Цитирай Първоначално написано от Фетиш
Здравейте имам проблем т.е. за мен не е но за околните ще бъде.Аз съм момиче на 22 години бях девствена до 21 години тогава открих че ме възбуждат по нестандартни неща , обичам когато го правя с мъж да го завържа така той ще е под пълничт ми контрол , обичам да му удрям шамари да го опикавам и да му сера в устата докато ми лиже ануса , обичам и мен да ме опикават , всичко това го правих с първото ми гадже и първият ми и единствен мъж с който съм била до сега.Знам че много от Вас ще помислят всичко това за една голяма измислица или ще се отвратят но това съм аз това ми харесва и възбужда колкото и откачено да звучи , но защо пиша ами защото скъсахме с моя а такъв като него трудно ще открия който да отговаря на по горните критерий мисля че съм обречена на самота до края на живота ми

Хахахах Така ти се пада нали. Това е така защото не оценяваш хората. А сега пишеш във тоя хамав форум да си търсиш някой да те оправи ами не отидеш да оправиш взаимотношенията си с приятеля си. От психологическа гледна точка, тва е доста тъпо дори и за здраво мислещо момиче на 20 като теб. Говориш първо за удоволствието а не за любовта. ТИ НЯМА ДА ПОЛУЧИШ УДОВОЛСТВИЕ БЕЗ ЛЮБОВ КУРВО!