Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
Господи, тези се надушиха! Имам чувството, че са един болен мозък на олигофрен, разделен на 4 (представи си, всеки е четири пъти по-тъп от олигофрен) Тази част от форума заприлича на пълен кошмар. Дори се чудя да не съм попаднал в някакъв роман на Стивън Кинг.
По темата:
На всеки му се иска чуждо, голяма работа. Естествено, лесно ми е да го кажа от моето положение, но ако разбера, че приятелката ми го е направила, никога няма да й простя. И по този начин стигаме до извод едно: ако държиш на приятеля си, НЕ МУ КАЗВАЙ!
Което ни навежда на друга мисъл - че и друг не бива да му казва. Следователно, трябва да говориш със съседа и да му кажеш, че си имаш редовен приятел, всичко е било много хубаво, бил е страхотен, НО ТРЯБВА ДА СИ МЪЛЧИ! Едно нормално момче би било много гордо от факта, че е прелъстило момиче с приятел и не вярвам да има много-много против. Прекарали сте си приятно, it's over. (е, ако искаш да продължавате, също няма проблем)
Понякога е по-добре някои неща да си останат тайна и смятам, че това е един от тези моменти.