- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се забременее по този начин ?
Значи една моя приятелка е правела свирки на едно момче и то и се е изхварлило в устата но съвсем малко тя е изплюла това което е било в устата и и след това си е измила устата с вода след като се е изплюла е преглатнала смао 2 пъти и ме пита дали може да забременее така ?
Я кажете може ли щото аз незнам ?
Въпроса е може ли да се забременее като ти се изхварлят в устата ?![]()
![]()
Ei pisnalo mi e ve4e tolko temi ima za tova na4iii nqma absolutno nikakuv na4in da zabremenee kato i se iztakovat v ustata i glutne spermata edinstveniqt na4in da zabremenee e kato svurshi v neq dokato pravqt seks
До кога малки, развратни, наивни ***** ще правят свирки и секс ?
Като не знаетек какво лапате, защо го правите.. ?
Пика ли ти се ?
Може да, ако матката примерно и е в стомаха, може.
Вземете прочетете малко как стават тези неща, пък после ходете да правите свирки.
Парите могат да купят:
Леглото, но не и съня.
Храната, но не и апетита.
Къщата, но не и дома.
Лекарството, но не и здравето.
По-луксозно място в гробището, но не и на небето!
A kak da razbara dal matakta mi e v stoamaha?!?!???? Zshtoto men me e stah da ida na ginekolok nashte ne znayt che prava sexПървоначално написано от WiNNeR_In_WhItE
( Mola vi pomgnete miii!
LOLOLOL
По темата: не, мойто момиче, не може да се забременее от свирка.
P.S. WiNNeR_In_WhItE, страашен аватар, един от любимите ми цитати от книги ИЗОБЩО!
АМи мочето което се е ИЗХВЪРЛИЛОнеможе да накара приятелката ти да забременее
![]()
малоумното ми
ХахахАХх тази тема или е ебавка или тва момиче е на 10 год..тцтцтцт![]()
Първоначално написано от Таinstvenna ;
Лелеее, никога не съм се забавлявала толкова! Мен пък ме таковаха в ушите. Бременна ли съм!?! ХАхХАхХахаААхаха
![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
А "твойта приятелка" не може ли да дойде и да попита сама?Първоначално написано от Таinstvenna ;
пффффффффф!направо ми е писнало от такива!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Може да се забременее ако след като е свършил си пипа устата и после се пипне отдоло. Но иначе .....![]()
Все пак трябва да се самоубие , за да бъде най-сигурна !
Lo6oto e 4e vsi4kite teq oligofren4eta deto postvat podobni temi, nqma da shvanat 4e si prai6 buzik 6toto sa si basi sme6nite.
Първо тайнствена не се пише с двойно "н" и второ - отвори си учебника по биология, за да си отговориш на въпроса!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Таinstvenna ;
Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P
NE
abe shto mi vikate bahti az ot kyde da znam da ne sym 8-mi klas che da si otfarqm uchebnika po biologiq az sym 6-ti klas i priqtelkata mi e 6-ti klas mn znam az za takiva raboti za tfa vi pitam tapi tapi tapi![]()
Еми кажи на приятелката си да спре да гълта..... ц-ц-ц 6ти клас и вече гълтали и реват за бременност из форумите.......ейй не е ви лесно и на вас
Ми кат не знаете пораснете пък тогава овци тъпиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Those R My Principles IF U Don't Like Em I Have Others;P
Hahahahah 6 klas ... a na onq deto mu e duhala i toi li e 6 klas ? shot moa da i se e izpikal f ustata !
хахахаха,това да не е някой виц,да забременееш през устата,хахахаха
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
ае аз в вдна друга тема бях обяснил подробно че може, ама някой ме нарече цар на простотията... иначе е възможно според мен !![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Неможе.......обясних при каква ситуация може да се получи нещо
Male 4e si ZLEEEEEEEEE!Ma ti ne si li u4ila biologiq be?Tva se u4i v 8-mi klas!Ili imate o6te nqkoq druga godinka dokato stanete v 8-mi klas?XAxaxa ne znaite de vi se namira matkata sex ste trugnali da mi praite!!
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!