- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ревнувам го много
ами значи историята е доста дълга затова ще я съкратя малко.Гаджето ми има някаква приятелка от друг град,с което се е запознал в чата.Всичко беше добре,докато не прочетох смс от въпросното момиче,в който пишеше "много те обичам миличко,липсваш ми много искам да те нацелувам" и други такива......Преживях го...даже с това момиче започнахме да си чатим.Докато той не й отиде на гости....След 1-2 седмици и тя му дойде на гости...ПОЛУДЯХ! НАМРАЗИХ Я! НАМРАЗИХ ВСИчКО СВАРЗАНО С НЕЯ! Намразих дори града,в който живее
Сега уж не си пишат,но аз все още го ревнувам...
И все си мисля,че ме лъже....все си мисля,че си пишат
![]()
![]()
![]()
Хора дайте някое друго съветче плсНе издържам вече
И моля без упреци !!!
![]()
Ами....................обичам го.....а и тя му пишеше,че го обича,сега дали той и е писал такива неща незнам.....офффффффффф
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моми4ето не е виновно. Тя откъде да знае 4е мом4ето, с което си 4ати, има гадже. Приятелят ти е този,който е постъпил подло в слу4ая и според мен трябва да поговориш с него и да разбереш дали все още си пише с нея, има ли нещо пове4е от приятелство между тях, има ли 4увства към нея и още пове4е има ли 4увства към теб..
![]()
Робинята на Quench
ами,приятеля ми е твърдо ПРОТИВ връзките с голямо разстояние и все ми казва,че никога нищо не е имало м/у тях,но аз го ревнуваааааааамТолкова пъти съм си мислила,че е супер глупаво да го ревнувам от момиче на толкова километри от тук,а само като я видя в чата и............
![]()
HELP ME,Хорааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз на твое място бих умряла от ревност, нормално...
А и това той да и ходи на гости ... леле ... какви мисли биха ми минали през главата, особено след като си прочела този смс..
Нищо лично, но мисля, че те лъже, че не си чатят, защото явно е усетил или направо е видял как го ревнуваш от нея..
Замисли се има ли причина да прекъснат взаимоотнашенията си.. това не може да стане без някаква причина...
Такаче.. един честен и откровен разговор трябва да проведеш с него...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Той отиде там с негови приятели и тя дойде тук с нейни ... Даже се запознахме и мога да кажа с ръка на сърцето,че е много сладка![]()
Казвала съм й,но тя не спря до едно време.След това имаше само luv kisses и т.н.Но,разбирате ли,аз ПРОСТО го ревнувам от нея,само като се сетя за туй момиче и ми иде да се хварля от някъде....не че не съм се опитвала да го правя......Наистина искам да съм с приятеля си,10 месеца вече сме заедно,доказвал ми е,че ме обича,но......МАМКА МУ ЗАщО СЕ чУВСТВАМ ТАКА ?!?!?!
ЗАщО НЕ МОЖЕ ВСИчКО ДА СИ БЪДЕ КАКТО ПРЕДИ?!?!?!?!
ИСКАМ ДА УМРА !!!!!!!!!!!!!!!!
Миличка, недей да говориш такива неща. Щом се обичате не мисля, че някакво момиче от чата може да ви раздели. а ти спри да мислиш за нея и.... нз какво да ти кажа.. и аз съм била в такава ситуация и знам, че е много гадно. Но трябва просто тя да разберем, че се обичате и ще се откаже. Поне в моя случей стана така
ДАНО,ЗАщОТО НАИСТИНА НЕ ИЗДЪРЖАМ !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря ти,мила,аз на тебе също !!! Знам,че ще се справиш !!! Дано и аз се справя![]()
на 17 от Карлово,а ти? Тук малко чат стана![]()
Edin zdrav boi 6te q opravi taq natrapnicaSheguvam se
Nai - dobre pogovori s priqtelqt si. Sry 4e se povtarqm
I ne si misli gluposti ot roda na " iskam da sa hvarlq ot nqkade " , " da umra"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Talisman за боя и аз съм си го мислила![]()
![]()
Благодаря на всички за съветите,но ние толкова много сме говорили
Дайте некое др съветче
DaHu_Ty`{f} ника ми е lacuna^fenka кажи в кой канал да те намеря :P
Ми според мен трябва да поговориш с приятеля си, той има мн по-голяма вина от това момиче!Той постъпва подло спрямо теб!Най-добре поговорете и се изяснете като хората, а и това с гостите е мн съмнително..хмм..![]()
Ходиш утях сядаш на компа и търсиш логове в мирката ... ако си чатят в скайп е още по лесноМухахаха
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Неразбирам защо повечето момичета са толкова наивниВие не схванахте ли че всяко момче има нужда от разнообразие неможе да е 100 века само с една или до края на живота си
![]()
![]()
Просто го остави и си намери друго момче ако ти изневери веднъж нищо няма да го спре да го направи пак !
Той твърди,че са само приятели и,че е спрял да си пише с нея само заради мен,за да не си има проблеми с мене :\
govori s nego
AMAN!