- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Za6to tka ?za mom4eta
?????????????????????????????????????
Hora na kolko godini imahte za pyrvi pyt gadje/priqtelka?
6toto az do sq o6te ne sam imal![]()
i az i sym na 14![]()
На двадесет.
He who runs with aggression walks with no dignity
bez ebavki pls![]()
Аз не се... "ебавам". Казвам го напълно отговорно.
He who runs with aggression walks with no dignity
![]()
![]()
4ove4e ti me razbi!
az sam na 15 i predstoi mi v blizkite dni da imam
едно време ходех с по две и ги менях на по седмица три пъти
Но иначе първата и иситнска ми беше миналата година по това време демек на 14...именно след като се разделихме се регнах в тояфорум за да има с някой с който да споделя...
На 12. и съм имала само 1. А мойте фр вече са имали сума ти! Според теб как се чувствам?! Ама така ми е по готино де!!!
1 i sam na 16
12...ama to edni vryzki sam imala 6ibana rabota....no ne se ot4aivam 6tot za si4ko si iima vreme))
Първоначално написано от I_ve7o
Един да мисли....за всичко си има време....
1 и аз съм на 16![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
3 i sum na 15![]()
Ам темата не е ли само за момчета?Щото гледам и момичета писали...
Аз съм на 15 и не съм имал гадже.Мдаа....повечето сме така май...момичетата тръгват по "батковци"...ох как да е...За всичко има време.
хъхъ..
neznam kolko sa...
на 16 години съм.. първото ми по-истинско гадже беше на 14, иначе и в първи клас съм имала![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми на 17 съм за последната година ходих с едно момиче 9 месеца и ся се фанах с една и сме заедно от 2 седмици.Иначе по сериозно за гаджета се почна кат бях на 14.За 3 години съм имал 5-6 със сегашната.
i аз нямам спокойноще се оправим.. ВАЖНОТО Е ДА ИМАШ ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ... !!! И НАЙ- ВЕЧЕ СВЕСТНИ ПРИЯТЕЛКИ !!!
![]()
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
az sam na 17 i sam imala mnogo gadjeta no sega sam sama nqma smisal da ima6 mnogo vraski omrazva ti
taka 4e spoko za vsi4ko si ima vreme![]()
na 15 sum i sum imal 12 gadjeta
Az sum imal 3.14
She vi eba v lujcite "na 15 i 12" hohohooo da be ei sega
Na 20 zabih 1-vata ..
Kazvat 4e v Balgaria rap muzikata e pari,koli,seks,jeni i droga nee rap muzikata pokazva kakav si ti samiq
Ми на 13
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!