.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Savet-pomo6t..:(

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи

Savet-pomo6t..:(

Na4i predi malko temata trqbva6e da izglejda taka...S moq priqtel kato izleznem vsi4ki macki mu se radvat!I tova ME DRAZNI! Vse edno mene me nqma!Onzi den toi doide da me vzeme ot u4ili6te i edna samo deto ne go celuna pred men!UF sviknala sam as da sam na negovoto mqsto!Kato sam v negovata poziciq znam kak da se otbranqvam,o kato sam taka neznam kak da si go pazq!Sega razbirate li me!?
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

па тва е некво тъпо , ако се обичате кво ти пука кой кой ще краси ????

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!
    Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си

Супер фен Аватара на Barbie
    Миличка, дълбоко се съмнявам, че ти разбрах въпроса.
    Кой се кефи, кой краси, кой е срамува?!
    Като си с някого, идеята не е ли просто да си безумно щастлив/а от факта, че сте заедно?

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Of pak me izvinete i as nerazbrah kvo kazah!Ne trqbva6e da prozvu4i taka!Abe taq ve4er sam mnogo otveqna!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    Цитирай Първоначално написано от MaXy_GiRL
    Of pak me izvinete i as nerazbrah kvo kazah!Ne trqbva6e da prozvu4i taka!Abe taq ve4er sam mnogo otveqna!
    az mai te razbrah

Супер фен Аватара на Barbie
    Ясно
    Ами разбирам те много добре, но друг избор освен просто да му вярваш нямаш. Той е с теб, значи в теб вижда нещо повече, от колкото в разните други девойки. Можеш да му подскажеш, че тия негови фенки не ти допадат...но гледай да не го ревнуваш много.
    Вярвай му...но и си имай едно на ум
    Успех

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    ами поговори с него,кажи му че ти става гадно..надявам се да те разбере
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от VkuS^Na_UstNi
    ами поговори с него,кажи му че ти става гадно..надявам се да те разбере
    KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!

Град
    Varna

Re: Savet-pomo6t..:(

Цитирай Първоначално написано от MaXy_GiRL
    Na4i predi malko temata trqbva6e da izglejda taka...S moq priqtel kato izleznem vsi4ki macki mu se radvat!I tova ME DRAZNI! Vse edno mene me nqma!Onzi den toi doide da me vzeme ot u4ili6te i edna samo deto ne go celuna pred men!UF sviknala sam as da sam na negovoto mqsto!Kato sam v negovata poziciq znam kak da se otbranqvam,o kato sam taka neznam kak da si go pazq!Sega razbirate li me!?

Xmmmmm ami tova e v1pros koito tr da se re6i pomejdu vi qvno toi e malko po komunikativen i mn hora mu se radvat i iskam da ti kaja 4e ako prod1ljava taka rano ili k1sno 6te si ima problemi s averite na momi4etata no tozi v1pros tr da si go re6ite pomejdu vi za6toto 4oveka koito tr da spre tova e toi
    Abe psihopat vijdali li ste? emi s16toto no ne to4no ... malko po razli4no :PPP xaxa abe kvoto interesuva pitaite be

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Ami... Az bih ti kazala 1-vo Da vnimava6 6toto 6tom ima mnogo momi4eta okolo nego, ako ne6to ne mu haresa v teb ili se skarate, lesno bi si nameril druga. 2-roto koeto bih ti kazla e da se radva6... za6toto tova ozna4ava 4e ima6 mnogo qko gadje i vqrvai 90% ot tiq momi4eta s koito toi ob6tuva ti zavijdat adski mnogo . Prosto sednete i pogovorete spokoino bez da se karate, i mu spodeli kakvo misli6 po vyprosa. Pri koeto ako se obi4ate ... toi 6te te razbere i 6te namali kontaktite si s tezi momi4eta. Uspeh4e
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от F4ence
    Ami... Az bih ti kazala 1-vo Da vnimava6 6toto 6tom ima mnogo momi4eta okolo nego, ako ne6to ne mu haresa v teb ili se skarate, lesno bi si nameril druga. 2-roto koeto bih ti kazla e da se radva6... za6toto tova ozna4ava 4e ima6 mnogo qko gadje i vqrvai 90% ot tiq momi4eta s koito toi ob6tuva ti zavijdat adski mnogo . Prosto sednete i pogovorete spokoino bez da se karate, i mu spodeli kakvo misli6 po vyprosa. Pri koeto ako se obi4ate ... toi 6te te razbere i 6te namali kontaktite si s tezi momi4eta. Uspeh4e

Любовта е в много тънка връзка с доверието. Съгласна съм с по-горните постове, за да е с теб значи вижда нещо повече и иска да е с теб
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    Nie sme govorili po taq tema... Toi si e jenkar znam go tova!Ne moje da bade s edno momi4e,vapreki 4e mi kazva"pri teb e razli4no" i razni takiva gluposti... uf 6te se prasna...toi ne im obra6ta vnimanie..vsa6tnost obra6ta im no ne taka... ..abe ne krie ot nikoi 4e hodim,dokato do kolkoto znam ot predi6nite mu priqtelki toi vinagi se e kriel ili ne6to takova!Seriozno neznam kvo mi stava po princip ne sam revniva!Tva si e napalno negovo re6enie,ako me obi4a,6te bade samo s men,ako li ne to 6te se proli4i...togava prosto se otdrapvam i tolkova...........

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    az pyk sym syglasna s BARBIe
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си