- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SMQTATE LI 4E IMATE KRASIVO GAJE?
cttctc shto za tema emi mn qsno 4e vseki shte kaje 4e negovoto e nai-hubavo... pf..e koi shte kaje moeto gadje e grozno ili smotano ili neshty ot..sorta mn bezmislena tema..:P no vse pak gotini avart4eta imate![]()
xaxaxemi mn qsno 6tom sam s nego zna4i da
![]()
Хахаха аз пък не се кефя на модели...поне до са не съм видяла един дет да е хубав...туй за гъзарката
ам дали наистина е красив не може да се каже..някои гхо харесват други не...различни вкусове...честно казано имам приятелки,които на външен вид го намират за по-хубав от колкото аз ...амааа...се тая...
Бе готян си е няма ко да му се отрече
Според мен няма по-хубав от негоно за всеки неговото си е наи-доброто . . .
Na6o lo6o NQMA ! Pak i kato ostavim tova nastrani toi naistina si e super! Prosto moeto mom4e kakvo drugo da kaja !!!!!!![]()
Ima ne6ta,tvarde neveroqtni,za da povqrva6 v tqh.No nqma ne6ta tolkova neveroqtni,4e da ne mogat da se slu4at!
sega sam mn vliubena i mn obi4am gadjeto si!za men toi e nai prekrasnoto mom4e!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
абе да не ходите всички с моето гаджезащото ТОЙ и само ТОЙ е най-красивото момче на света
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Мда моя батко Владко е най-най обичкам си го
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
в момента нямам...ама тези,с които съм била до сега...чак красиви не са били...но са имали много чар,или са били сладки![]()
Хахахахахаха! Страшна тема!
Сегашното ми е много хубаво, обаче красотата не гарантира нищо. Един от най-важните хора в живота ми не беше чак такъв красавец, но го обичах истински!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
еми с грозни момичета не съм ходил...
Абсолютно същото важи и за моето!Първоначално написано от SINDEL
TOI E PERFEKTEN TOI E EDINSTVEN DRUG KATO NEGO NQMA{}
Еми аз си го харесвам. Симпатичен е, сладък е...Но не го обичам заради външния вид, а заради безброй други качества. Не ме интересува дали е модел на Визаж, ако няма грам сиво вещество![]()
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
Чак красив не мога да кажаНадявам се да не бъда бита
Сладък е, има чар, ама супер красавец не бих казала! А и така е по-добре, щото ако беше някой красавец неземен щяха да се водят войни за него и да се избиват мацките
![]()
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Не.Мойта е ебати изрода като я вида бегам надалече,че ме е страх!Не смея да я погледна,че ще ме прекине!Много я обичам!
1jhiohop
You are a sell out
But you couldn't even do that right
So your price tag has been slashed
And now you're chillin' on a half priced clearance rack
Sega nqmam gadje , ama bivshiq mi imashe nqkvo sladursko izluchvane samo v liceto...inache ne beshe nishto osobeno na tqlo...a harakteryt mu beshe ujasen
![]()
Първоначално написано от ThePainIsReaL
еми, маи аз съм това изчадие..сега в момента нямам гадже,ама бивчия беше мн зле..повечето хора ме питаха "ама защо ходиш с мего?"..първия път като го видях леко се стреснах..после го опознах и мн ми хареса като характер..забавен,сладур,ми л и леко загадъчен(после разбрах и защо), но мн ме кефеше..иначе сега се е пооправил и горе-доло прилича на човек
![]()
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
не бих казала че е нещо особено но не го обичам заради това дали е красив или грозен просто тва за мене е тъпичко я си представете ми ако имате наи-якото гадже а само стоите и се гледате и няа ко да си кажете?
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
Не!
Той не е просто красив,той е прекрасен!
![]()