- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SEX---->
Qko mi se ebe davam pic na pi4ki .. molq ako ima zainteresovani da pra6tat pick na grubby1@abv.bg
Оу оууу прати на - gay-tv@sexytime.com
2т. системно
heeeei pi4 mnogo interesen mail ima6 haide da se vidim utre vav lulin 2 f 12;30
И да си носите гелче че не осигураваме.
2т. системно
sexy f prati pick4e i 6te se vidime : ) .. ako si kaji za da go vidq![]()
vij v aha.bg tarsi tam sa nai qkite macki i az sam tam
eee dai link de molq te {}
Пробелема обаче е че там са и най аките пичове - и мацки не останаха...Първоначално написано от sexyf13ipolovinamnogosexy
![]()
2т. системно
Дайте му шанс де - за първи път ше му е, ше се научи.Първоначално написано от MySel`f
![]()
2т. системно
Mace dai mi snimka 6te te napravq 6tastliva a za6to ne i pove4e telefon 0885664786Първоначално написано от MySel`f
myself.. dai da te vidq6to za feq si ?
OoooOooOO 6ans 6te ima za vsi4ki we elate pri batko 6te vi klecame na krivo...
bazik pi4ove nesam gei...![]()
![]()
![]()
da va q qd :P
Първоначално написано от sexy_m_23sf2koli3ku6ti..
Хаха,смешно.Кефите ме,ще ви звънна.....само и двамта си дайте телефоните....или по-добре си ги разменете и обсъдете тактиката си за сваляне на момичета и тогава елате пак да си поговоримПървоначално написано от Анонимко
![]()
....а и ако имахте поне нормално периферно зрение,щяхте да забележите "нещото" в подписа ми ^^ ....
е не може маце прекалено си учена глей подписа на руски явно го разбираш езика па и връзка имаш с некое момче начи не си забозила неква пред компа по аватара ти съда че си хипер готина такава и в същото време знаеш какво е периферно зрение направо удивителна си тва твойто гадже му завиждамПървоначално написано от MySel`f
myself iskam da te obi4am ? moJE li da mi go pozvoli6 ?Първоначално написано от MySel`f
не я зарибявай аз всам известен кийборт файтар ще те сбия и само на леш ше ми станеш дебилче ..Първоначално написано от Анонимко
Майселф не му отговаряй на тоя
Хаха поне си забавен.Добро начало,но бъркаш човека.А и аз знам много други работи,но това не те засягаПървоначално написано от мадафакин23сексиверимач
....
А и руският език е забавен,я поне дай някакви данни за себе си,може пък да се намери някоя,която да ти се израдва....въпрос на шанс.Но...да копирам нещо от една позната...get a life....
myself ti si burqta...
mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooo ZLE
I will be back soon enough !
знаех си че момичетата в интернет форумите могат да ми кажат гет а лайф ..
и знаех си че приятелките на момичетата в интернет форумите са измислили фразата "гет а лайф"
изобщо аз знам много неща бе !
и все пак хайде отчайан сам ;/
myself ti si samodiva ot naroden mit : ) krasiva kato slunceto i prelestna kato zorata![]()
да знаеш целта в живота ми се основава на това да намера моята изгора ЖУЛИ в някой форум