- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мръсотии - да ви видиме.. ;)
Емиии щом си рекла...ще си позволя да те светна за нещо, а именно, че принципно след препинателен знак, в случая "," се слага интервал...по четливо е :РПървоначално написано от bungle
И по-полека с таткото...не че ви има нещо ма наистина сте развратници!!![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Така,както сме почнали оф-топик,нека да ти кажа,Момченце,нещо,което съм сигурен,че знаеш,но не осъзнаваш (което пък иде от инерция в мисленето). Развратът и перверзията като квалификации са квалификации на морала,идещ от религията - християнство,ислям,юдаизъм - всички те имат подобни норми,забраняващи някои интересни и забавни аспекти на сексуалността. Проблема в случая е,че в модерните времена на безбожиетези морални принципи звучат леко остарели. Тук е момента,в който трябва да река,че аз не ги отхвърлям от гледна точка на придобити отвън чужди идеи,а от следната логика: познаваемото е това,което мога да възприема чрез своите сетива и мислене; непознаваемото е това,което аз не мога да докосна чрез сетивата и мисленето си; от емпирична гледна точка,непознаваемото,субек тивно спрямо мен,не съществува (а то може да съществува); оттук - Бог е непознаваем (нещо,което всички философски религги,скъсали с пантеизма и анимизма,сами признават),следователно той не съществува. Подобен начин на мислене и обусловените от него действия не са особен вид нихилистично настроение спрямо религията или морала - аз сам неведнъж съм твърдял,че се ръководя от морал и етика - но само от норми,които се подчиняват на логика и справедливост,които не са индуктирани отвън,а възникват във вътрешния свят на индивида.
И така,какво излиза - въпреки твърденията ти,аз не мога да се охарактеризирам като перверзник и развратник,доколкото тези определения идат от друго време,от друго място и се обуславят от висша идея,за чието същестуване доказателство няма!
"Безбожник,развратник,епик рейска свиня" - думи за дон Джовани!![]()
Мързи ме да слагам интервали.Кой ще си играе....при положение,че повечето тук пишат неграмотно.Та, единият интервал не е болка за умиране. :P
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
^jeditte, всъщност,ако веригите,белезниците и въжетата са добре сложени,няма да има опсаност от белези - е,може би,ако се съпротивляваш твърде много... Целта на restraining методите е именно да те задържи,без да те убива - освен ако преди сеанса се уговориш друго с партньора - например,че искаш да те вържат по-грубо.
Лично аз не позволявам на съба да си слага разни парцалчета и прочее около китките,глезените и т.н. - веднъж,щом влезе при мен,ще разчита само на мен! On your knees!![]()
Освен това - горещия восък - не го прилагайте самоцелно. Изстудете леко кожата на партньора, дали със собственото си студено докосване,дали с изстуден предмет (но не с лед!!!). Целта е контрастът да е по-силен. Освен това,известно ми е,че много хора пускат восъка от много ниско - така той стига до кожата твърде нагорещен и може да се получи дискомфортно състояние ("жълто!") Целта на восъка е да породи резонанс,да събуди съба,ако е изпаднал в състояние на транс,да изостри сетивата му,дори лекичко да го стресне. Ако на съба му доставя удоволствие fire play,все пак восъкът не е най-удачното решение.
![]()
quench,много си зъл.
Определено искам да ти дойда на гости.Настоявам!![]()
Виж,човек трудно отказва на една толкова настоятелна малда дама. Методите ти на убеждаване могат да ме накарат да попитам дали партньорката ми ще се съгласи да направим общ сеанс
![]()
![]()
Ха,та аз не съм започнала да настоявам както си трябва.![]()
temata e mnogo zdrava.
Samo moj eli nqkoi da mi dade nqkykvo sait4e kydeto da pi6e pove4e za BDSM![]()
Mnogo 10x predvaritelno![]()
![]()
има съответен канал в мирката,влез там и попитай за сайта
bungle,не е важно как ти настояваш,а как твоя мастър смята,че настояваш
![]()
![]()
иивъл,иивъл!!!
Я, гледам докато ме е нямало яка теми4ка се е полу4ила \/
Само много ми е интересно кво е тва "родителско тяло" с дъщеря на 17, което пише в тийн форум?Еей, 4и4ка, тва те прави поне на 40,ей!!!
Би ли обяснл тогава ква работа имаш тука из форума... освен ако не си падаш по секса с непълнолетни
Fuck off!
Quench, Bungle,много сте се развирхили бе хора =D> Браво на вас!. Само дето вие се уредихте с малко по-така секс, а аз пак на сухи4ко оставам... тъй като той моят не си пада много-много по такива неща
![]()
![]()
Робинята на Quench
quench,зли ми господарю....
Какво ще заповядате?![]()
SINDEL,тъкмо се чудех къде си.Включвай се и ти, и си казвай перверзните желания.
Първоначално написано от bungle
![]()
Мойте перверзни желания вклю4ват остри предмети и кръв...
Quench? Shizzle? Някой?!? [-o<
![]()
Робинята на Quench
Винаги има място за още един ...
![]()
Миии... що ме канитеееше се join-на естествено... От кога съм се разме4тала за нещо такова... нямате си и представа..
Само се 4удя как quench ше успее да се справи сам с ТРИ?!Голям мастър тряя да си... във вси4ки възможни смисЪли на думата =D>
![]()
Робинята на Quench
Ами ще теглите чоп - едната с вериги,другата с белзеници и третата - с азиатски бондидж
![]()
Вярно трябва да си ГОЛЯМ мастър,за да успееш да се справиш с 3 едновременно.Той quench ги има способностите...![]()
Ооо,даже да имате резерви,лесно ще ви убедя...
![]()
Хохохо,какво си ни намислил?![]()
Кви резерви кви работи бе?!?Мене убеждаване не ми трябва, аз съм се родила убедена
![]()
![]()
![]()
Робинята на Quench
Аз нищо не съм ви намислил... Да не би да съм някой извратен, разваратен, зъл изверг?![]()
Казвате какво искате и какво не,а туй,що е помежду,е моя работа и въпрос на креативност...
![]()
Аз мога да съм много изобретателен
Не се и съмнявам.![]()
Хмм.. душене... ? С ръце или с квото и да било там...(от употребата на едно шал4е имам приятен спомен). Няма такъв оргазъм![]()
![]()
Робинята на Quench
Силвърийн,тук можеш да се обърнеш към Шизълчо. Не,че не мога да те чоуквам правилно,но ме е страх,че ще се отпусна...
Кой кого тогава ще души?![]()
Е,добре,ще внимавам...
![]()