.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Guest

И това било любов :(

Мисля, че вече не вярвам в любовта. Снощи приятелят ми ме заряза (ходихме 3 месеца), защото не исках да спа с него(девствена съм). И на мен ми е супер тъпо, защото постояно ми повтаряше колко ме обича и каквото да станело щял да е с мен и т.н. Според вас това любов ли е? А аз много съм се привързала към него и нз какво ще правя. Сега ми е много гадно, защото сме в една компания и нз. Моля ви дайте ми някакъв съвет как да го забравя, него и болката която ми причини!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Е как няма да забравиш такъф идиот дето е бил само с теб , за да те изпраска ..... ? Ай кай ми де !
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Е как няма да забравиш такъф идиот дето е бил само с теб , за да те изпраска ..... ? Ай кай ми де !

Даммм.... така си е
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Голям фен
    em.... kato se seti6 za nego si misli kakvo ti e pri4inil i moje bi taka postepenno 6te go namrazi6 i 6te go zabravi6

AMAN!

мила време е да пораснеш! Нз на колко години си ... но 3 месеца - това не е любов ! А и той онези мили неща дето ти е приказвал , приказвал ти ги е само да те вкара в леглото ! И нз ако не го разбереш това.. малко помисли що за човек е той . Осъзнай се и не мисля че ще се сещаш за него повече !!!

ЗА ВСИЧКО СИ ИМА ВРЕМЕ !!!

Товаа не е никаква любов ... Не мисли за него не си спомняй хубавите мигове ... Когато го видиш си мисли какво ти е причинил и за какво е искал да бъде с теб . Успех

НЕ НА ЧАЛГАТА !!!!

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    ооо мила тва не е никва любов...просто един идиот който си мисли само за секс...забрави го не си заслужава...гледай напред има къде къде по свястни и добри момчета от бившия ти...споко ще се оправиш
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Любов...Този не знае какво значи тази думичка..То от самата му постъпка се разбира какъв е.Не мисля че трябва да ти е гадно за такъв човек,пък и той ти е направил услуга,поне те е отървал от себе си.Ще си намериш друго момче,със сигурност много по-добрo от тоя...
    f@nt@zi@

Guest
    Запомни,сладурче,в живота си ще срещнеш МНОГО такива тъпанари,вервай ми Той ако те е обичал,няма да иска да правите нищо докато ти не го пожелаеш...Играл си е с тебе,видял е,че не си лесна и че няма да му се дадеш така лесно,а и 3 месеца според мене са мн малко.няма да се плашиш!!! Живота продължава с него или без него !!! Има и други момчета,не забравяй

Много ви благодаря, но нз аз съм свикнала прекалено много с него и сега мн ме боли, че той се изгаври така с мен
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Това не е любов .. това е задоволяване на хормоните чрез лъжа(това, че те обича и т.н...)
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Вече го разбрах, но до вчера му имах пълно доверие. В мента обаче съм мн happy, че той не ми е бил първия иначе 100% щях да съжалявам

Guest
    Нормално е да те боли,но след време ще разбереш какъв идиот е,какво е направил,и ще си кажеш:"Абе,я майната му!!!Той се подигра с мене,а аз страдам за него,как не!" Ще видиш

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Не е любов и то не само от негова страна - ти самата казваш, че си се привързала към него, не, че го обичаш. Много е хубаво, че не си му пуснала за едното нищо, че си знаеш цената и не те използват. А за него няма какво да си спомняш - той очевидно те е използвал и то дори не особено добре прикрито. Не знам тези 3 месеца дали ти е правел някаква намеци, че накрая като ти го е казал направо и си му отказала, да е решил, че не си струва да си губи повече времето или просто лесно се отказва ( защото малко или много това да те склони да спиш с него е било някаква цел ). Но със сигурност не те е обичал и не мисля, че има какво да тъжиш за него. Следващият път се опитай да си намериш някого, който ще те цени, а ако наистина те обича - още по-добре. Успех занапред и не се занимавай с подобни на него.

Дано наистина да мога да си кажа "Майната му! Не ме е*е за него!"

Guest
    Можеш,мила !!! Няма НЕ МОГА в този живот !!! НЯМА !!! Още сега можеш да го кажеш !!! ТИ МОЖЕш,сладурче !!!

Чудя се и за още едно нещо. Снощи той беше малко пиян и дали го е направил за това и може би неска ще иска да се сдобрим (нз) и дали пак да бъда с него...

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ами първо да ти каза, че комоанията ще се разпадне..... А и относно това което е направил и ти и той сте виновни.... Щом си се привързала към него, какво ти пречи да спиш с него......?
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Защото не се чувствам готова и след това което направи той една ли ще му пусна

Guest
    Да бе да! да му пусне и после да я захвърли като парцал,ще се чувства още по-гадно

Мега фен Аватара на koalka
    Да не ти пука!Той е от тия момчета,които говорят мили думи на момичетата само и само да спят с тях,а после не е гаранция дали ще са заедно.Просто като сте в една компания и обкръжение,не трябва да те притеснява.Все едно не го виждаш,игнорираш го.Този човек не заслужава вниманието ти.

Guest
    Заради такива олиговрени като тоя,който са само заради едното ебане и използват думата"Обичм те" за щяло и нещяло и заради курвите,кото мислят само за пари и я употребяват пак така и заради всички останали такива доста хора вече не вярват в любовта,Ако искаш да си му поредната бройка и след това да те захвърли като парцал после давай се в същият дух.

Заради такива олиговрени като тоя,който са само заради едното ебане и използват думата"Обичм те" за щяло и нещяло и заради курвите,кото мислят само за пари и я употребяват пак така и заради всички останали такива доста хора вече не вярват в любовта,Ако искаш да си му поредната бройка и след това да те захвърли като парцал после давай се в същият дух.

В какъв дух да продължавам. Мен ме боли, защото разбрах, че всичко е било само да ме вкара в леглото си. Аз не съм спала с него така, че не те разбирам

Супер фен
    хората се срещат, прекарват извесно време заедно и след това се разделят.. ти кфо?! очакваш първия който срешнеш да е истинската ти любов?! хах някой хора не я срещат през целия си живот.. и ако го чакаш тоя ще си останеш девствена.. 3 месеца е предостатъчно време за да правите секс.. еми и аз да бях момче нямаше да те чакам повече.

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Незнам аз явно имам по различни схващания за това. Защото както той казваше, че ме обича мисля, че би почакал още малко. Докато усетя, че съм готова. Може грешката да е в мен, но ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си