.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен
    Град
    Разград

problem s kaspersky help

znachi ot 2-3 dena kato pusna kompa i mi izliza v edin cherven prozorec neshto si za kaspersky i kato q pusna samata antivirusna pishe:"The threats signatures are obsolete.Your computer is at risk.You are advised to update the sugnatures immediately." Ot cqlata rabota razbrah,che mai she trqbva da preinstallna kaspersky.Ama kak stava tova.Nqkoi ako moje da mi obqsni pls [-o<
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Фен
    Град
    Русе
    Първо вземи научи малко английски втори пише ,че трябва да се ъпдейтне
    за вирусните дефиниций щото са остарели а остарели са сигорно щото касперски пуснаха някъв ъпдейт дето да разпознава нелегалните копия и спира ъпдейта. И аз бях така но го оправих CT1Y6-CM97M-TNYTF-49S77
    просто смени активационня код с този и би трябвало да стане дано да знаеш как се сменя а и този е за kaspersky internet security 6.0

Голям фен
    Град
    Разград
    ne mi kazvai da naucha kak se pishe na angliiski,a vzemi pyrvo se orgamoti na bylgarski

Голям фен
    Град
    Разград
    помогнете плс

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от BLaCk_LaDY_
    помогнете плс
    ErT ти отговори.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен
    Град
    Разград
    a kak se smenq koda?

Голям фен
    Град
    Разград
    nikoi li nqma da pomogne

Фен Аватара на naikki
    Град
    Salzburg
    nikoi li nqma da pomogne
    Просто направи един upgrade и си готова, никакъв код не сменяи (пича отгоре не знам защо реши че кода тря се смени? )
    Като излезе прозореца трябва да имаш някъде upgrade, натискаш го, чакаш да се upgrad-не и си готова
    Аре влачи

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от naikki
    nikoi li nqma da pomogne
    Просто направи един upgrade и си готова, никакъв код не сменяи (пича отгоре не знам защо реши че кода тря се смени? )
    Като излезе прозореца трябва да имаш някъде upgrade, натискаш го, чакаш да се upgrad-не и си готова
    Аре влачи
    Ясно колко си разбрал проблема. Как ще ъпдейтне (не е нужен никъв ъпгрейд) антивирусната като регистационния и ключ е в черната листа и е блокиран.
    Единственото решение е да се търси нов регистрационен ключ който не е в black list ...

Фен Аватара на naikki
    Град
    Salzburg
    cherven prozorec [-o<
    Така както виждаме, много добре съм разбрал проблема, а ти няма да е никак зле да вземеш да прочетеш мнението като за начало, момичето е написало ясно и отчетливо - ЧЕРВЕН а не ЧЕРЕН!
    Второ, никъде не виждам някъде да е споменавала за key или нещо подобно, но богатата ти фантазия и "компютърни умения" са решили че незнайно защо трябва да се въведе нов key...
    Трето, всеми и прочети warning-a дет програмата показва отново, така прочете ли го? Нищо не разбра нали? Да вземе да reinstall цялата OS най-добре ще е а? Ти някъде видя ли във warning-a да пише нещо за key? Не нали? Ами тогава какъв key те гони бе момче?!
    Както виждаме всички които имаме поне среднa компютърна грамотност и елементарни познания по английски, антивирусната иска update защото дефиницийте са стари, и препоръчва това да се направи веднага, а ти момче няма да е зле да хванеш като за начало да прочетеш някоя книга следващия път като решиш да се правиш на специалист.
    А на теб BLaCk_LaDY успех с upgrade-a

Forslor
    Guest
    cherven prozorec [-o<
    Така както виждаме, много добре съм разбрал проблема, а ти няма да е никак зле да вземеш да прочетеш мнението като за начало, момичето е написало ясно и отчетливо - ЧЕРВЕН а не ЧЕРЕН!
    Второ, никъде не виждам някъде да е споменавала за key или нещо подобно, но богатата ти фантазия и "компютърни умения" са решили че незнайно защо трябва да се въведе нов key...
    Трето, всеми и прочети warning-a дет програмата показва отново, така прочете ли го? Нищо не разбра нали? Да вземе да reinstall цялата OS най-добре ще е а? Ти някъде видя ли във warning-a да пише нещо за key? Не нали? Ами тогава какъв key те гони бе момче?!
    Както виждаме всички които имаме поне среднa компютърна грамотност и елементарни познания по английски, антивирусната иска update защото дефиницийте са стари, и препоръчва това да се направи веднага, а ти момче няма да е зле да хванеш като за начало да прочетеш някоя книга следващия път като решиш да се правиш на специалист.
    А на теб BLaCk_LaDY успех с upgrade-a
    Бре ,бре по полека изяде ме с парцалти напрао ,не ти ли приседна. Пийни малко вода да преглътниш.
    Прав си тоя път аз съм виновен ... четох през пръсти...
    Просто мн хора имат поблем с reg key на каспито и говоря на изуст.
    И мойто момче ,аз не съм ти некво леймърче да ми говориш за безмислени преинсталища на ос и т.н.
    Тука не е място си изливаш агресийката и там състоянията в които изпадаш. Човешко е да се сгреши .
    Хубаво ти видях средната компютърна грамотност ... ъпгрейт - ъпдейт... ама айде да не се захващам ... ми да зема да прочета някоя книжка .

Голям фен
    Град
    Разград
    Недейте да спорите Благодаря ви страшно много за всичко,което написахте.Оправих антивирусната Отново голямо благодаря

А може ли линкче за програмката, че никъде не мога да открия свестен.
    What I want, is what I need!
    What I need,is METAL and SPEED!

Голям фен
    Град
    Разград
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Абе болни сте и двамата! Програмата й трябва ъпдейт. "Signatures are obsolete" ?!?! Айде ъпдейтвай! (Не ъпгрейд!)
    Оправих го

Фен Аватара на naikki
    Град
    Salzburg
    Абе болни сте и двамата! Програмата й трябва ъпдейт. "Signatures are obsolete" ?!?! Айде ъпдейтвай! (Не ъпгрейд!)
    No shit smartass?
    Не и трябва upgrade а update ..... на теб не ти трябва компютър а PC има огрооооооомна разлика!
    Поне прочете ли постовете или и ти чете през редовете?

Guest
    Abe hora vidqh,.che tuka ima takava tema za kaspersky,ta reshih da [itam.Znachi az updat-nah kaspersky obache mi pishe UPDATE IS NOT REQUIRED. Kakvo shte znachi tova????

Цитирай Първоначално написано от Nightwish_fen

Фен Аватара на naikki
    Град
    Salzburg
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Abe hora vidqh,.che tuka ima takava tema za kaspersky,ta reshih da [itam.Znachi az updat-nah kaspersky obache mi pishe UPDATE IS NOT REQUIRED. Kakvo shte znachi tova????
    Че не е нужен update-а
    Requre - изисквам, искам

Ето от тук можеш да я свалиш.
    Това е torrent, ако не знаеш какво означава, по-добре не се занимавай да питаш повече, само си губиш времето (а и нашето).
    Have fun with the shitcrap Kaspersky

Guest
    ok de,ama toq 4erven prozorec prodyljava da si izliza,a inache pishe,che ne e nujen upgrade Kak stava taq rabota

Forslor
    Guest
    No shit smartass?
    Не и трябва upgrade а update ..... на теб не ти трябва компютър а PC има огрооооооомна разлика!
    Поне прочете ли постовете или и ти чете през редовете?
    Явно всичките говорим едно и също и всеки на неговия си език. И за неразбралите пак има съществена разлика между upgrate и update.

КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЪПДЕЙТ И ЪПГРЕЙТ

За вбъдеще ако правите по един друг скрийншот ... къде и какво точно ви излиза ... ще се избегнат тези недоразумения.

TheNightRider прав си болен съм имам лека настинка.

Че не е нужен update-а
    Requre - изисквам, искам

Ето от тук можеш да я свалиш.
    Това е torrent, ако не знаеш какво означава, по-добре не се занимавай да питаш повече, само си губиш времето (а и нашето).
    Have fun with the shitcrap Kaspersky
    Моляти се сега нема да се обиждаме
    Мерси за линкчето

Guest
    ok de,ama toq 4erven prozorec prodyljava da si izliza,a inache pishe,che ne e nujen upgrade Kak stava taq rabota
    aide be hora,nikoi li ne znae

Голям фен
    Град
    Разград
    ne moga da ti pomogna,Goste

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си