- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как ще се почувстваш ако
как ще се почувстваш в следната ситуация: правите секс с приятеля си и той казва "кога свършваш" и ти отговаряш "след малко" и той ти отвръща "еми ти свършвай след малко аз свършвам сега!"![]()
![]()
хуя избирач не е ебач!
за корав уй лайнян гъз няма!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=71073
Opredeleno ... she mu se izakam f ustata![]()
Strength thru Oi!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
развесили ми вечерта
Mani mani pustinqci !Първоначално написано от c0ca1na
Strength thru Oi!
Първоначално написано от c0ca1na
Xaxaxaxaxaxaxaxa
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си
eee един два пъти е позволено своеволия ..,"ЯЯЯЯ па на такова барабан4е кой може да устиска" хахаха ми като неможе да стиска.. не е длъжно да му е зле заради мен... хихи особено след това ще си го плати с лихвите + ези4е + може и пръст4екакво ло6о има?
офф...тва ако вземем всички да се питаме такива въпроси секса вече няма да е секс ,а просто някаква ужасна ситуация...магията се губи нещо![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
абсолютноПървоначално написано от BaMBOocHa
![]()
Ахахаха, баси нагляра![]()
![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ами ще сложим нов презерватив и ще пробваме отновоа ако още няколко пъти ми го направи тоя номер ще му помрънкам
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
ако не го е направил с цел да ми стане кофти и неудобно просто ще се засмеяако е точно с тази цел...ще се погрижа това да му е последното свършване
![]()
![]()
![]()