- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самота...
Здравейте, всички,
От около седмица следя форума и знам че ще ме разберете,а дори и да ми помогнете.Чувствам се ужасно самотна-имам страшно много познати,но нито един приятел на който мога да се доверя наистина съкровенните си тайни.Напоследък се убедих колко безчъствени са и момчетата-никой не ме възприема като реален човек,а просто като сексобект.Никой не държи на мен.Не мога да споделя на нашите-те просто няма да ме разберат,пък и не мога да говоря с тях поради много причини.Има едно момиче,което ако не живееше на другия край на България щеше определено да ми е най-добра приятелка.Има и едно момче,което не ме възприема като сексобект,а като самата мен,но и то живее на другия край на България.Невъзможо е да се преместа при тях,въпреки че много ми се иска.Училището за мен не е като за другите-място където се учи и кадето се срещаш с приятелите си,за мен то е място на което само се измъчвам като гледам как другите си имат най-добри приятели и приятелки и им доверяват всичко.На моменти мисля че единствената ми приятелка е възглавницата.
Пиши ми на лично, ако искаш. Ще се радвам да се запознаем!
разбирам те, момиче. аз съм може би един от най-самотните хора на този свят и винаги съм бил такъв. загубил съм всичко, което някога съм обичал и познавал. защо е тази несправедливост? като всички останали хора, аз искам да открия скромно човешко щастие в сърцето на едно момиче. хората казват, че за всичко ще му дойде времето, ами какво ако допуснем възможността, че никога няма да дойде това време, тогава какво?
Спокойно...всеки има такифа моменти на самота.Според мен рано или касно си4ко ще е наред..Не се от4авай
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Пиши лично и на мен ,ако искаш. Била съм в твоето положение- преодолява се. Ако искаш, ще поговорим за това!Първоначално написано от The_Caress
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...