- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- koGatoO obichash
Знам какво е да се чудиш дали някои те обича...А вие знаете ли?!
shit'zZ come true wen you belive in them...xXx I love when you kiss me, I love you tess of moute you're evrythin' in my life..Dear Cocainjust kidin' ...Shortyyy where you goO?!
хах аз знам...сегашния ми приятел преди да тръгнем...нещата бяха много объркани...той ми казваше едно понякога правеше друго и се чудех наистина ли ме обича или просто си играе с мене...но сега вече си знам...обича ме![]()
Ами...с тебе кво е станало та знаеш кво е чувството?!..![]()
И аз съм така-не знам дали приятелката ме обича или си играе с мен. Пред мен се държи все едно че ме обича, а пред другите коренно различно. Много и се иска да се забива с други момчета. Затова съм казал, че на жена не може да се вярва сто процентово. Това не харесвам у жените-как постоянно искат да бъдат с много момчета, естествено да са по големи поне с няколко години, да им обръщат много внимание и тн. То най-добре е човек сам да си живее и няма да има проблеми, започвам все повече и повече да се убеждавам в това![]()
Знам какво е.Определено не е много приятно (поне за мен)
f@nt@zi@
[/b]az v momenta sum v su6tata situaciq...adski e gadnu i mai nai-dobriq variant da se pita naprao![]()
Случвало ми се е![]()
Еми не ми се е случвало.Подозирала съм само,като са ме харесвали и в повечето случаи съм се оказвала права.
Ami az chestno kazano postoqnno si mislq che moq chovek ne me obicha zashtoto sam mn po malka ot nego, ama ne samo zaradi tfa
ami nemoga da priema nqkoi koito uj mi se vodi za gadje,
da izliza i s drugi vypreki che taka sme se razbrali!!!
![]()
![]()
![]()
Много е хубаво да знаеш, че някой те обича![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Мисля ,че на всеки му се е случвало![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Случвало ми се е
Случвало ми се е![]()
Случвало ми се е веднъж и определено се надявах да не ме обича!
az znam kakvo e i opredeleno ne mi haresva da sam v tazi situaciq,no jivot ne moje vsi4ko da ni haresva...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Да на всеки се случва...Първоначално написано от He3HauKa
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
znamm...no nqma kakvo da se 4udish otivash i go pitash hxah ne napravo no ddz 4rez nego vi fr ili neshtu takova)