.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Повече от фен

Q mi kajete ne6ti4ko po tva

Abe hora q mi kajete sled kato pravi6 sex za parvi pat posle cikala ti zakasnqva li 4e sq tva me trevoji

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ммм незнам мн по този въпрос но.. при мен ли4но и при пове4ето ми познати е нямало никакви промени ..свързани със аномалии-като болки или закъснения след 1 полов контакт...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ne !.Bqh chyla , che sled 1-viq put na momicheto cikula se normalizira i idva redovno na tochnata data...no tova mislq 4e nestava pri vseki

Супер фен Аватара на Barbie
    Принципно не би трябвало да се отрази на цикъла ти, но хората са различни. Ако си изключително притеснена около първия път или си се шашнала на тема "евентуален гаф...бременност и тн" има шанс от чисто психологически причини да ти закъснее.
    Просто давай спокойно и внимателно
    Успех

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    От личен опит, трите девственици, с които съм бил, са имали нередовен цикъл след първия път. Да, нормално е да ти закъснява. Дори майката на едно от момичетата точно по това я позна, че е правила секс. "Нещо ти закъснява, а? Какво прави shizzle? "

Следващия път като бях на гости у тях, ме черпиха.. Беше.. сконфузно

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    От личен опит, трите девственици, с които съм бил, са имали нередовен цикъл след първия път. Да, нормално е да ти закъснява. Дори майката на едно от момичетата точно по това я позна, че е правила секс. "Нещо ти закъснява, а? Какво прави shizzle? "

Следващият път като бях на гости у тях, ме черпиха.. Беше.. сконфузно

=D> =D>
    Тва беше яко

Робинята на Quench

Повече от фен
    offf zna4i nema praq sex strah me e maika 6e me nadu6i

fajkfiaghafa
    Guest
    ами това според мен зависи от възрастта на която започнеш да правиш секс..аз бях на 14 и на мен започна да ми закаснява всеки месец,че дори и да пропуска по някой път да ми идва,бях се побъркала някфи филми си вкарах че съм бременна обаче това не трябва да е повод за притеснение според мен,а ако наистина си го правила без презерватив и не си сигурна в човека с който си го правила си вземи тест за бременност

Повече от фен
    Emi to zna4i pri men....az iskam da pravq keks s priqtelq mi oba4e maika mi mi znae datata na cikala i sledi i za tva pitam za da znam dali da go napravq ili ne za6toto maika nadu6i li me ...... e tva 6e stane i posle i baaam i az sam dolu i krai za4erknata ot zemqta

Цитирай Първоначално написано от n_ivajlova
    Emi to zna4i pri men....az iskam da pravq keks s priqtelq mi oba4e maika mi mi znae datata na cikala i sledi i za tva pitam za da znam dali da go napravq ili ne za6toto maika nadu6i li me ...... e tva 6e stane i posle i baaam i az sam dolu i krai za4erknata ot zemqta

Кви са тия родители беееее, кво ще те проверява дали кървиш ли ?
    Ще те пита дали си в цикъл, пък от къде знае кога ти е.. о боже деба родителите такива ьтцтхцтхах

Повече от фен
    Emi takiva sa moite parents palni idioti...te sq nema me proverqvat dali karvq nooo 6te me razbere maika sigorna sam v tva s fr-da mi 6e stiskame

Фен
    Град
    City of Sofia
    Цитирай Първоначално написано от shizzle

Следващия път като бях на гости у тях, ме черпиха.. Беше.. сконфузно
    Хехе
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Re: Q mi kajete ne6ti4ko po tva

Цитирай Първоначално написано от n_ivajlova
    Abe hora q mi kajete sled kato pravi6 sex za parvi pat posle cikala ti zakasnqva li 4e sq tva me trevoji
    ako ti e redoven nz zashto se polu4ava taka no na men taka mi se polu4i shtoto ne mi e redoven ....tei 4e moje i tova da e ....
    lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
    Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****

Голям фен
    ами нз...на мене не ми се промени Но предполагам, 4е е доста индивидуално - може при теб да стане
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Фен
    Град
    Свищов
    Ако си бременна няма да ти дойде скоро
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Отиваш в аптеката,купуваш си тест за бременност,прибираш се,пишкаш и след 5 мин разбираш резултата!
    Това го пиша за стотен път тази вечер!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Голям фен
    Град
    trqvna
    ми при мен няма промени а и ако ти е нередовен попринцип няма от какво да се притесняваш а ако ти е редовен майкати график ли си води кога ти идва

Голям фен
    Град
    Бургас
    няма общо със секса.. не би трябвало да ти закъснее ест. чувала съм че става по редовен.. нз но да закъснее не може да ти закъснее но по др причини , не затова че си правила секс
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    няма общо със секса.. не би трябвало да ти закъснее ест. чувала съм че става по редовен.. нз но да закъснее не може да ти закъснее но по др причини , не затова че си правила секс
    Добре, де, на мен защо ми се случи? (едното момиче беше с цикъл по часовник преди това)

Както и да е - винаги можеш да обвиниш нещо друго за закъсняването: сезони, болест, притеснение за някакво контролно (аахаха, това дали ще го повярват?) Освен това, както казаха много момичета преди мен - не е задължително да ти закъснее. Но, ако можете да изчакате.. няма смисъл да се бърза натам, опознайте се добре предварително. Че иначе първият път може да бъде много разочароващ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си