- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SMQTATE LI 4E IMATE KRASIVO GAJE?
Vie ste
Даммммммммммммммммм![]()
Някой наистина ще убие рибата, ако каже "не"...
He who runs with aggression walks with no dignity
Koi bi kazal , 4e gadjeto mu e grozno ?Vseki namira gadjeto si za krasivo
To , ako nqkoi go misli za grozno.. mojebi ne go obi4a ili s nego prosto t1ka
![]()
Mi mnogo qsno 4e smqtam gajeto si za krasivo.Toi e nomer 1) Nqma raven prosto.Az mnogo si go obi4am i toi e vsi4ko za men.NE samo kato harakter e super no i kato vun6en vid.Ima si super tqlo ,a v lice e prosto vurha
) OBI4KAM GO MN MN MN
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
ako moje da se kaje 4e imam takova da
AMAN!
еее,що за въпрос-есте,че за мен моето си е най-сладко,най-добро,най-мило и вс най-най-![]()
![]()
Ми да естествено - мойто си е най-хубаво![]()
![]()
Робинята на Quench
=D> дам има една поговорка :"на6ето гардже си е най-хубаво!".. така 4е няма смисал да се питат подобни въпросиПървоначално написано от DaHu_Ty`{f}
![]()
Леле страшна тема
Кой би казал , че гаджето му е грозно?!? Било то вътрешно или външно , за да си с този човек трябва да има нещо красиво в него , което си харесал
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Какво значи красиво, да не съм го взела да го разхождам по улиците .. Лично аз мразя да ме наричат " красивата ми приятелка " сякаш нямам нищо освен външен вид.. Естествено че си го харесвам, но много отдавна спрях да клалифицирам мъжете по красота ..
Ami az msqtam moeto gadje zan nai-krasiva za6toto tq si e nai-krasivoto momi4e koeto sam vijdal
estestvenooo) toi si e moeto pate mn e sladi4uk i ima strahotno tqlo moetoo mom4eee eeee vyrhy...
))
Kvo e tva neo4akvanoto ne6to nqkoi da smqta gadjeto si za krasivo... vuob6te koi se zanimava s krasivi momi4eta/mom4eta i koi bi stanal gadje s nqkoi, koito haresva?
EGATI TYPATA TEMA
Moeto,ve4e biv6e,be6e mom4eto na me4tite mi.Olicetvorqva6e vsi4ko koto haresvam v edno mom4e.Kofti rabota
Не.
vengeance knows no mercy
Темата ми прилича на нещо от сорта на "Мислите ли, че п*ишката ми е голяма?" ...баси тва са глупости а бе хора я се стегнете малко какви са тия безмисленни теми...![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Ако го смятах за грозно щях ли да съм с него???Кой нормален може да каже че гаджето му не е красиво?Все нещо е харесал в него за да са зедно...
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
По-тъпа тема неможа ли да пуснеш..леле...мн ме у4удват някои индивиди.Коой ще каже 4е гаджето му не е хубаво??...
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
айде ся вие пък мно ясно че всеки ше каже че гаджето му е красиво обаче дали наистина така мисли ?!Аз лично винаги мога да погледна нещата от страни и да видя дали наистина тоз дет ходя с него е хубав това че повечето хлатнали хора са заслепени е отделен въпрос!Може и да са малко хората които не се заслепяват но ги има!!!!Нали все уж казвате "Външната красота няма значение важна е вътрешната"Ама ко излиза че си ги избирате по външната краоста май?![]()
Мойто е грозно избрах си го такова за да няма с кой да ми изневерява![]()
Е щом ми е гадже...ДА много ясно...СУПЕР СЛАДЪК е и имаа обица на езикаааа![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Що за тема е тва?!Нали за да си с някой, човек трябва нещо да си му харесал?