- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SMQTATE LI 4E IMATE KRASIVO GAJE?
Определено ДА !!!
ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...
Не,не моето е наййй-красивото хех![]()
.То всеки ще каже,че неговото е най-хубаво.Но пък красотата не е най-важното,нали?
:P
f@nt@zi@
Не, ама аз съм красив...![]()
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ooooooooooooooooooo daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
=D> евала ! \Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
/
Епа не е кой знай кфо...Поне физически..ама на мен си ми харесва а и щом съм хлътнала по него начи не е само външност
Нали знаете - моето гардже е най-хубаво(макарче това го казват майките за децата си и тук важи с пълна сила)
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
е естествено то е най-хубавото,сладко,страхотно, ило и още всичко най на света и много си го обичкам![]()
![]()
В мойте очи е най-най-най във всички отношения![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Естествено!!!!Моето си е най-красивото!![]()
Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !
Обичам те мило {}{P}{}
Приказката за Гарджето знаете ли я?Дето трябвала гаргата да занесе храна и ест я дала на свойто т.като по-хубаво от мойто няма
И няма нищо лошо в това - като си влюбен, човекът когото обичаш е винаги най-най-най
И мойто е прелестно за мен пък за другите не ме интересува
Хихи
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Първоначално написано от Sazi
и аз и аз![]()
пък и виж-досега страшно много момичета са му тичали зад гъза (знам щото преди да тръгнем бяхме френд4ета),а аз съм първото момиче,зад 4ийто г.. тича той![]()
Не вярвам, че има някой, който да каже, че любимият му човек не е красив. За мен моето момче е най-прекрасното, най-доброто, мило и красиво. Но не само външният вид е важен. Красотата, която е най-важна е вътрешната. И аз мога да кажа, че моето мило е най-прекрасниятчовек, който познавам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Що за глупав въпрос?! Разбира се че тя е най-красивата за мен![]()
Ебати тъпия въпросМного ясно, че за всеки неговият човек си е най-красивият!
![]()
![]()
![]()
za6to me karate da se smeq koi 6te kaje 4e gadjeto mu e grozno? vseki tr1gva s nqkoi 6toto smqta 4e mu haresva i 4e go privli4a 1 vo
2ro nali znaete to e kazano za maikite i decata ama stava i za gadjetata "Moito gardje si e nai hubavo." i samo ne mi e qsnokoi bi kazal 4e e tr1gnal s nqkoi si samo 6toto mu haresval kak misli ili 6toto neznam kvo
Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be
Emi tyi kato sega nqmam ... bivshiq mi beshe mnogo hubavi mngoo si se gordeeh s nego.Za men po hubav ot nego nqmaaa .... toi e SUPER !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ!!!Елате, вижте и се гръмнете!Въпреки, че момиченцата тичат след него след 3год. няма какво красиво да видиш.
bas lovq 4e na polovinata ot izkazalite se gadjetata im sa grozni no te zabludeno smqtat 4e sa krasivi.az mislq 4e 4ovekut pisal temata e imal predvid 'qsno e 4e vie vijdate gadjeto si krasivo no naistina li e krasiv/a fizi4eski'.trqbva6e da otgovorite suvsem 4estno.a sega e i moi red da se izkaja po temata mi moq moga da tvardq 4e naistina e hubav prosto do predi godina be6e model na visage no se otkaza a sega e ohrana na edna mutre.a za da si model trqbva da si krasiv za da si ohrana trqbva da si qk.toest moq e krasiv i qk.![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Gazarka ne s1m s1glasna s teb... Na poluvinata gadjetata im bili grozni![]()
![]()
Spored men grozni hora nqma.. primerno na men edno mom4e moje da mi haresva na teb ne ... tova 4e primerno na teb ne ti haresva ne ozna4ava 4e e grozen.. I tai de za vseki 4ovek negovoto gadje 6te e hubavo.. nali za tova e s nego za6toto e krasiv , dobar i t.n. A i ne e zadaljitelno gadjeto ti da e ohrana na mutra ili maneken4e vav visage za da e krasiv...
Sry ne iskam da te zasqgam , no kazanoto ot teb e smeshno...
съгласна съм с теб,така еПървоначално написано от Talisman
хах модел на "Визаж" бил..ии голямата работа
![]()
![]()
![]()
а и още нещо към "газарката"-Недей да се ловиш на басове,за неща в които не можеш да си сигурна.И ,не говори за хора,които не познаваш,моля ти се![]()
f@nt@zi@
ama mnog e grozen! ne se bazikam , mn e grozen s edin golqm nos .. napravo neznam kak da go opisha! no e adski zabaven i mn dobar chovek , ima strahoten harakter ! pasvame si super , obache e mn grozen ... chudq se dali da ostana s nego...znam che vunshnostta ne e nai vajna , no neiskam da e grozeeeeeeeeen! a toi me obojava i ... neznam ...![]()
ммм да най-якото бебси си е ...за туй си го и луфф толкова мн![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx