Имали смисъл да си хващаш гадже толкова рано, обикновенно си има цел от страна на момчетата но все пак какъв е смисълт.Някои момчета направо се побъркват на тема любов като почнат "Лудо влюбен съм във нея , немога да живея без нея и така нататък " И то на възраст в интервала 12,16-17 години добреде да нее края на света или пък да е последното момиче.Разликата между любов и храсеване е доста голяма.Както се казва и е доказано че любовта възниква дълбоко в центъра на мозакът и за да се актоира това чуство което буквално блокира всички нормални функции на съзнанието.Докато харесването е едно увлечение към определена личност.Което е само временно докато откриеш следващия заместител.Но вместо да се земеш да си изпълняваш задачите които трябва да правиш до определена възраст като да изучиш да си намериш хубава работа и ето достигна началото на новата мисия определена от живота да откриеш своята полувинка да създадеш семейство и т.н. естесвено да вмъкна и забавленията защото накои ще кажът какъв е смисът.Така жените без мъже могат да изкарат но мъжете без жени не....
Ако мже някой да си каже мнението защо толкова разно започваме да си съсипваме живота като правим безмислени връзки....Аз досега не съм се занимавал нито съм грозен нито тъп зговорчив съм но просто не намирам смисъл.И какво става като си хванете гаже искарвате определено време изчуквате се започват от тук проблемите защото едно 60-70 % от младежите не ползват предпазни мерки от там болести дори други малки проблеми които са дар винаги но за тази възраст е просто ненормално.Едно 80% от момчета мислят само за едно да си разпрърскват семената на ляво и надясно.А момичетата искат друго тук са и противоречията.След като един иска едно а друг друго и това е съвсем различно защо сте заено.Просто немога да разбера.Защо си хващате гаджета толкова рано за гъзария или за да правите секс момчетата сигорен съм че момичетата ислат да бъдат уважавани и убичани.Та споделете.Това е нещо важно защото от любов до харесване все пак има голяма граница.