.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Guest
    И какво да му кажа?!?! "Извинявай,но вапроса с твоята приятелка още ме мъчи,трябва да избереш мен или нея" ТОВА ЛИ??? Не обичам да поставям някого пред дилема

Мега фен Аватара на koalka
    И аз бих се опасявала,ако съм прочела нещо такова и е ходил в същия град.А и не мога да си представя как ще приема да съм с момче,което има и друга приятелка,демек и с двете.

SPELL-BOUND
    Guest
    Хм... Само да знаеш колко добре те разбирам. Преди около година имах точно, ама точно същия проблем. Приятеля ми, с който вече сме заедно почти 2 години беше отишъл на гости на свои роднини в друг град. И там, съвсем "случайно" се запознал с някакво момиче, което ВЕЧЕ му било само приятелка, а малко преди ние да се съберем с него те двамата са били "близки приятели". Т.е. ... има ли са нещо само в чата и не са се познавали лично. Аз като чух това полудях. Цяла вечер е бил с някаква си, която му била "близка приятелка", сам с нея, на дискотека, на разходки и т.н.. Същата нощ, разбира се, не благоволи да ми вдигне телефона и на другия ден ми се обади чак към 14:00ч. защото се пробеал в 6:00 и му се спинкало. До този момент му имах безрезервно доверие, никога не съм искала да му чета смс-и, да разпитвам с кой чати, с кой общува, кой го търси. След като ми разказа за това момиче аз му казах да не ме търси, докато не се махне от този град и не се върне. После не спря да ми звъни, но не му вдигах телефона. На другия ден вечерта си дойде, видяхме се и 1-вото нещо, което направих е да му потърся телефона. И... въпросното момиче му беше писало подни на тези неща, които си ти видяла. Не съм се карала с приятеля си, той много добре ме познава и знае, че ако допусне толкова непоправима грешка, че да ми изневери повече няма да чуе за мен. Опитах се да се владея и да говоря спокойно с него, като целях да му покажа, че вярвам в себе си, че съм силна и исках да ми обясни какво значи всичко това. Обяснението беше: "Ние сме само приятели, ама тя си е такава и казва на всички момчета "мило"." И...ей такива глупости. Исках да знам защо след като бяхме заедно горе-долу една година той нито веднъж не е споменал за това момиче. Но така и не ми даде смислено обяснение. Аз също не обичам на поставям някого пред дилема, но му поставих една "задча" (ако мога така да се изразя) - да успее да ми докаже, че тази негова приятелка наистина му е само приятелка, че не е имало нищо между тях, че обича мен, че е разбрал, че не е постъпил правилно и е сгрешил и че ще направи така, че на мен да не ми става неприятно от неща, които той говори с приятелките си или от тяхното отношение към него.(Това изречение е "малко" объркано ) Защото не може аз да му викам "мило,обичам те" и същото да прави някаква негова приятелка, с която тогава се беше познавал само от чата. Разказвам ти всичко това, за да се опиташ да направиш някакъв аналог между моята и твоята история. И да разбереш едно нещо, което е много важно - не се подценявай, не прави глупости, не изпадай в някакви отчаяни състояние и знай едно - ако това момче, с което си те обича истински, ама наистина истински, ако държи на теб и вярва в бъдещето ви ще направи всичко възможно, за да не те наранява. Сигурно ти е писнало да чуваш: "Говори с него.", но точно това трябва да направиш. Обясни му как се чувстваш, сложи картите на масата, кажи му какво очакваш от него, какви са желанията ти и от какво имаш нужда. Повярвай ми, ако той направи това, което ще те накара да се усмихнеш.... значи тези 10 месеца си била с ТВОЯ човек. Ако не може да се съобрази с твоите чувства и болката ти... по-добре остани сама известно време. Моите разбирания са такива, че просто не приемам, за мен не е възможно човека, когото обичам да знае, че нещо ме наранява и да го прави пак. Твоя приятел ти е казал, че вече не си пишат. Не знам дали трябва да му вярваш. Не познавам това момче. Ти си била не малко време с него и съм сигурна, че ще се спраиш. Знам как се чувстваш. Знам какви съмнения те разкъсват. Обичаш го, искаш да му вярваш, искаш всичко между вас да е наред, но... това което се е случило все още не ти дава мира и те изпълва с вякакви съмнения. Изживях същото. И все още когато се връщам към моите спомени изпитвам болка. Тогава бях на косъм да изгубя доверието в приятеля си. И след тази негова постъпка сякаш нещо се скъса между нас. Но да погледнем и от хубавата страна - това му даде възможност да ми докаже за пореден път, че ме обича и че държи на мен
    Известно време не му вярвах, държах се хладно, избягвах го. Намирах се в едно "изчаквателно" положение и се надявах, молех се да преодолеем случилото се и то да остане в миналото без прекалено крайни последствия за връзката ни. Каквото и да е казвал приятеля ми, каквото и да е правил, по какъвто и начин да се е опитвал да ме убеди, че нищо не е имало между тях аз няма как да бъда 100% сигурна. Но след наистина огромните, направо гигантски услия, които положи, за да му повярвам, след болката и сълзите, които видях в очите му, след всички разговори избрах да му повярвам. След това не беше нужно дори да казвам, че няма да ми бъде приятно да се вижда отново с това момиче. Малко по малко тя изчезна от живота му след кратък период от време. След като измина една година от тази история в живота ни и още една година от връзката ни аз съм щастлива с него и не съжалявам, че тогава му повярвах. Но да си призная... довериоето ми е него вече не е такова, каквото беше преди да разбера за тази случка. Всички знаем - когато нещо се счупи, дори да бъде залепено следите винаги си личат.
    Искам да те помоля нещо - поеми си дълбоко въздух, усмихни се и давай смело напред. Говори възможно най-бързо с приятеля си. Сигурна съм, че си го правила много пъти. Но дай спокойствие на себе си. Съмненията, които изпитваш разкъсват твоята душа и пречат на твоето щастие. В любовта без болка и разочорования не може. И в крайна сметка помисли върхи следното: "Дай на човека до себе си свобода. Нека той да реши дали да я използва и как. По неговите постъпки съди за отношението му към теб и чувствата му!"
    Това е най-мъдрата "философия", с която можеш да разбереш до колкото те обича и държи на теб един човек.
    Само не позволявай сама на себе си да се отчайваш. Това е най-голямата грешка, която можеш да направиш. Знаеш, че приятелят ти те обича и докато го чувстваш... бъдещето винаги ще изглежда розово, дори в момента над вас да са надвиснали буреносни облаци.
    ИМАЙ ВЯРВА В СЕБЕ СИ. ТИ СИ ПО-ДОБРАТА И АКО ПРИЯТЕЛЯТ ТИ НАИСТИНА Е СГРЕШИЛ И СЪМНЕНИЯТА ТИ СЕ ОКАЖАТ ВЯРНИ... ГУБИ САМО ТОЙ, НЕ ТИ !!!

SPELL-BOUND
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И какво да му кажа?!?! "Извинявай,но вапроса с твоята приятелка още ме мъчи,трябва да избереш мен или нея" ТОВА ЛИ??? Не обичам да поставям някого пред дилема

Можеш да започнеш така: "Извинявай, но въпроса с твоята приятелка още ме мъчи..." и продължението да бъде следното "...искам да ми помогнеш да го преодолея и да се справим заедно". Такива ултиматуми се поставят в много крайни случаи Все пак наистина може да са само приятели и да няма причина да го ревнуваш. А и ти си в правото си да му искаш обяснения. След като се обичате той е отговорен за начина, по който се чувстваш и сте зависими един от друг.

Guest
    btwSPELL-BOUND,супер много ти благодаря за съветчето,както на теб,така и на другите!!!Колкото и да ми е неприятно да започна отново този разгоров с него,мисля,че така ще е най-добре не за него,а за мен самата,защото пред него се държа мило,но вътре в себе си се боря с все сили да преодолея това!Радвам се,че намерих човек,който е преживял същото като SPELL-BOUND,в смисъл,не се радвам,че си го преживяла,а че има човек,който знае какво изпитвам аз в момента и,който ме разбира! Още веднъж БЛАГОДАРЯ ТИ,SPELL-BOUND,че сподели историята си,разбрах вече какво трябва да правя btw ако може да поддържаме някакъв контакт с тебе,ще се радвам страшно много !!!

SPELL-BOUND
    Guest
    Не само за теб, а и за двама ви ще е най-добре да проведете този разговор. Нали той те обича? Значи иска да си щастлива, да си спокойна, да му се радваш, да се усмихваш. Знам от опит, че в една връзка винаги трябва да се говори и да се споделя дори за най-малкия проблем. Ако нещо те притеснява или не се чувстваш достатъчно сигурна единствения начин да се справиш със ситуацията е да го направиш заедно с най-близкия си и любим човек.
    Можеш да ми пишеш на e-mail spell_bound_@abv.bg И аз много ще се радвам, ако поддържаме връзка. Искам да знам как си, как се чувстваш и какво се случва с теб и приятеля ти.
    И се разбрахме, нали - ВЯРВАЙ В СЕБЕ СИ И В ЛЮБОВТА !

Guest
    abe kvo da ti kaja , i tva momi4ence ne e kitka za mirisane 6tom se zabrakava sas zaeti mom4eta........ pak daje i bi4am te , mili4ko, 6to prosto ne i kaje6 da ne se barka kadeto ne i e rabotat!!!!!!!!!

Guest
    abe kvo da ti kaja , i tva momi4ence ne e kitka za mirisane 6tom se zabrakava sas zaeti mom4eta........ pak daje i bi4am te , mili4ko, 6to prosto ne i kaje6 da ne se barka kadeto ne i e rabotat!!!!!!!!!

Ами казвала съм й,но тя се сърди и се оплаква на приятеля ми,който постоянно я защитава!!! Днес се надявам да се видя най-накрая с него и да се изясним по този въпрос !

Благодаря УЖАСНО МНОГО на всички за подкрепата и за съветите !!! Ще ви държа в течение,как са се развили нещата

БЛАГОДАРЯ ОщЕ ВЕДНЪЖ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си