- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ...а след това???
Здр, хораотдавна не съм писала тука, ноооо
Такаа, значи искам да ви споделя нещо и евентуално да попия някой умен савет
Значииии....преди 2 седмици се преместих..(пак) в един блок на 8 етажа и аз живея на седмия. До тук добре, но още на втория ден се запознах с едно мом4е, което живее в апартамента до моя. Момчето е на 19 и е адски готин и като ваншен вид и като характер
Такааа....виждахме се няколко пъти и една вечер бях сама и той ми званна и ме викна да гледаме накъв филм и гледахме го иии....от лаф н лаф накрая свършихмеее......в леглото
![]()
И наистина беше мн готино ама аз имам гадже и те са се виждали и сега наистина не знам какво да правя
нормално бих го избягвала ама като живеем един до друг......дайте някви предложения
ПП: Ако някой има намерение да се ебава и да се лигави, моля да не го прави![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Еми според мен вината е твоя....... :"аз имам гадже ама.... " сорка но кат кръшкаш ще се наложи или да преглътнеш гордоста и да помолиш пича с апартамента до твоя за дискретност или да обясниш по някакъв начин на гаджето (което не ти препоръчвам) ....... и другия път 1во реши с кого искаш да спиш а после мисли за гаджета![]()
emi kude ti e glavata da se ebe6 s nqkoi si tam dokato si ima6 gadje?ako ti puka za nego e nqmalo da go napravi6.6tom toq suseda ti pove4e ti haresva,skusai s gadjeto ti i trugni s nego.izberi edin ot dvamata i tolkova ili misli6 da produljava6 taka.rano ili kusno gadjeto ti 6e razbere,4e si spala s drug i 6e te zareje toi.![]()
Ми като имаш гадже,къде си тръгнала със съседа,първо се мисли ,после се действа,значи не държиш на приятеля си достатъчно.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
I za tebe iam radikalno reshenie obache she si go spesta ... po temata ... zareji gi i dwamata pustinqci i stani monahinq !
по-добре ако обичаш приятеляси го разкарай зада не страда като разбере че се е хванал с теб защото усещам че ще се повтори и потрети. и като го зарежеш си техли куршума за да за да измиеш срама от семейството си![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
НЕ ! Събери ги и двамата на 1 място и се опчват....ако приятелят ти убие съседа.....ти си следващата , но ако съседа надделее тогава оставаш да се чукаш с него![]()
така е и в двата варианта си преебана което не толкова злеПървоначално написано от c0ca1na
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
Що ве нали ако бие съседа тя остава с него......въпрос на шанс
и тя като се бият да помага на своя фаворитПървоначално написано от c0ca1na
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
мног сложно стана.........неможе ли просто да й предложиш последният най-сигурен вариант ?![]()
ili da gi saberesh i dwamata i da izwadish patlaka i .... pras pras !
Strength thru Oi!
Аз поне бих била честна с гаджето си,но ти си решаваш за себе си какво ще правиш.Еми,не е трябвало да стига до там,допуснали сте грешка и кажи на това момче,че всичко си остава така без продължение,естествено,ако ти не искаш.
Лесно ти е на теб ако гаджето ти ти казваше че спи с момичета който познава от 1 седмица как щеше да се почустваш......край ако му го каже остава сама ! (поне според мен)![]()
каква грашка ония я кани на филм демек да се чукнат това на всички е ясно още от 12 годишни!!! няма грешка искала е чукнала се е и после ама аз обичам приятеля си..... смятай вече никой няма ценностна система нито морал ебаси аре после му давай на такова животно савети !Първоначално написано от koalka
аз ще и дам сложиси лепенка на путката и на устата да не ги казваш какви вършиш .... смешем парцал който се мисли за готена мацка която сваля пичове! мри в лайна!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
ан тей се прави :P :P :P![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
Poznata istoriqi as sam bila v sa6toto polojenie samo4e s edna podrobnost nie ne sme "svr6vali v legloto" prosto cunki munki...tui unui
!Ami na4ina e da izbere6 ediniq i da obqsni6 na drugiq situaciqta i taka...
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
aman ot kurvichki deto ne znaqt kakvo iskat v toq jivot !!!
pylno e
ами ако мн си обичаш гаджето и т.н и си направила грешка.. ами просто кажи на съседа че не искаш повече отношения и се моли да не разбере гаджето ти за гафа. а ако мн мн не ти пука за гаджето , амии ходи от време на време "да гледаш филмче" лошо няма![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
syberi gi i dwamata, i gi snimai dokato se chukat.
posle naprawete troika. wiknete i pensionera ot tretiq syseden apartament