imam ujasen problem..po-skoro sus sebe si..kogato sum sama se chuvstvam dobre,naistina sum se nauchila da sum si dostatuchna sama na sebe si..kogato sum vuv vruzka s nqkogo pak se chuvstvam perfectno,zashtoto se suobrazqvam,pravq kompromisi i t.n.....samo che...sega imam 3godishna vruzka...skoro se razdelihme(fizicheski),zashtoto otidoh da jiveq v chujbina..mn se obichame,puk i az se vrushtam za vseki 2 meseca za 2 sedmici...nz zashto,naistina durja za nego i toi na men,imame suvmestni planove za budeshteto(zashtoto ne sme malki,na po 19g)...prosto ponqkoga imam chuvstvoto...che me zadushava,iziskva ot men prekaleno mn,a az nemoga da mu go dam,che ne e Chovekut za men..nikoga ne sum go lugala za nishto(seriozno )..no ne sum sigurna che moga da napravq podobna otgovorna krachka(da jiveem zaedno tuk pri men)...prosto ne sum sigurna,che ni e pisano..seshtash li se...nz kakvo da pravq..kakvo she me posuvetvate?da prekratq li tazi vruzka(vupreki,che shte mi e bezkraino trudno) ili...? vse pak tova sa 3 godini...dali sa propilqni..?