Ами проблема е следния... Ходих с въпросното момиче около два месеца и всичко беше супер. Имал съм няколко гаджета и мога да кажа че с нея се чувствах както с никоя друга. Тя е по малка, от мен но въпреки това е прекрасен човек. Смело мога да кажа че съм я обичал по-истински от всякога. Е след всичко хубаво идват и моментите на скарванията .. решихме да се разделим и останахме приятели. Известно време след като скъсахме не се виждахме. Аз намерих друго момиче с което ходех за малко и каточели се опитах да я забравя но така и не успях. Сега отново излизаме с въпросното момиче често но като приятели. И просто ... така ми липвсват моментите с нея. Тя се държи много мило с мен.. стои за мен, дори се прегръщаме, но ... за нея май е чисто приятелски. Проблема е че за мен не е така тъкмо се радвах че пояти съм я забравил и сега отново се запалих страшно много жестоко е да я гледам и да знам че тя не е с мен (бтв. няма си приятел). Онзи ден дори я изпращах до тях и се държахме отново за ръце и всичко ми се струваше много странно ... странно защото тези мигове с нея са незабравими и сега каточели отново се случва, но ме е страх че тя няма нищо напредвид. Аз умирам по нея и не мога да забравя, защото просто не искам да я изгубя и като приятел, но какво да направя като чувствата пак бликат, а незнам дали при нея е същото ?!?! Тя е такъв тип че дори и да чувства нещо по скоро няма да го покаже наяве. А също ме е е страх че дори ако поради някаква причина пак се съберем, дали нещата няма да същите. Т.е. те никога няма да са същите, но може да са по-доби, а може и да са по-зле Страшно съм объркан и незнам какво да правя затова ви моля за съвет