- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой е най-добрият вокалист?
Alice Cooper
Anthony Kiedis(Red Hot Chili Peppers)
Axl Rose (Guns N' Roses)
Bon Scott(AC/DC)
Bono(U2)
Bruce Dickinson(Iron Maiden)
Chris Cornell(Audioslave)
David Coverdale (Whitesnake & Deep Purple)
David Gahan (Depeche Mode)
Eddie Vedder (Pearl Jam)
Freddy Mercury (Queen)
Geddy Lee (Rush)
James Hetfield (Metallica)
Jim Morrison (The Doors)
Joe Elliott (Def Leppard)
Jon Bon Jovi (Bon Jovi)
Kurt Cobain (Nirvana)
Liam Gallagher (Oasis)
Mick Jagger (The Rolling Stones)
Ozzy Osbourne (Black Sabbath)
Paul McCartney (The Beatles)
Rob Halford (Judas Priest)
Robert Plant (Led Zeppelin)
Roger Daltrey (The Who)
Sebastian Bach (Skid Row)
Steven Tyler (Aerosmith)
друг (кой)
защото е забавно да дразниш хората, особено такива като тебе и ЕринЕвърли, които при всяко споменаване на Аксел започвате да разправяте колко е велик...а не винаги имате някви аргументи, да не говорим за разумни...Първоначално написано от jenny_e
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ти пък как реши, че скачаме? Аз възприемам всеки спор свързан с Гънс като напълно фактологичен без да се опитвам да променям другия. Някога скачах, сега не го правя. Са приемам всякакви такива мнения като израз на нечия простотия. Ти, ако си мислиш че това е много весело, значи те съжелявам. Такива прекрасни неща има в този живот, че не мога да разбера как ти ще предпочетеш това. Както и да е - някои хора просто имат прекалено много време за губене и прекалено малко мозък. А ако си мислиш че дори веднъж съм се изнервила, когато някой е обидил Гънс - много се лъжеш. Някога бях лехкомислена и с малко усилие всеки можеше да ме доведе до нервна криза, но сега не е така. Музикалните ми предпочитания не засягат никой, а и аз не се опитвам да ги направя такива. Радвам се, когато някой прослушва групите, които слушам аз, заради мен, но никого не съм накарала.Първоначално написано от alice sw
И ще завърша, както обикновено прави exploitedteen - с песен:
I never would know that I could
No matter what you'd pay me.
Replay the part, you stole my heart
I should have known you're crazy
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
за мен Аксел Роуз е най-добрия вокалист
а мене ексел роуз е най големия гей. Обадиха му се от HANSON да му предложат пасивна роля.
![]()
2т. системно
След теб, естественноПървоначално написано от Amayo
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Бе нещо не си падам по пениси и мъжки задници. Аксел е мочето чудо - се пак виж му педалската физиономия.Първоначално написано от ErinEverly
![]()
2т. системно
Bon Scott!! и от менеПървоначално написано от priti_kiti
![]()
Трент Резнор е много добър вокал... Както и Браян Уорнър (Мерилин Менсън) само че ги няма...
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
nai velik e kurt cobain
v negova 4est si napisah `rip kurt cobain` na desniq kec`
pulen respekt kum nego
на The Doors и Freddy
няма любов
Верно ли е, ти си бахти и пичаПървоначално написано от die_die_my_darling_
![]()
![]()
Гласувах за Джон Бон Джоуви,той най-много ми харесва от изброените.
Почти всички са изкючително добри, но гласувах за Кърт Кобейн, защото ме кефи гласът му и начина по който пее![]()