.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Ve4e syvsem se obyrkah i nz nz kvo 6te pravq.Kazah mu da mi dade malko vreme.Ina4e naistina ste pravi za tova 4e takova mom4e ne se sre6ta mn mn.Az imam kym nego syvseeeeeeem malki simpatii i tova 4e taka mi govori..nqkak kofti mi e.Ima ne6ta naprimer koito me draznqt v negovoto povedenie,no si myl4a,za6toto ne iskam da go zasegna.No i dr me spira-vyn6niq mu vid.Mn priqtelki sa mi kazvali ot kyde go nameri toq,lele mn e zle,nekyv stranen.Az mislq oba4e 4e po-vajeno e negovoto dyrjanie kym men i tova kakyv e vytre6no.Pyk e vajno mom4eto da ima 4uvstva kym men,a ne samo az.Kakto se slu4i s men ... na mom4eto hi4 ne mu puka6e za men a az bqh hlytnala do u6i.I ei taka kato znam 4e nqkoi me obi4a....4esto sym si mislila 4e iskam da si sre6tna nqkoe mom4e koeto mn da si me obi4a i da dyrji na men i az da si imam 4uvstva kym nego i da sme 6taslivi.Sega sre6tnah takova mom4e no...kakvo stava ne go iskam
    Nikoga ne e kysno da napravi6 na mrysnika mrysno, kolkoto po-kysno tolkova po mrysno!

Голям фен
    Аз съм напълно съгласна с второто мнение и подкрепям от всякъде!!!Дай му шанс,само 1 месец,а ако не стане го игнорираш.Но понеже сега идва Нова Година,ще го помолиш просто да не сте заедно и ще си правиш каквото искаш сама ще си
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Guest
    Да, признавам си ти си в трудна ситуация,но трябва добре да омислиш како точно чувстваш.да му дадеш шанс. не казжам дса станете гаджета, а да го опознае6 възможно повече, а след това си мисля че ще си по на ясно със ситоацията и ще решиш какво да привиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си