- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя или най-добрата й приятелка?
Значи ходя с едно момиче от месец и половина не мога да кажа че я обичам но не мога и да кажа че съм безразличен към нея.Нещото което ме побърква е нейната приятелка....познаваме се годе долу добре и смятам че харесвам повече неа отколкото гаджето си и тя ме харесва признавала ми го е но нещото което ме спира да направя крачка напред е това което може да последва а именно да нараня много момичето с което съм сега и да се скарат с приятелката си а не смятам че това е редно.Какво да правя чв ми писна вече?За информация аз съм на 17 те на по 16![]()
Попитай най-добрата й приятелка какво мисли и вземете решението сами.
чукай ги и двете бе са ти е паднало
Човека ме е изпреварилПървоначално написано от Анонимко
Самият факт, че не обичаш момичето си, е проблем. А пък това, че си падаш по най-добрата й приятелка пък съвсем...
Първо - сигурен ли си, че наистина познаваш достатъчно добре тази нейна приятелка, за да знаеш, че наистина я харесваш? Второ, сигурен ли си, че ако се разделиш с момичето си после няма да съжаляваш?
Вие ходите от скоро. Дори и в най-добрия случай, ако тя също няма силни чувства към теб, и се разделите, тя пак ще бъде много наранена. Все пак ще накърниш силно женското й самочувствие като избереш приятелката й пред нея. Тъй че прецени добре.
Но ако си сигурен, че с това момиче нямаш бъдеще и не си достатъчно привързан към нея - остави я. Така би било най-честно. Но ми се струва, че преди да направиш крачка към приятелката й, трябва да останеш малко сам. Така ще разбереш дали си направил грешка като си скъсал. Ако тя не ти липсва и продължаваш да мислиш за другата момиче...ами какво да ти кажа - слушай сърцето си.
Вярно, девойката ще е наранена. Вярно, ще навредиш на приятелството им...ама...Life is Life...стават такива работи.
Успех желая...
(може да драснеш едно редче какво си решил да правиш...)
Ще видя как стоят нещата и ще реша.Тва да ги чукам и двете е доста добър вариант![]()
![]()
![]()
Аааа, младежа, не така.
Тва "да ги чукам и двете" не е опция. Накрая ще паднеш от двата стола. Ама айде - ако тръгнеш да правиш такива простотии, тебе ще те прежалим, но ще си наранил две момичета, които с нищо не са го заслужили.
Знам, че за вас, момчета, това е голямо изкушение...но просто е лоша идея. Била съм в подобна ситуация (е, момчето не размишляваше като дете-идиотче, както в случая, ама все пак я забърка една каша...) Та, избий си го от главицата, понеже ще свърши зле.
ako ostavime bazika nastrana nai dobre spored men e ili da si hodish s tazi s koqto hodish v momenta ili da gi zarejesh i dvete nai dobrata i priqtelka ne e opciq kakto se izrazi mackata predi mene. Nai mnogo da gi skarash dvete i da si promenqt otnoshenieto kym teb
Първоначално написано от Мале мале
за мен това твое мнение доказва, че всъщност не ти пука за нито една от дветезащо не ги оставиш и двете, вместо да рискуваш да ги нараниш и да провалиш приятелството им...
![]()
Доста тежко е положението...Вчера си писах със тва другото момиче до 5 сутринта...май че я зимам![]()
остави ги и двете,не си заслужава да се карат заради някво си момче пък и като гледам мн мн не ти пука за тях!![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Ами как да ти го кажа - тва да развалиш приятелството на тея девойки би било супер гадна работаТака 4е прави квото ше правиш, оба4е гледай да не става така, от ли4ен опит ти казвам много е кофти
Ako skasash s neq zaradi nai -dobrata i priqtelka samo si predstavi kak shte se 4uvstvat i dvete...mnogo e veroqtno da si razvalqt priqtelstvoto.Da ne kaja che e na 100% sigurno.No ako ostanesh s neq...vse edno q lajesh,zashtoto ot napisanoto ot teb se razbira che ne izpitvash silni chuvstva kam neq .Mnogo slojna situaciq...no ti izbirash s koq da si.Trqbva hubavo da pomislish i za posledstviqta.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Последните 3 дни които прекарах с нея останових,че тя е за мен.И ще продължа да ходя с нея![]()
Ха...Последнооо???
Аз мисля напълно като Ваrbie,просто...Много изчерпателен и точен отговор,нямам какво повече да дапълня =D>
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Ами пич слушай сега аз ще ти кажа.... Ходиш си с гаджето ти чукаш най-добрата и прителка, а обичаш сестра й. Аз ако бях на твое място бих направил това!!!![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
най-добре поговорете съвсем сериозно тримата изеснете си 4увствата и всеки да знае към кой има 4увства да сте наясно няма смисъл да се лъжете..да ходи6 с нея от съжаление..ходила съм така повярвай ми..изоб6то не е приятно..и няма да издържи6 дълго..била съм и в твойто положение но си останах със стария..и сега мн съжалявам де..ама тва е др въпрос
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
=D>Първоначално написано от DaHu_Ty`{f}
Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!