^jeditte, всъщност,ако веригите,белезниците и въжетата са добре сложени,няма да има опсаност от белези - е,може би,ако се съпротивляваш твърде много... Целта на restraining методите е именно да те задържи,без да те убива - освен ако преди сеанса се уговориш друго с партньора - например,че искаш да те вържат по-грубо.
Лично аз не позволявам на съба да си слага разни парцалчета и прочее около китките,глезените и т.н. - веднъж,щом влезе при мен,ще разчита само на мен! On your knees!
Освен това - горещия восък - не го прилагайте самоцелно. Изстудете леко кожата на партньора, дали със собственото си студено докосване,дали с изстуден предмет (но не с лед!!!). Целта е контрастът да е по-силен. Освен това,известно ми е,че много хора пускат восъка от много ниско - така той стига до кожата твърде нагорещен и може да се получи дискомфортно състояние ("жълто!" ) Целта на восъка е да породи резонанс,да събуди съба,ако е изпаднал в състояние на транс,да изостри сетивата му,дори лекичко да го стресне. Ако на съба му доставя удоволствие fire play,все пак восъкът не е най-удачното решение.