.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Препоръчайте...

...някаква антивирусна програма. Аз сега съм с Касперски, но мисля да си дръпна Систем Меканик....ако не се лъжа включваше, както Касперски, така и някакви бонуси за поддържане на системата. Какво ще кажете?

Forslor
    Guest

Re: Препоръчайте...

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    ...някаква антивирусна програма. Аз сега съм с Касперски, но мисля да си дръпна Систем Меканик....ако не се лъжа включваше, както Касперски, така и някакви бонуси за поддържане на системата. Какво ще кажете?
    System Mechanic в никакъв случай не включва антивирусната Kaspersky, а някаква "измислена" ... всъщност навремето систем механика беше една от любимите ми програми които включват в себеси почти всичко за поддръжката на windows -a , но с излизането на по-нови версий стана пълен боклук. Единственото в което ще ти помогне тази програма е да прецакаш Windows-a по-бързо .

Град
    чукча ( северния полюс )
    NOD 32 diteto mi za teb e napraena taz programa akosiak6moga da tiqpratq po skype nai dobrata ve4e stana kolko vreme sum s enq nema virus nema ni6to the.wise06 ako iska6
    anito.sl = най-сладкото диваче

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от natural
    NOD 32 diteto mi za teb e napraena taz programa akosiak6moga da tiqpratq po skype nai dobrata ve4e stana kolko vreme sum s enq nema virus nema ni6to the.wise06 ako iska6
    Бе тъй ли неразбрахте ,че тоя NOD търти ту е прекалено много прехвален ... закво му е да сменя една наистина добра и ефективна антивирусна като KASPERSKY

Ostani sas Kasperski tq e syper makar 4e e malko tejka no karai .No moje li nqkoi da mi dade licenz za neq pls 6o to mi izte4e i sq...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ако някой може да ми прати Касперски, такава, която не трябва да се преинсталва всеки месец, заради някакъв си лиценз, ще съм много благодарен.
    За скайп, пишете едно ЛС.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си