадно, но ако тя тръгне с него ще умра... и тя ми каза че съм голям егоист и след тфа ме гушна и каза че не иска да се караме заради момчета... на следвашия ден трябваше да ходим на едно купонче... по пътя се спряхме да изпущим по 1 цигара и тя ми каза че си харесва това момче и че ако нямам нищо против ще тръгне с него и най-лошото е че тфа става за трети път .... Хора кажете ми ко да правя моля ви......... меvдодругото сега си чатя с тфа момче и тои само ми праща някви целувки и т.н. SOS pLsS