.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: Sgre6ih li?

mnoo vajno 4e bil siguren, kolkoto i da e siguren ne moje da e 100% vinagi ima nqkakuf 6ans da se zabremenee dori i da ne svur6i v teb, ako puk v kraina smetka re6i6 4e moje da go pravite bez prezervativ otidi pri ginekologa si i se proveri za bolesti i mu kaji da ti predpi6e protivoza4atu4ni i toi da hodi na urolog i da se proveri za bolesti, no gore6to ti preporu4vam da go pravite s prezervativ

Guest
    mda, neshto takowa. prosto mi hrumna che i az moga da postna neshto w 3 chasa prez noshta ebasi...

Guest

Re: Sgre6ih li?

Цитирай Първоначално написано от FireSweet
    Imam si priqtel ot malko pove4e ot mesec.Mnogo sporim po temata za ili protiv prezervativite.Toi po princip kazva 4e bil siguren v sebe si i do sega go e pravil samo 3 puti s prezervativ,bilo mu super gadno za tova pove4e ne iskal da go pravi.Az oba4e ne se interesuvam kolko e siguren v sebe si i iskam ako go napravim to da e zaduljitelno s prezervativ.Edna ve4er mnogo me qdosa (pak po taq tema) kato zapo4na da me ubejdava 4e bil 100% siguren 4e ni6to nqmalo da stane,4e ne bil bolen ot ni6to,4e posledniq put (predi3-4 meseca) si prail izsledvaniq profilakti4ni i vsi4ko bilo nared.Tova super mn me iznervi za6toto az durja da e s prezervativ i mu go kazah dosta...grubo i qsno 4e predi 4 meseca ne e bil bolen a sega ne se znae i 4e nqma da legna s nego bez prezervativ!Sgre6ih li 4e go otrqzah taka jestoko?
    Дръж на своето

Не си сгрешила,определено си постъпила разумно ние българите нямаме никаква хигиена (здравна)Дръж на позицията си и ако не иска да спи с презерватив зарежи го!!!Колкото и грубо да звучи не може без презервавтив това е много важно!!!

Не си сгрешила. Постъпила си много правилно. Дръж на своето. Няма човек, който да е 100% сигурен в себе си. Ако наистина държи на теб ще се съобрази с желанието ти. Ако ли не...майната му. Здравето ти е много по-важно от човек, който не те уважава.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Варна по принцип, но сега в Студентски град
    Е, ако авторката на темата се довери на статистиката от мнения, пределно ясно е, че не е сгрешила.
    И аз съм на това мнение (но ако това беше цялото ми мнение, нямаше да го пост-вам, защото щях да съм 1001-вия).
    Към Файърсуийт: Аз намирам поведението на приятеля ти доста, доста обидно...Не само че не си сгрешила, ами и трябва да помислиш дали си заслужава да си губиш времето с него. Приемливо е да има някакво становище в началото, различно от твоето, но ТАКОВА становище с ТАКАВА аргументация...еми струва ми се, че приятелят ти меко казано не е много умен. М/у другото - на колко години е той?
    Човек не може да е 100% сигурен в някои неща. Човек може да е сигурен в името си, в пола си...но ТИ как можеш да си сигурна, че този човек, който ВИНАГИ прави секс само без презерватив с Бог знае кого, ПРОСТО НЕ е хванал нещо, ей-така, а доказателството било, че е сигурен?
    Ако се себеуважаваш (защото той явно не те уважава достатъчно), обясни му запоследно и твърдо становището си, и ако ти откаже, а на теб ТИ СЕ ПРАВИ секс - намери си друг!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от alexxgold
    Е, ако авторката на темата се довери на статистиката от мнения, пределно ясно е, че не е сгрешила.
    И аз съм на това мнение (но ако това беше цялото ми мнение, нямаше да го пост-вам, защото щях да съм 1001-вия).
    Към Файърсуийт: Аз намирам поведението на приятеля ти доста, доста обидно...Не само че не си сгрешила, ами и трябва да помислиш дали си заслужава да си губиш времето с него. Приемливо е да има някакво становище в началото, различно от твоето, но ТАКОВА становище с ТАКАВА аргументация...еми струва ми се, че приятелят ти меко казано не е много умен. М/у другото - на колко години е той?
    Човек не може да е 100% сигурен в някои неща. Човек може да е сигурен в името си, в пола си...но ТИ как можеш да си сигурна, че този човек, който ВИНАГИ прави секс само без презерватив с Бог знае кого, ПРОСТО НЕ е хванал нещо, ей-така, а доказателството било, че е сигурен?
    Ако се себеуважаваш (защото той явно не те уважава достатъчно), обясни му запоследно и твърдо становището си, и ако ти откаже, а на теб ТИ СЕ ПРАВИ секс - намери си друг!
    правилно правилно... ей такива като приятелят ти които не уважават мнението на човекът до тях на кладата трябва да го горим!!!

Голям фен
    Мале, ного ясно, че си права! САМО С ПРЕЗЕРВАТИВ!Оня кат е толкова сигурен да си лашка някоя друга "сигурна" кат' него! Баси идиота! Толкова ме дразнят тея бозотговорни свине, дето са "сигурни", чееее....
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

alexxgold ами той е на 17 почти на 18! Едва ли ще легна с него тойми уби всичките желания за нещо хубаво!
    Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Така е трябвало да направиш-БРАВО. Като иска секс-с презерватив,ако ли не-няма секс. Трябва да сме сигурни. Методът-ама аз ще те пазя е крайно рискован.

Фен
    Град
    Свищов
    Права си,няма право да те изнудва да го правите без презерватив,все пак не го познаваш достатъчно добре и не можеш да бъдеш сигурна за евентуални болести.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Много ясно, че не си сгрешила.При положение, че сте спорили доста пъти на темата и на него не му е станало ясно, че няма да промениш позицията си, си го е заслужил.

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено,че не си сгрешила,даже си направила много добре.Може да е сигурен в себе си,но може така да се възбуди,че да кажем,свърши преждевременно.Не може да е 100% сигурен.А и с презерватива ще свикне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си