Imam edin problem!zapoznah se s edno mnoo simpati4no mom4e zapo4nah da se vlubvam i taka zapo4ah da go obi4am.az mu kazha da si pomisli dali iska da sme zaedno i toi besh reshil da probvame da vidim kakvo shte stane.oba44e toi e malko romanti4en i iskashe d ami go kaje li4no zatova se ogovorihme da se vidim v diskotekata.no predi tova bqh malko piinala za nastroenie.toi kato me vidq piqna mai4e si razvali mneniety za men ne pomnq mn ot onazi ve4er no si pogovorihme 4e ako ne bqh pila shteshe d ami kaje vednaga kakfo e reshil.i mi kaza da izlezem na drygiq den az se saglasih estestfeno.izleznahme az toi edna moq priqtelka i dvama negovi priqteli.mina vreme i toi me izvika da mi kaje kakvo e reshil.kaza 4e nqmalo da se polu4i mejdo nas . na men tova mo doide tfyrde ujasno.no se napraih 4e ne mi e gadno.makar 4e az mn go haresvam.kazah mu toi da reshi dali iska da sme zaedno.az iskah dalgotraina vryzka a ne vrazka za 3 dena a toi beshe podhodqshtiq 4ovek vapreki 4e ne se poznavahme mnogo dobre.si4ki negovi priqteli kazvaha 4e toi e strahoten.az mn se obnadejdih ;( ama toi mi razbi sarcety.molqvi kajete izobshto haresval li me e spored vas.trqbva mi