- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Невероятно, но факт :(
Здравейте,
Вече година и 1 месец ходихме с моята приятелка и миналия петък се разделихме и двамата се обичахме но живота е гаден и ни подложи на шибани моменти в които беше невъзможно да не се скараме. Сега съм страшно отчаян и всеки ден пия и пуша и немога да я забравя ...![]()
пиенето и пушенето няма да ти помогне
само си разваляш здравето и то заради една несполучлива връзкаосъзнай се моля ти се, това че този път си се провалил и ти е кофти, не означава, че и нататък ще бъде така
ще имаш още много момичета и куп други проблеми, много по-различни и по-сложни от тези, тогава какво, ще подхванеш и наркотиците ли?събуди се и си живей живота
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Винаги след сериозна връзка боли.
Ако неможете да си възобновите отношенията,се опитай да я забравиш.Само внимавай да не я намразиш,както обикновенно се случва.
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
сори пич ама в сценария така маи свършва твоя филм... не се надяваи на продължение..и се дръш малко по-мъшки... "Сега съм страшно отчаян и всеки ден пия и пуша и немога да я забравя ... " бла бла можеш само да го поискаш!![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Стегни се и се опитай да оправиш нещата. Ако пък няма изход - намери начин да го преодолееш!
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
С пиене и пушене нищо няма да напраиш....само мое си навредиш на себе си.Апък не се от4аивай не е последната
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
По дяволите, има хора, които се разделят след 6, 7, 10, 20 години! Въпроса не е колко време сте били заедно, а дали искате все още да сте заедно. Ако ти е тежко без гаджето, ами направи нещо, за да се съберете отново. Но не разбирам защо да е чак невероятно, че сте скъсали след година и 1 месец?!![]()
Незнам може би защото винаги сме се разбирали допадали обичали един друг и за 1 момент се преобърна всичко ...
a..za6to se razdelihte..sled 1 godina i 1 mesec??![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Пиенето и пушенето определено няма да ти помогнат за нищо,така че се опитай да спреш.А и си съсипваш здравето.
Било е изпитание , през което връзката ви не е преминала. Сега ти остават три изхода -Първоначално написано от Анонимко
1. Ако наистина си абсолютно сигурен , че това момиче е твоята съдба и твоето желание , да се опиташ да й покажеш какво изпитваш към нея. Ако ли не стане , поне ще знаеш , че си опитал .
2. Да избегнеш срещите с нея , да се държиш сякаш я няма , това е най- лесното , което можеш да направиш - да я забравиш , а защо и не намразиш . Но е срамно , все пак това е човек , на когото си казвал "Обичам те , мило" допреди ден-два.
3. Да живееш в един свят с нея , без да я имаш , но не да жалееш по нея. А да излизаш с фр , може би да се запишеш на фитнес или някакъв спорт , да имаш много занимания , да нямаш време да мислиш за глупости . Ще видиш как след време от само себе си ще забравиш даденото момиче и ще имаш други хора до себе си , ако разбира се ги допуснеш![]()
Разбира се може да се оставиш и да стигнеш до дъното без нея .. но това е равно на самоубийство почти . Ти не си тъп да се надявам , така че не разглеждам тази ситуация.
Успех
Hmm moq priqtel kazwa che ot lubowta boli i e adski praw.Syshto kata kazwa che nai gadnoto zapochwa sled kato se wlubish,zashtoto nishto dr nqma znachenie za teb oswen choweka do teb ...
Izgubil si q .. ne pozwolqwai da pogubish i sebe si !
През ужасни моменти съм минала с приятеля миКато кажа "ужасни", наистина имам впредвид такива. Карали сме се, късали сме, но все още сме заедно. Защото не можем един без друг. Имаше една мисъл "Предпочитам да се карам с теб, отколкото да целувам друг".Засега се чувствам така. Хубаво ми е с него и въпреки това, че понякога имам проблеми с него, ние се обичаме. Мисля, че ако ви беше писано с приятелката ти, още шяхте да сте заедно или поне да се сдобрите сега...Недей да пиеш и пушиш, няма да ти реши това проблема. Излизай с приятели, весели се, доколкото можеш. Не оставай сам, депресията иначе няма да те остави на мира
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Edin savet PORASNI spri s glupostite i prod1lji natat1kПървоначално написано от Анонимко
Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be
pieneto i pu6eneto nqma da opravqt ne6tata...opitai se da si q varne6,ako ne stane stiskai zabi i prodaljavai napred.mn 4esto se slu4va v jivota da ni boli sled razdqla,no vse pak 6tom taka e stanalo na4i taka tr da bade!!!nqkoi den kogato sre6tne6 dr momi4e koeto da obi4a6 6et razbere6 4e si e struvalo da go preodolee6.(sega tova 6te ti se vijda nevazmojno no sled vreme 6te razbere6 4e e taka).....Gore glavata i na puk na jivota prodaljava6 napred![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Всяко едно нещо има край, така и вашата връзка е свършилаНяма да я върнеш обратно като пиеш и пушиш от мъка! Не се заблуждавай че ще удавиш мъката си, защото тя ще се научи да плува и така само ще си навредиш! ГОре главата живота не слършва, той точно сега започва от начало!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!