.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: MoLq PoMoGnEtE

MoLq PoMoGnEtE

Imam edin problem!zapoznah se s edno mnoo simpati4no mom4e zapo4nah da se vlubvam i taka zapo4ah da go obi4am.az mu kazha da si pomisli dali iska da sme zaedno i toi besh reshil da probvame da vidim kakvo shte stane.oba44e toi e malko romanti4en i iskashe d ami go kaje li4no zatova se ogovorihme da se vidim v diskotekata.no predi tova bqh malko piinala za nastroenie.toi kato me vidq piqna mai4e si razvali mneniety za men ne pomnq mn ot onazi ve4er no si pogovorihme 4e ako ne bqh pila shteshe d ami kaje vednaga kakfo e reshil.i mi kaza da izlezem na drygiq den az se saglasih estestfeno.izleznahme az toi edna moq priqtelka i dvama negovi priqteli.mina vreme i toi me izvika da mi kaje kakvo e reshil.kaza 4e nqmalo da se polu4i mejdo nas . na men tova mo doide tfyrde ujasno.no se napraih 4e ne mi e gadno.makar 4e az mn go haresvam.kazah mu toi da reshi dali iska da sme zaedno.az iskah dalgotraina vryzka a ne vrazka za 3 dena a toi beshe podhodqshtiq 4ovek vapreki 4e ne se poznavahme mnogo dobre.si4ki negovi priqteli kazvaha 4e toi e strahoten.az mn se obnadejdih ;( ama toi mi razbi sarcety.molqvi kajete izobshto haresval li me e spored vas.trqbva mi

boje boje kolko myka ima po toq svqt...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Jesus ... seriozno li ti e razbil sucreto ?! Ne mislish li da naprawish neshto po wuprosa sega?Da se xwurlish prez terasata,da si otrejesh wenite?!Go go baby ...

Нема да се плашиш,споХ Щом толкова дълго време е отлагал разговора ви,явно доста се е двоумил ..КОЕТО ни води до извода,че не си му безразлична..И ако изчакаш малко нищо чудно той да поразмсли на бързоНо ти също му покажи,че все още имаш чувства към него,щото в противен случай,той може да реши,че си е пропилял шанса с теб..И да се откаже от дейтсвия..
    ПлаЧи ТиХо,СмЕй Се ВиСоКо.
    ОбиЧаЙ СиЛнО,ОтМъЩаВаЙ ЖеСтоКо...
    Не ВяРвАй На ВсИчКо,КоЕто ЧуЕш.
    Не КаЗвАй ВсИчКо,КоеТо ЗнАеШ...

Guest
    oleeeeeee mnogo mersi male tfa e naistina taka dobre 4e mi dade toq savet ina4e shtqh da izvarsha naistina glupavo ne6to

Цитирай Първоначално написано от TypotoKopele
    boje boje kolko myka ima po toq svqt...
    Много правилно !

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
    Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Еми щом се е чудил дали да е с теб, определено не си му безразлична!Но това че те е отрязал ме довежда до друга мисъл - той явно не знае, какво иска!Ако мн го харесваш се бори за него, не го оставяй!Успех

Guest
    mersi i az taka mislq.toi snoshti mi isprati sms s koito mi kaza 4e iska da izlezem nekoi den samo dvamata mai4e ima malka nadejda

Мега фен Аватара на koalka
    Защо не го попиташ?Кажи му,че искаш да си с него...Може да се дължи на тази постъпка от твоя страна от миналия път,където си си пийнала и той да си е направил някакви изводи,което не е много правилно.А и може просто да не те харесва достатъчно,за да тръгнете.Питай го.

Защо реши,че е подходящия за тебе,ти слушаш приятелките ти какво говорят,намери си друг според мене той не те заслужава.

може ми е бил готов да ти каже 4е не6ту 6те се полу4и между вас но 6ом те е видял пияна да си е променил ре6ението за6тото и на мен ми се е слу4вало подобно не6ту
    Блажен е този, който не очаква нищо, защото никога няма да бъде разочарован.

Spored men i ti si malko vinovna No p1k te razbiram na vseki se slu4va tyka 4e ako toi darje6e na teb nqma6e da te rezne.. no moje p1k da mu trqbva vreme mojebi ne si mu bezrazli4na... Iz4akai malko moje pak da mu doide ak1la v glavata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си